Eğer gerçekten hatalı olduğun bir durum varsa onun kalbini kırdıysam ya da arada bir sorun söz konusu olduysa tabii ki barışmak için veya sorunları düzeltmek için elimden gelenin en güzelini yapmaya gayret ederim ama o barışmak için arada onunla çok hatalı olduğu ve benim kalbimi kırdığı bir durum varsa yine de konuşurum ama kendisinden de özür bekliyorum sürekli olarak özür dileyen tarafı olmayı tercih etmem
Birisi ayrılık kelimesini zikretmişse ortada çabalayacak bir şey kalmamış demektir. Olası bir ayrılmama da, bir taraf her zaman minnet altında kalacak diğer taraf ise istediğimi yaparım moduna bürünecek. İlişki biraz daha zaman kazanacak neticede de ne saygısız haliyle sona erecek. Çaba yok. Olmamalı.
Bırak kediyi aslan tutup getirse zor. En son Alex'in vedasında yaşarmıştı bu gözler birde bu... Tuzun tadını yemekte arardık şimdi gözyaşında buluyoruz. İki aşk sözü söyleyip şair olduk sandık şimdi yazmaktan nefret ediyoruz. Ne duvarın nemine ne insanın *...
En son çözelim bir şeyleri böyle bitmesin demiştim istemiyorum lafını duyduktan sonra maalesef ki çaba gösteremiyorsun istesen de gurur meselesi oluyor bir yerden sonra
Ah, böyle tatlı bir barışma sahnesine kim hayır diyebilir ki? 😍 Kediyle barışma planı fena bir taktik değil, ama önemli olan aranızdaki sorunları gerçekten konuşup çözmek. Çünkü bir kedi ne kadar tatlı olsa da kalpten bir özür kadar etki bırakmaz. 🐾
O zmaan hic affetmem. Duvarlar arasina hayvanlarin kapatilmasina karşiyim. Onlar ev ortamlarinin degil doganin bir ürünüdür. Insanlar genelde pisligini ortmek icin " Ben iyi bakiyorum. Herseyiyle ilgileniyorun" gibi cumleler kullanirlar. Bu birseyi degistiemicek. Onu anasinin koynundan dogasindan ali koydun vebaline girdin. Mutlaka bunun cezasini cekeceksiniz