Ne yapsam bilemiyorum çok yoruldum?

Evlenmeden önce 2 sene sevgiliydik arada tartışırdık ama bunlar çok kırıcı can acıtıcı olmazdı ve çok nadir tartışırdık mutluyduk iyiydik. Sevgiliyken hergün olmasa da haftanın 4 günü mutlaka buluşan da bir çifttik 7 aydırda evliyiz evlendiğimiz günden beri diye bir söz vardır o bize çok uyuyor yalansız evlendiğimiz günden beri sürekli tartışıyoruz aşırı inatçıymışız ikimizde sevgiliyken haftanın 4 günü buluşan biz bunu hiç farketmemişiz hergün ağlamaktan çok yoruldum nasıl tanımamışım görmemişim bilmiyorum bir insan hergün kavga eder mi ya resmen evin içinde iki düşman bişi olsada tartışsak diye bekliyoruz niye her şey bir anda değişti böyle savaşa başladık bilmiyorum örneğin kahvemizi alıyoruz oturmuşuz mutluyuz tam sohbet ediyoruz sonu bağırış küslük ile bitiyor asıl sorun artık kavgalar sırasında çok abarttık ağzımza geleni söyler olduk ve itişip karşılıklı dövüşe bile gitti bu iş gelip ağzıma burnuma vurmuyor öyle bir dövüşten bahsetmiyorum ama olaylar çok çok büyüyor boşanma lafları dönüyor sonra yine barış yine aynı şeyler anlayamıyorum artık sonuçta çok sevdiğim için evlendim hala da çok seviyorum o ne hissediyor artık bilemem ama oda seviyor diye düşünüyorum 30 yaşındayız çocukta değiliz bunun bilincindeyim ama ne oluyor anlamıyorum bize ne yapmalıyım nasl düzelir daha mı beter olcaz çok da seviyorum yoruldum da yaşayıp düzelen yok mu fikir falan verebilecek

Ne yapsam bilemiyorum çok yoruldum?