Arkadaş sandıklarımız?

Arkadaslar edindim. Her gun beraber oldugumuz yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen arkadasliklar. En basta cok iyi niyetli olduklarini dusundum hala da bu kadar art niyetli olduklarina inanmak istemiyorum. Sevgilim oldu o arkadaslarimin icinden onlar senelerdir arkadaslar iclerinden birisi ile cikmaya basladim. Herkes cok destekliyordu onun arkadaslari ve benim zaten onlardan once sadece bir kiz arkadasim vardi samimi oldugum. Hep beraber her sey guzeldi herkes bizi destekliyordu. Bir gun sevgilim bana evlenme teklifi etti. Sonra ise her şey degisti. Butun arkadaşlar inin tavirlari degisti bize. Surekli iliskimiz hakkinda yorumlar yapmaya araya girmeye mudahale etmeye basladilar. En samimi oldugum arkadasim bile beni doldurmaya calisti. Herkes yuzumuze gulup arkamizdan konusmaya basladi. Bizi ayirmaya bile calistilar. Fakat sebebine anlam veremiyorum. Simdi sevgilimde bende gorusmuyoruz bize boyle yapan insanlarla. bir biz variz. benimde onunda zararimizin dokunmayan insanlarin bize bu sekilde davranmalari cok zorumuza gidiyor. Sizce neden evlenme teklifinden sonra degisti her sey. ( evlenme teklifinden sonra bizim askimiz daha cok buyudu mutlulugumuzda )
Arkadaş sandıklarımız?