Arkadaş hatta kanka gibiyiz?

Sevgilimle 3 yıldır birlikteyiz. Uyumlu, birbirine bağlı sevgi dolu bir ilişki ama tutku yok. Sevgilim temas etmeyide çok sevmiyor yalnızken bile sarılmaz öpmez pek ben bu durumdan mutlu değilim. Sevmiyor desem evlenme teklifi etti bir sene içinde evlenmeyi düşünüyoruz hatta o daha ısrarcı bu konuda ama yeterince ilgili olmaması beni üzüyor içimde hep bi boşluk var kendimi özel biri ya da kadın gibi hissedemiyorum onuda çekici bir erkek olarak. Ayrılmak istemiyorum aslında seviyorum onu evlenincede böyle mi olur diye düşünmeden edemiyorumda. Bende her kadın gibi sevildiğini duymak hissetmek istiyorum herkes sapıklardan şikayet ederken benimki fazla edepli hormonlarını aldırmış gibi davranıyor daha önce konuşmayı denedim benim cnsl ilişki istemediğimi söylerek suçu bana attı ama sevgililik sadece cnsl ilişkiden ibaret değil öpmüyor koklamıyorda anlamlı bakmıyor güzel bir söz söylemiyorda. Belki ben sebep oldum bilmiyorum ama garip geliyor o bana yaklaştığında hiç terslemedim onu kaba davranmadım çok çok nadir yakınlaştığımız zamanlar oldu ama 2-3 ayda bir, aynı yatakta uyurken bile çok sakince arkasını dönüp uyuyabiliyor. Evlenmek istiyorum ama korkuyorum bu durumdan. Daha erkeksi olması için neler yapabilirim? Tek derdim svşmk değil dediğim gibi ilgisini istiyorum.

Arkadaş hatta kanka gibiyiz?