Bana göre eski sevgiliden arkadaş olunmaz , iyi biten de olsa kötü biten bir ilişkide olsa nedense olmuyor bende yapamıyorum. Sonuçta onunla duygusal bir bağım vardı , sarıldım , öptüm falan nasıl hicbisey olmamış gibi arkadaş kalacağım?
Bir zamanlar en tepende taşıdığın insanı en tepede bırakman gerekir onu herkes gibi sıradanlaştırıyorsan eğer zaten hiç sevmemişsindir :)) o yüzden ilişki bittikten sonra arkadaş olarak görüşmek saçmadır benim için
Gerçekten seven, ya tamamen ayrılır ya da hiç ayrılmaz. Sevgili olmasına rağmen sıradan arkadaş olarak devam etmeyi kabul eden/edenler gerçek sevgili değildir.
Bu konuda katı kurallarım yok ama öyle hemen kalamam. Üstünden biraz zaman geçsin. Kendimi bir toparlayayım. İşte o zaman kalırım. Arkadaş ayağına aklıma girmeye çalışırsa da arkadaş nasıl kalınıyormuş inadına gösteririm. Yapmadığım şey değil. Kimsenin oyuncağı değil yani kimse. Herkes, yerini ve durması gerektiği yeri bir bilsin yani.
Çok saçma ben istemem kesinlikle öyle birsey sevgiliden egrki arkadaş oluşuyorsa ilerde hayatına alacağın biri olur arkadaşım dersin olurya hani bir gün olur merak edersin beraber olucak açık kapı olur karşıyım boyke şeylere hiçte sevmem.
Öncelikle merhaba. Tüm saygımla, eski sevgiliden arkadaş olmaması tarafındayım. Eğer bir şey bittiyse tam bitmeli; diğer türlü uzar da gider, iki tarafta acı çeker.