Sevgiliyle barışmak için ne yapılabilir ?

Merhaba arkadaşlar.Sevgilimle 2 yılı geçen bir ilişkimiz var.Ama yaklaşık 15 gün önce ayrıldık.

Öncelikle ayrılma sebebimizi ve kısaca hikayemizi anlatayım.İlişkimiz çalkantılıydı.Bazen ayrılıp barışıyorduk ama hiç bir zaman bitmemişti.Geneldede o barışmak isterdi.Benimle buluşup barışmak için ağladığını hatırlıyorum kaç defa.Ama çokta güzel günlerimiz geçti.O benim ben onun uzun soluklu ve hayata yer eden ilk sevgilisiydik.Ona hayatında en güzel sürprizleri ben yaptım.Ondan habersiz yat kiralayıp en sevdiği çiçeği yaptırıp,en sevdiği şarkıları cd ye atıp kaptana veren ve yat gezisi boyunca o müzikler çalarken çiçeğini ve hediyesini vermek şeklinde gerçekleşen sürprizler.

Olay 15 gün önce pazar gün cereyan etti.Pazar gün buluşmak için cumartesi gününden plan yaptık.Biraz kötüydü aramız yine.Cumartesi günü mesaj attım ben.Pazar gün buluştuk.Buluşmadan önce çiçekçiye gidip çiçek yaptırdım.Arabanın bagajına sakladım çiçeği.Buluştuğumuz zaman ablası vardı yanında.Antalyayı bilenler cumhuriyet meydanını bilir.Ablasını oraya bırakıp biz günü beraber geçirecektik.Ablasıyla beraber yarım saat cumhuriyet meydanında kalmamız gerekti.O sırada kız arkadaşım bana surat asıyor hafiften ama ortada bir olay yok.O diyet yapıyor bu arada.Ben simit almak istedim aç olan varmı dedim.Yok aç değiliz dediler.Kız arkadaşım sende yeme dedi.Bende açım ben dedim.Birazda inat yaptım yedim.Ondan sonra bana suratı iyice abarttı.Bana saygı duymuyorsun falan demeye başladı.Bende saçmalama altı üstü simit.Seni aldatmışım gibi davranma dedim.Neyse olaylar böyle sürerken ablasından ayrıldık.Biz bindik arabaya bi kafeye gittik konyaaltında.

Kız arkadaşımın suratı mahkeme duvarı gibi.Kafede oturuyoruz pas vermiyor.Ama biliyorum ki bi sarılsam bi öpsem her şey değişecek.Ama yapmadım.Bende sinirlendim ve ters davranmaya başladım.Sonrasında tartışmaya başladık.Ben sesimi yükselttim biraz.Sonra kalktı gitti kafeden.Bende kalktım hesabı ödeyip çıktım.Baktım kaldırımda oturuyor.Ama öyle bir bakıyorki insanın içi acır.Bi sarılsam her şey bitecek ama sarılmadım.Zaten o kalkınca gitmesine fırsat vermeden kalkmıştım bende.Seni eve bırakayım dedim.ben giderim dedi.Bende olmaz öyle şey.Ben seni aldığım yere bırakayım sonra ne istersen yap dedim.Neyse bu geliyor benimle ama ben kızgınım.Arbanın yanına geldik.Bagajdan çiçeği aldım çöpe attım.Kız arkadaşım çiçeği aldıktan sonra tamamen yumuşadı.Ama ben hala kızgındım.Ne düşünmüştüm o gün için sonuç neydi.Arabaya bindik.Eve değil ablasını bıraktığımız yere gitmek istedi.Olmaz dedim.Israr edince ablasını bıraktığımız yere döndüm.O istikamete dönünce beni öptü.Ben tepkisiz kaldım.Sonra sarılmaya falan çalıştı.İstemiyorum dedim.Ablasını bıraktığımız yere geldik.Bu defa arabadan inmek istemedi.Ben kızdım.Dalgamı geçiyorsun dedim.Sonra çalıştırdım arabayı sürmeye başladım.Bu defa sağda inicem dedi.Bende çektim arabayı sağa kapıyı açtım.Biraz bekledi sonra indi arabadan.Bende bastım gittim.Sonra aradı.Açmadım.İkinci mesajdan devam ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Sonrasında ben aradım.O gün bana kimse karışamaz falan diyordu.Telefonda ben hala aynı yerdeyim dedi.Bende sen

özgür bir insansın ister intihar et istersen 15 tl ver taksiye eve git dedim.

Biz ayrıldık bu şekilde.Sonra radan bir hafta kadar geçti.Benim kızgınlığım geçti.Ben faceden mesaj attım güzel bi

şarkı gönderdim.Üzgünüm ama bitti şeklinde bir sonuca bağlandı görüşme.Ben özür diledim.Son bir kez daha deneyelim dedim.

Olmaz dedi.En yakın arkadaşıyla görüştüm.O ikna etmeye çalıştı.
Güncellemeler
+1 yıl
çalıştı.Olmaz yanıtını aldım.Telefonla aradım telefonu açtı ama

beni bir daha arama dedi.Sonra çiçek yaptırdım mektup yazdım pişmanlığımı belirten.Çiçekçiyle gönderdim almamış çiçeği.Sonra kendim götürdüm

dedimki son bir şans ver bana.İki yıllık emeğimizin hatrına dedim.Hiç etki etmedi.Bir daha karşıma çıkma herkes yoluna baksın falan dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben ayrıldım sonra.Ortak arkadaşlarımız konuşmuş kız kabul etmemiş.

Bu kızla bizim çok güzel zamanlarımız anılarımız var.Bu olayı referans alıp yorum yapmamak adına bunları ekliyorum.

Bana hayatımda senden başka kimse olmayacak derdi hep.Sorardım mesela ayrılsak ne olur derdim.Antalyada yaşayamam derdi.

Her yerde seninle bir anımız var,seni asla unutamam derdi.
Sevgiliyle barışmak için ne yapılabilir ?