Reglim bir hafta sürüyor ve her gün duş alırsam kesintiye uğruyor, kendimi sağlıklı hissetmiyorum. O da sonuçta pis kan akıyor nasıl yıkanmazsın dedi. Birlikte yaşadığımız için de bir şey yapamıyorum, ona ne desem haklı çıkarım?
Regl zamanı sık duş almadığım için sevgilim benden soğuduğunu söyledi. Ne yapmalıyım?
Yani sevgilin bundan rahatsızsa gitsin 1 hafta başka yerde kalsın. Sinirleniyorum böyle şeylere.
Ama bunu diyemeyeceksen sevgiline şunu diyebilirsin ;
Adetim kesiliyor bu nedenle duş alamıyorum.
Bu esnada sende hijyenik dikkat edip 3 saatte bir ped değiştir.
Kötü koku oluşumu yapmayacak pedlerden tercih et.
Sevgilini değiştir dicem de degistirmezsin diye tahmin ediyorum 😁.
Sağlıcakla kal.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilin olduğu için böyle diyor eğer eşin olsaydı asla böyle bir şey demezdi inan. Keşke regl olduğunuzu falan önceden söylemeseydiniz bezen bazı şeyler insanın kendisinde kalması gerekiyor yoksa sonuç bu oluyor. Sevgiliniz bence ayrılmak, arayı soğuk tutmaya çalışıyor
Onun beyni pis be. Sen aklı başında bir kıza benziyorsun ne zaman yıkanacağını ondan öğrenecek değilsin. O da sperm atıyor boşalıyor kıçından afedersin s*çıyor girsin o da yıkansın
Senin sağlığın önemli onun ne dediği değil 1) hijyenine dikkat et 2) düzenli olarak (günlük) iç çamaşırını değiştir 3) ped - tampon ihmal etme 4) temiz ve bakımlı olmak daha iyi hissettirir 5) pamuklu kaliteli iç çamaşırlarını tercih et gün boyu kapalı kaldığı için koku oluşabilir
olabilir suyun sıcaklığı önemlidir sıcak olursa kanama şiddetlenir soğuğa yakınsa kanama azalır ayrıca sevgilin gerçekten haklı duş alınması gerekiyor aslında
Sadece duş esnasında regl kesiliyor diye biliyorum yani bende öyle oluyor duştan sonra taktığımda devam ediyor hatta takarken bile aktığı oluyor hiçbir zararı yok bence 7 gün sürüyorsa hafta en azından 2 kere duş alman lazım erkek arkadaşın haklı