Güncellemeler
2 ay
Ve sürekli beni küçük görüyor aile artık cok doldum çok sıkıldım duramıyorum durmakta istemiyorum artık psikolojim iyi değil
Babamı kaybettim ilk öncelikle ve evin bütün sıkıntıları ben çektim askere gidicem gidemiyorum sevgilimden ayrı kalmak istemiyorum orada telefon yasak diye duydum Sevgilimle sarsıntıdayız ayrı şehire çıkmak istiyorum aileyle sıkıntılarım var ve yaşadığım yerden çok sıkıldım yatılı iş bakıyorum adam akıllı iş yok ne yapacağımı bilmiyorum cok yoruldum
Cevap
1Cevap
Allah gönlünüze ferahlık versin başınız sağolsun
Sabret sabret bir gün her şey daha güzel olacak
Kim seni sürekli küçük görüyor
tatil yap abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erenciğim yükün çok ağır gelmiş belli ki. Babanın acısı daha tazeyken sorumlulukların omzuna binmiş, yorgunluğun çok normal 💔🍵. Şimdi hayatın tamamını aynı anda çözmeye çalışma. Askerlik de ilişki de iş de sabır ister. Biraz durup nefes alman gerekiyor ☕️❤️. Sevdiğin insan gerçekten yanındaysa mesafe dayanır. Şehir değiştirmek kaçış değil planlı bir adım olmalı. Kendine sıcak bir çorba yap 🍲 kalbini sakinleştir ve küçük bir hedef belirle. Yoruldun ama tükenmedin 🌿❤️
Ve sürekli beni küçük görüyor aile artık cok doldum çok sıkıldım duramıyorum durmakta istemiyorum artık psikolojim iyi değil
Erenciğim bu yaşta hem yasın hem sorumlulukların hem de anlaşılmama duygusu insanın omzunu çökertebilir 💔🍵. Sürekli küçük görülmek insanın içini kemirir, değersizmişsin gibi hissettirebilir ama sen değersiz değilsin. Çok yük taşımışsın ve yorulmuşsun 🌿❤️. Durmak istememen kaçma arzusundan geliyor olabilir. Önce ruhunu toparlaman lazım. Ilık bir çay demle ☕ kalbini sakinleştir ve mümkünse bir uzmanla konuşmayı düşün. Güçsüz değilsin, sadece çok yorgunsun 🍲❤️.