Çok çaresiz bi his be.. Mesajlara bakıyorsun, bi yerden ulaşmaya çalışıyorsun yok.. En soon ki araması duruyor, nasıl bi acı nasıl geçer bilmiyorum ama çok özledim..
Cevabın nedir?
- +1 yıl
çok çok kötü bir histir gerçekten
11 Yorumla- Soran+1 yıl
şu an yaşıyorum... Aşırı özledim be aşırı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
2018 de trafik kazasında 3 yıllık kız arkadaşımı kaybettim. Seni çok iyi anlıyorum. Kendimi öldürmeyi bile denedim başaramadım. Hala aynı acı hala aynı özlem.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende çok özledim.. Sevdiğim adam kalbinden biçaklandı öldü.. Ağlamyı durduramıyorum ve çarem kalmadı çok özledim.. Sesini konuşmasını.. En son araması benim.. En son mesajı kopma benden katlanamıyorum.. Öyle bi acı ki geçmiyor
- Cevap sahibi+1 yıl
4 sene oldu benim. O gün nasılsa hala aynı acı. Birde ben morgda onu gördüm o hali gözümün önünden gitmiyor. Ne kadar can çekmiştir diye düşünmeden edemiyorum delirecek gibi oluyorum. Benimde telefonumda hala mesajlarımız duruyor. Hatta o telefonu hiç kullanmıyorum öylece duruyor. Arada çıkarıp okurum ama bazen cesaret edemem. Sanki bir yerlerden çıkıp mesaj atacak arayacak gibi. Yarın buluşacağız gibi. Aldığı hediyeler hala duruyor. O kadar güzel hayalleri vardı ki onun. Hepsini herkesi yarım bıraktı. Bu acıyı geçirecek bir acı yok. Ben çok şey denedim. Hatta hayatıma birini almayı bile denedim olmuyor.
- Soran+1 yıl
Yemin ederim aynı acıyı yaşıyorum.. Mesajları duruyor, fotoğrafları sanki biyerden yazacak gibi snap yazıyorm, telgram aricakmiş gibi bi rüya gibi geliyor.. Kalbinden biçaklanması çok zoruma gidiyor 🥀08.05.2022 ben daha yeni kaybettim ama aglamayi durduramıyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Ne yazık ki bu durum hiç geçmiyor. Hatta batıyor. Mesela bazı akşamlar düşünmeden edemiyorum yaşasaydı şimdi ne olurdu diye. Daha yeni işe başlamıştık ikimizde. O kadar şeyler anlatırdı ki şunu alacağım bunu istiyorum buraya gideriz. Bana ortak banka hesabı açmamı söylemişti mesela düğüne kadar birikim yapalım diye. Kim bilir ne istekleri vardı hayatta benim bilmediğim ya da ne hayalleri vardı. Hepsi gitti onunla. Ölüm bir sürü çeşitli. Kimi öyle kimi böyle. Alıp götürüyor ellerimizden. İyi ki cansız bedenini görmemişsin. Ben hala unutamıyorum. O kadar tatlıydı ki canı. Biri bin yapardı. Çok zor can verdi. 100 lerce resmimiz videomuz var. Hepsini tek tek açarım hala.
- Soran+1 yıl
Cansız bedenini görmedim mi tabutunu gördüm.. Kalbinden bikalçandıgı an ki görüntüsünü gördüm bunun acısı geçmiyor oda evlenelim demişti.. Tm dedim aileler tanışssın, birlikte ev tutalım çalışalım demiştik.. Bunun acısı geçmiyor birini de koyamıyorum yerine
- Cevap sahibi+1 yıl
Yerine birini koymaya çalışırsan o duyguları kendin ellerinle öldüreceksin hatıralarını sevgini düşüncelerini bunu yapma
Seni çok iyi anlıyorum Başın sağ olsun Konuşmak ister misin
00 YorumlaBüyük konuşmayalım ama yaşayan birinin sana bir sürü şey yapması ve onun özlemi daha beterdir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bende annemi kaybettim yeni emin ol o daha acı
00 Yorumlaölmek sıkıntı değil bir insana hislerini söyleyip açılıp karşı taraftan gelen tersleme küçümseme var ya o ölümden 1000 lat daha beter
00 Yorumla- +1 yıl
Vae, dsha kötüsü var.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Nee
- +1 yıl
Zaman dışında hiçbir şekşlde geçmiyor
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Yoklukta kalmak daha kötü
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl
yok.
10 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bu dünyada ölen birini özlemek kadar daha çaresiz bi his var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar