Eski sevgilimle bir süredir yeniden görüşüyoruz ama çok ilgilsiz. Soğuk bir duş etkisi yaratacak ne yapabilirim?

Merhaba, şimdi sorun şu. Eski sevgilimle kısa bir süredir yeniden konuşmaya başladık. Kendisi yeniden denemek istedi, bir yıldan fazla bir süredir bitmişti ilişkimiz. Eskiden gerçekten seviyordum, ama şu an bir duygum yok ona karşı, kendisine de söyledim. O da yeniden seversin falan dedi. Neyse işte ilk başta gayet ilgiliydi, hatta fazlasıyla. Nefes bile aldırmıyordu. Her adımımı merak ediyordu, aslında ben onu sevgilim olarak bile görmüyordum, hala görmüyorum. Fakat o çok ilgi gösteriyor diye, ilgisiz kalmasın karşılık veriyim azıcık dedim ve ben de öylesine nereye gittiğini filan sormaya başladım. Yoksa merak bile etmiyordum yani, sadece madem konuşuyoruz tamamen uzaklaştırmayayım diye düşündüm. Fakat son bir haftadır ilgisi önemli ölçüde azaldı. Ben de kendisine istemiyorsan konuşmak zorunda değiliz fakat bu tavırların hoşuma gitmiyor dedim. O da yok işte ne alakası var falan dedi. Okay dedim. Ama yine de görüyorum eski ilginin zerresi yok. En basiti bütün mesajlarıma geç dönüyor. Sinir olduğum şey net olmaması, cepte tutmak istediği belli. Ben başkası ile konuştuğunu düşünüyorum, evde olduğu halde bile mesajlarına geç dönüyor. Her gece bir bahane bulup yok oluyor filan. Aslında ben de mesafeliyim, ama güzel bir soğuk duş etkisi yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Eski sevgilimle bir süredir yeniden görüşüyoruz ama çok ilgilsiz. Soğuk bir duş etkisi yaratacak ne yapabilirim?