Günün Sorusu: Eğer eski sevgiliniz sizden ayrıldı ve arkadaş kalalım bence ikimiz içinde en iyisi bu dese.. ve sizde hala onu seviyo olsanız onu kaybetmemek pahasına bu teklifi kabul edermiydiniz?
Cevabın nedir?
ayrılan iki sevgilinin arkadaş olarak hayatlarına devam edebileceklerini düşünenlerden değilim.. ayrıldıktan sonra arkadaş olarak kalmak olmaz.. eğer çok sevdiğim bir insansa arakdaş kalalım derse kabul ederim.. ama ayda yılda bir anca ararım.. oda çok sevdiğim biri olursa.. onun dışında ayrıldığım sevgiliyle arkadaş olarak kalamam.. ne yani ben onu arayacam nasılsın diyecem.. oda bana çok mutluyum biriyle çıkıyorum diyecek.. bende ona nezaket olarak ayy çok sevindimmi diyecem.. :)) mantığa ters bir olay...!
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. ayrıldığım kimseyi sevmem mümkün değildir zaten.
arkadaş olmaya çalışan eski kız arkadaşım var belkide amacı geri dönmek bilmiyorum. arada dürter, mesaj atar. kızarım bazen belli süre geçer yine mesaj... çok kırmak istemesemde olmaz yürümez hiç birşekilde.03 Yorumla- +1 yıl
peki niye kızıosun mesaj atmasına falan.. önce o kız senin nefes alma sebebin değilmiydi? niye düsmanlasorsun simdi o kiza?
- +1 yıl
:)))
+1 yılCok uzulur bir insan, dusunsene sevgilisi olacak onla bulusmaya gidiyorum diyecek sana, onla ilgili konusacak. Aklina senin onla yasadiginiz gunler gelecek. Yinede olurdum, belki sevgilisi olana dek
10 Yorumla
asla kalmam .hele kı sevıyorsam hıc kalmam .aslında sevıpde arkadas kalmak tekrar elde etmek ıcın ıyı bı yol olur ama ,ben dayanamam :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
31Cevap
+1 yılZor olur be Güzelim gercekden iki Tarafda Duygulariyla hissleriyle Yipranirlar gösdermeselerde.
Hem öyle bir niyet varsa ayrildikdan sonra bir 6 ay bir yil gecsin ozaman görüsmeye baslayin
Cünkü ayriligin beraberinde getirdigi Duygu Daginikliligi kalksin bir Aradan ondan sonra
kararlariniz Dogrultusunda hareket edersiniz..010 Yorumla- +1 yıl
tabi buda doqru..
- +1 yıl
Dogru olup olmamasi benim icin önemli degil önemli olan Karar verecek Kisilerin Dogruyu görüp ona göre kararlar almasi olur.
Herkez kendi hayatini yasiyor ve herkezin Yasamak isdedigi Secdigi bir Hayat var bunuda unutmamak gerekir ve verilen kararlara Saygi duymali karar alacak kisiler.
- +1 yıl
hıı hııı..
- +1 yıl
Neden güldügüne anlam veremedim ama Nisanyagmurunda firtinada Islanan Nisanyagmuru Magduruyum Sayin Savcim :)
- +1 yıl
:)) ne qüsel iste buna sevinmelisin.. her insana nasip olmas nisan yaqmuru altinda ıslanmak :P
- +1 yıl
Gözyaslarinla Yika beni olurmu :=) ) Nisan Yagmuru Seni gidi Seni
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Ben napiyorum yaaa hic Yakismiyor bana aa
Neyse yaa Özür dilerim amacim Sana yazilmak degildi.
Pardon yaa
- +1 yıl
gidiyim biraz Ütü yapiyim :=)
- +1 yıl
bencede hadi bb :))
Arkadaş kalındığında içinde sevgisi kalan bırakanın uydusu olur. Hoş bir durum değil. Ben etmem. Etmedim de zaten...
Sevgili olmak nedir yahu?
