Cok yorgunum ve ne yapicagimi bilmiyorum?

Merhaba , ben 20 yasindayim. Ablami kaybettim. Ailem birden benden herseyini cekti. Ozellikle annem. Benimle hic konusmamaya basladi. Bende birgun patladim. Herseyi soyledim. Birdaha hic konusmamaya basladi. Sebebi de ise girmiyor olmamdi. Ikinci universiteme hazirlaniyordum girdim kazandim puanimda guzeldi. Sormadi bile. Tercih yaptim sormadilar. Kendimi hep yalniz hissettim. Tamam hadi istedikleri olsun dedim ise girdim. Eve geldigimde yine yuzume bakmadilar. Evde bana bir tabak bile koymuyorlar. Erkek arkadasim var. Hep ona anlatirdim. Babamdan kufur duydugumu annemin hareketlerini. Artik tek kacisimi evlilik olarak dusunuyorum. Surekli agliyorum. O da birseyleri toparlamasi birikim yapmasi gerektigini soyluyor. Ne yapicagimi bilmiyorum. Dayanamiyorum. Hep baskalariyla kiyasliyorlar beni. Ama ben daha 20 yasindayim. Surekli elestiriyorlar. Annem kufur ediyor. Ors muammelesi yapiyor. Kizmasinlar gizli bir is yapmiyim diye sevgilimi ailemle tanistirdim baskasindan duymasinlar diye yine olmadi. Artik nasil yasayacagimi bilmiyorum. Bende okumak istiyorum. Calismak degil, ailem yanimda olsun istiyorum. Elimde bir kredi karti vardi. Onu geri alacaklarini soylwdilwr ben daha ise girmeden. Agladigimi gordugunde bile gelip sormayip bagiriyorlar bana. Napicam bilmiyorum kimseye tam olarak anlatamiyorum.

Cok yorgunum ve ne yapicagimi bilmiyorum?