Kocamın ailesiyle artık konuşmuyorum ama kocam gidip geliyor konuşuyor onlarla.
Benim yanımda durması gerekmez miydi?
Kocamın ailesiyle artık konuşmuyorum ama kocam gidip geliyor konuşuyor onlarla.
Benim yanımda durması gerekmez miydi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kimsenin ailesiyle arasını bozma olabilir sen anlaşamıyorsun bak o saygı duyuyor sende ona saygı duy
İyi de brni savunması gerektirdi
Evet seni savunacak tabiki ama sende ondan düşmanlık yapmasını bekleme seni zaten savunması sart
Oyle işte
Yazık ama yaa seni hiç mi savunmaz
Ya sadece demiş neden koviyoeaunuz
Kovalıyorsunuz ne yaa kovaladılar mı
Kovdular
Neden yaa saçmalama
Ya saçma sapan konuşma. Senin yanında duruyor zaten ailesini niye silsin. Kocanla abin tartışsa sen abini siler misin
Ailesi beni evinden kovdu
Olabilir sen mesafeni koy. Ama ailesine mesafe koyamaz
O böyle olduğu için onlarda Cesaret kazanıyor bak değeri yok kızın oğlumuz da deyip kötülük yapıyorlar bns
Bak senin kocan pasif biri seni kimse ezemez ezdiremez. . Biri sana yan bakıyor diye kıyameti koparmasi lazım. Seni evden kovmak kimin haddine. Bak orada seni savunmalı sahip çıkmalı ama ama ama ailesini de silemez onu diyorum.
İşte bu zoruma gidiyor en azidnan mesafe koysaydi bunlar ders alırdı.
Bak aşağıda gizli kullanıcıya detaylı yazdım okur musun
Kocanın sorununu biliyorum maalesef. Kocan küçükken sevgi görmemiş değer görmemiş onu adamdan saymamislar. Oda ufacık bir sevgi görmek için fedakarlık yapıyor ama daha çok değeri düşüyor. . Fedakar özgüvensiz konuşmaya korkan. . Böyle olunca sizde ailesinin gözünde değersiz oluyorsunuz
?
Hahh aynen aynen öyle onlardan o kadar onay bekliyor ki anlatamam
Kocan i peşinden koşturmak zor değil biliyorsun demi
İşte benim aielm köklü tanınmış misafirperver ve bu zoruma gidiyor. Kadın bana öyle davrandı kocasını aradım geldi sadece senin evin değil dedi ama kadını da susturmadi kapıdan çıktım kolumdan tutan olmadi. Öyle zoruma gidiyor ki. Hafif bir aile istiyorlar ki aileme söyleyip onları da katayik değerlerini düşüreym bunlar rezil olmaktan utanmaz ama bende ailemi onalra oyincak ettirmem.
Zor sen kesin yatakta hallet dicen 6 senedir evliyiz herşeyi ailesine anlatıyor onu tek çekip sürekli herşeyi öğreniyorlar bardak alayım dahi bilirler
Yok yok aileni koyma mesafeni koy ama sağlam bir mesafe
Hayır ne yatağı canım saçmalama
Vala asla gitmem dedim ama ne bilim bunalrla saçma bir sebeple bir araya geleceğiz eminim.
Bı ara konuşamadım çocuğun ameliyati vardı yine mecbur muhatap oldum.
Sorna kadın ameliyat oldu sonra anenei öldü mecbur yine muhataplik devame etti
Ablasına demiş neden boyek yaptınız sziin eviniz mi madem annem sevmiyor kız geldiğinde oda başka odaya çekilsin çıkmasın dedi. Bana annem haklı değil yanlış konuşmuş dedi. Bu akdar işte eminim onlar hepsi bir olup kocamı doldurdulwe kendilerine jnandirdilar. Haliyel onalra karşı ben tek olunca kocam onlara gidiyor geliyor
Valla bilmiyorum aile meselesini ama sizi degersizlestiren kocandir
Ne yapmalıyım
Kocana sevgi gösterme sende onu sevgine muhtaç bırak
Umrunda değil
İlk başta ilgi gösterdin sevgi gösterdin fedakarlık yaptın kıymetin kalmaz tabi
boş ver kaderime bak be
Tercih ettiğiniz hayatın ihtimallerini yaşıyorsunuz
Sen konuşmuyor olabilirsin ama ailesiyle görüşmesi seni ilgilendirmez
İyide brnj savunmasa hep böyle kötülük yapacaklar bna
Ailesiyle konuşması seni savunmayacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca kendini savunabilirsin.
Ama onlar onu dolduruyor
Ailesiyle nasıl konuşmayı bırakacak ki aile bu yanlış düşünüyorsun bence
Ama beni istemeyen sevmeyen evden kovan aile
saçmala tabiki konuşacak ailesi onlar.
O böyle olduğu için onlarda bana kötü davranıyor evinden kovdular beni
Konusmama gerekceniz nedir
çok taviz verdim, 6 senedir bir sürü laf sokma, kıskançlık, sürekli eşimi ve çocuğumu istediler ben evde klaayim istediler, en son çocuğumu babanesi korkutmuş anneye anlatma herşeyi demiş, tek yollamam ben götürürum artık dedim kocamla da kavga ettik, ona izin vermedim o götürüp orada bırakır çarşıya gider gelir onlarsa yemek yer vakit geçirir 7,8 saat sonra baba getirirdi çocuğu. Ben çocuktan o kızma korktmayi duyunca surkwli benk götürüdum bakirm annesi ablas cephe almışlar kavga çıkardılar madem oğlum getmeyecek sende gelme ve getirme dediler. Babasını aradım geldi hiç müdahale etmedi. Kadın bana kalk git dedi 3,4 kez gelip gitcem burası benimde evim dedim baktım yzsuzluk sürecek çekip geldim 1 aydır gitmiyorum oraya. ))
Hmm cok karmasik ama ya. Ama bu aile ile olmaz. Ne kadar uzak o kadar iyi
İşte o gidip geliyor
6 yillik evlimisiniz
Evet
Kac cocuk var. Bir de meslekler nedir
Memur o ben atanmadim. 1 çocuk var
Konusmak istermisin sorcakkarim vae
Yazdım yeterince neyi soracaksınız daha
Tamam