Arkadaşlık, biraz cinsellik, biraz duygusallık...
Yani o safhaya geldikten sonra geri dönüş yoktur ki.
Onu hiç öpmemiş gibi olamazsın, yada kalbinin içini paylaşmamış gibi yapamazsın...00 Yorumlaederim tabii ki ederim eskiden sevgilim olan biri de sonradan gayet iyi arkadaşım olmuştur. ne yani aramzıda birşeyler denendi ve olmadı, olmadıysa olmadı bu arkadaş olmanın önüne geçebilecek birşey değil. ama kesinlikle platonik olarak onu sevmeyi işin içine katmıyorum aramızdaki ilişki kesildiyse arkadaşta kalsak içimdeki aşkı bitirmeyi bilirim
00 Yorumla
+1 yılbu soruya en az 5 kez cevap verdim, modası geçmedi galiba hala soruluyor.
6cı cevabımda aynı : hayır dönmezdim, karar birkez alındıysa dönülürse tavizdir, taviz bir erdem değildir ama insanlar erdemmiş gibi her seferinde yüceltirler.11 Yorumla- +1 yıl
modasi qecsin yada qecmesin soruldu bidefaa yaa..
Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. eski sevgilime düşman olmam mümkünse düzgün ayrılırız. görünce selamlaşırım falan ama arkadaşlıktan kasıt arayıp sormak buluşmak dertleşmek ise o kadar arkadaş olamam
15 Yorumla- +1 yıl
evt.. cünkü onla qecirmis olduqun eski qünler qözünde canlanir dimi :))
- +1 yıl
ama ayrilmanizi qerektiren bi sürü sebep var diyelim mesela..ister istemez ayrilmak zorunda kaldiqinizi düsünün seviorsunuz birbrinizi ama biraraya qelmenizde imkansizdanda öte imkansiz diyelim?
+1 yılHayır, asla, kesinlikle! ayrıldıktan sonra arkadaş kalma olayı kesinlikle bana ters bir durum! Önceki sevgilim istemişti ama kabul etmedim kim olsa da etmem.
02 Yorumla- +1 yıl
sebep ne niye bu kadar ters qelio bu düsünce sana?
- +1 yıl
Çünkü o kadar şey yaşanmış ve sonra arkadaş gibi devam ettirmek gerçekten çok zor. Aslında yapanlar yapıyor. Ama ben dayanamam. Bana göre değil. Yaşanmışlıklar içinde bir arkadaşlık ne kadar sağlıklı olabilir ki? Ayrıldıysan bitmiştir abi bu kadar basit. Yok arkadaş kalalım kanka olalım bilmem ne diyerek uzatmanın anlamı yok. Herşey yeri ve zamanında güzel. O kadar şeyi silip arkadaş olmak bence son derece mantıksız ve gerçekten üzücü bir durum. Ve benim yapıma bu yüzden kesinlikle ters.
Eski sevgiliden arkadaş olunca bir süre sonra birinden biri yazılmaya başlıyor, bir nevi elinde tutma oluyor. Buda bana göre değil ya tamamen ayrılırsın yada beraber olursun.
02 Yorumla- +1 yıl
himm akıllı olup elinde tutturmuyacaksin yani seviyeni mesafeni koruyacaksin v aklina sadece arkadas olduqunu kaziyacaksin bence :))
+1 yılsahte ayfon,sahte rakı,sahte para derken şimdi de sahte günün sorusu.kıyamet alameti bunlar.ayrıca ayıdan dost eski sevgiliden post olmaz.yada tam tersi...her neyse...
03 Yorumla- +1 yıl
öle düsünme bi cok kisi ayrilinca daha saqlam dostluklarda kurabilio :)))
- +1 yıl
bir kızıl derililerin türk olduğu teorisine bir de eski sevgiliyle arkadaş kalabilme metafiziğine inanmıyorum.budizm bile daha inanılası duruyor.
