Neler yaparsanız 🫣
Hediye alır - yollarım 🎁❤️
Mesaj atarım 💬
Ararım 📞
Kapısına giderim 🚪
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ararım. Uzak mesafe olduğumuz için çok bi seçeneğimiz de yok zaten.. Verdiğimiz sözün kıymetini biliyoruz ikimiz de küs uyumayız bi sorunumuz varsa arar gönlümüzü alır çözeriz zaten o üzülmüşse ben, ben üzülmüşsem o yumuşar hallederiz gider. Yorumlarda gördüm de süründürürüm ben haklıysam
vs yazanlar var. Kırıcı olmaya ya da ego tatmin etmeye gerek yok değer verip değer gördüğünüz bir ilişkiyse neden bunu yaparak yıpratıyorsunuz kendinizi veya karşınızdakini?
İlla ki bir iletişim olur diye düşünüyorum.. Hediye ile falan kandırmak ya da kanmak bana saçma geliyor.. Gönül almak isteyen insan samimiyeti ile bunu sağlamalı. Keyifli günler..
Cevap
16Cevap
Hediye alırdım
Haksızsam gönlünü bir şekilde alırım ama haklıysam ölümüne çektiririm. 😌
Hediye alır ve düzgünce özür dilerim hatası çok çok büyük değilse uzamasın saçma sapan bir nedenden küslügumuz der yine alttan alırdım barışırdım
yukarı takı olanları hiçbir etkisi olmaz al eline bir çiçek git kapısına bir siir şöyle olmazsa
eğer al onu bir restoran vb. bir yere götür bir konuş belki sorun kaynağı bulunca sorun çözmek daha kolay olur
Neden kus oldugumuza gore degisir.
Eger hatali olan bensem 40 takla atar beni af etmesi icin elimden geleni yaparim
Eger hatali olan o ise hatasinianlamasini umarak beklerim ama barismak icin bir girisimde bulunmam.
O arar ben sesini duyarım naber aşkım derim hemen konu kapanır 😂
Ararım ya da mesaj atarım çok özledim diye, o da seviyorsa beni hala yumşayup barışmalı
Gideni geri kazanmaya çalışmak aptallıktır
Sevmiş olsa gitmezdi zaten
Ben gitmesini istemişsem ben demek ki yeteri kadar onu sevmemişimdir
Ben haksızsam ararım önce özür dilerim yaptıklarım için eğer küslüğü geçmediyse iş yerine giderim süpriz yapıp hediye alarak sarılırım sevgi sözcükleri küslüğü bitiren en güzel şey
Haksızsam yapıcağım şey tabii ki mesaj belki.
Asla küs tutmam kimseyle sadece kendimi düzeltmeye çalışırım onun için
Karşı tarafın barışmasını beklemek 😂😂
E çünkü seviyorum sevgi herşeyden üstündür benim için.
Ben bunların hepsini yaparım 😜
Ben küsmem
Barış yolunda bırakırım ki az biraz düşünsün )))
Hediye yollarım bir de yanına kedi gibi sokulurum.
Barışmak için uğraşmam
B, c, d yani kapatıp hepsi
Mesaj atarım
Nude
At barissin
Uffff
Öyle barisiyom ben
Ev boş derim
Hiç bişey
diğer seçenekler çok üşendirici
Duman - Yürek klibini izletirim.
sevgiliyle küs olamazsın