- +1 yıl
hahahaaaa :))))
Eski sevgili diye bir kavram yoktur, (eski) ve sevgili, hani seviyordunuz ne oldu? demekki sevgili degilsiniz. sevgili olmak butünlüktür, sevgili olmak ona ait olmak nefse perde koymaktır, pekiii arkadaş nedir arkadaş olarak baslasaydiniz arkadaş olarak kalırdınız, lütfen bu oyunlara gelmeyin, hiç bir seven sevdiğine arkadaş kalalım demez
10 Yorumlaiki taraftan biri sevgili yapana kadar arkadaş kalınabilir
01 Yorumla- +1 yıl
tabikide bu konuda haklisin sonrasinda ister istemez kıskanclık evresi qelio demi :))
eski sevgiliden arkadaş markadaş bi s...km olmaz mk hala anlamadı yavşak gençliğimiz..
01 Yorumla- +1 yıl
niye olmasin cok qüsel arkadas kalmayida basarabilenler var ama..
zaman kaybı o asla sana dönmeyecek sense hep bı umut bekleyıp sumuklu mendılınle ortada dolncan .. bence şimdiden unutmaya calışş
00 Yorumla
+1 yılkızlar arasında ki yaygın yalanlardan biridir. ucuz bi numaradan başka bişey değil. eski sevgiliden dost olmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
niye erkekler daha cok yalan sölüo ama :))
- +1 yıl
erkekler daha çok yalan söylemiyor. sadece daha çok yakalanıyor.
- +1 yıl
evt hahaaa :)))
kullanmak için istiyor söyiyim hani işim düşer gene elimin altında bulunsun ama sevgili olarak yapışmasın falan :D:D:DD
14 Yorumla- +1 yıl
yook artik o kadarda olmaz sende amma seymissin hea..
- +1 yıl
Yooo öyle ama kullanmak için istiyor ben bir çok kızda bunu gördüm çevresi fazla yoktur etrafımda konuşabilicegim biri olsun misali istiyor yani fayda : )))) menfaati için bu şey gibi tıpkı yanına sevgilisi olarak yaklaştırmadıgı bir adamı canım sıkılmasın hesabı msnde tutmak başka bir şey degil :D:D:D:D:D bence bunu diyen kıza söylenicek en iyi cevap yemezler güzelimmmmm :D:D:D hahahaa
- +1 yıl
:)))))))))))))
Kabul ederdim ama bu arkadaslik surecinde de mutlaka onu geri kazanmak icin cabalardim
00 Yorumla
+1 yılEn saçma iş bu iş arkadstan sevgili sevgiliden arkadas olunmaz arkadasım:))
00 Yorumlaevet ayrıldım fakat görüşüyoz arada tatıle bıle gıtmışlığım var
05 Yorumla- +1 yıl
hmm peki onun baska birisiyle sevqili olduqunu duymak sende nasi bi his yaratirdı?
- +1 yıl
yani dimi evt haklısın..
- +1 yıl
rica :))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnasıl yani? hem benden ayrılacak hem de arkadaş kalalım diyecek. oldu canım üstüne sos da istersin sen şimdi deyip sıcak çayımı boca ederim üzerine.
00 Yorumla
+1 yılArkadaş kalmak kazanmak değildir.. Ayrıyken kazanmak mı,? Kaybederim daha iyi..
00 Yorumlaben eski sevgilimden ayrıldığım zaman bir daha aynı ortamda bile bulunmam
03 Yorumla- +1 yıl
niye sana ne gibi bi zarari falan dokunabilir ki? sonucta ayrilmissin artik:.
- +1 yıl
ama mecbur kalınmıs bi durumdan ayrildiqini düsün mesela?
+1 yıleski defterler açılmamak üzere kapatılır tarihin tozlu sayfalarınnda yer alır ben kabul etmem
00 YorumlaO benim gotumu yesin. olur mu oyle sacma sey.
04 Yorumla- +1 yıl
ohaa yani ne kadar terbiyesizsin :))
- +1 yıl
:)))) saol sendende olsun..
Aile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı. Eski sevgiliden arkadaş olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
hmm.. niye peki?
- +1 yıl
qüsel cevapti hahaa :)))
Etmem..
S...sin gitsin mümkünse..01 Yorumla- +1 yıl
aaa cok ayip bölede cvb verilmez ki canım :))))
+1 yılkişiye göre değişir bu
03 Yorumla- +1 yıl
evet demi öyle olmasi qerekio :)) tskler..
- +1 yıl
biz teşekkür eder yine bekleriz, memnuniyet esas olmasına rağmen memnun kalınmayan cevaplar iade alınmaz
- +1 yıl
hahaaa :))
+1 yılben arkadas olmayı kabul ederdım
00 Yorumlahayır etmezdim daha çok acı verirdi bana
00 Yorumlasevgiliden arkadaş olunmazzz.
00 Yorumlaolur bence nıe olmasınkı bır problem olmaz.
00 Yorumla
+1 yılEtmezdim.
04 Yorumla- +1 yıl
niye etmezdin?
- +1 yıl
Adı üstünde eski sevgili. Hem kısmetimi kapatmak istemezdim, hemde kendi kendime acı çektirmek istemezdim.
- +1 yıl
niye kismetin kapansin ki sonucta adi üstünde arkadas yani... senlede arkadas oluosa bunlari qöze alip öyle olur demi?
- +1 yıl
Güle başka isim versen değişik kokar mı? Kokmaz. İşte bu da öyle bir şey.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKabul etmem sevgiliden arkadaş olmaz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Asla kabul etmem :)
04 Yorumla- +1 yıl
niyeeee? :))
- +1 yıl
hadi yaa :))
+1 yılgereksiz bence
13 Yorumla- +1 yıl
hmm bazen seni en iyi anlayan taniyanda eski sevqilin olabilio ve dertlesmek icin ister istemez onu yaninda istiyebiliorsun ama haksizmiyim? :))
- +1 yıl
yok ya bunun icin baska arkadaslarim da var.
- +1 yıl
hmm..
+1 yılolmaz
01 Yorumla- +1 yıl
oladabilir istersen ama niye olmasin ki?
evet kabul ederdim..
01 Yorumla- +1 yıl
hmm niye kabul ederdin peki?
+1 yılyaptık anlaşamadık .
05 Yorumla- +1 yıl
hmm niye anlasamadiniz?
- +1 yıl
kanka dedim olmadı arkadaşım dedim olmadı en son sinirlendim kardeşim dedim bir daha da konuşmadım
- +1 yıl
puhahahaaaa kardesim mi yok artik canım sende iyicede abartmissin olayi.. :D:D
- +1 yıl
sinirlendim artık . Sinirlendim mi ne yapacağım belli olmuyor .
- +1 yıl
:)))) relaxxxxx
+1 yılevettt
03 Yorumla- +1 yıl
hmm niye peki?
- +1 yıl
hala onu sevıyorsam ona yakın olmak için seven insan uzak kalmaya dayanamaz. En azından zamanla tekrar kazanma olasılıgım var. Aşk için herşey yapılır
- +1 yıl
evt haklisin :))
hayır etmem
03 Yorumla- +1 yıl
niye peki sebep ne?
- +1 yıl
hmm deisik bi düsünce yapisi dabi buda.. :))
Kabul etmem
03 Yorumla- +1 yıl
niye peki?
- +1 yıl
yani demi..
Hayır
00 Yorumlatabikide hayııırr
02 Yorumla- +1 yıl
niyee ama?
+1 yılnayır nolamaz ;)
02 Yorumla- +1 yıl
nicin nolamaz? :))
- +1 yıl
ne bileyom zzor olur yani madem birlikte olmayacaksak ayrılıp unutmak daha mantıklı çünkü yan yana olduğun zaman hep tekrar birlikte olma hayali olur sıkıntı yani
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eski sevgilinizden ayrılınca arkadaş kalmak istese kabul eder miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım