Ikinci bulusmamiz gerceklesti. Iki bulusmada cok güzel gecti. Kendisiyle arkadas Sitesi üzerinden tanistik. Ikinci bulusma in sonlarina dogru uygulamayi silmeni istiyorum, Hemde simdi dedi. Bende sildim. Sonradan kendisi de sildi. Normal bir durum mu? Ilk kez böyle birseyle karsilasiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili bulma uygulaması olduğu için sevgili bulunca silmek gerekir, onun yaptığı artık bu uygulamaya ihtiyacımız yok birbirimizi bulduk zaten anlamına geliyor. Bunun özgürlük kısıtlaması ile bir alakası yok normal bir sosyal medya hesabı değil, ilişkisi olan birinin zaten öyle bir uygulamaya ihtiyacı olmamalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamla münakaşa etmeden dediğini yaptığın için her türlü kazanmışsın, hele bir de ona "madem ben sildim sen de sil" filan demediysen de çocuk kendiliğinden sildiyse 2 kere kazandın...
Erkeğe teslim olup dediğini dinlemek her türlü kazandırır, şimdi linç edenler olacak ama doğrusu bu...
Teslim olmak derken tabi kafayı çalıştıtmayo bırakmadan teslim olacaksın. Eğer düzgün bir erkekse bu teslimiyetini boyun eğişini kat be kat ödüllendşrecektir... manyağın teki ise de seni ezmeye kalkar o zaman da ne biçim biri olduğunu anlar ayrılırsın
10 Yorumla
Normal tabiki. Seni sevmiş aklınız karışmasın başkası ile tanışmayın diye sildiriyor. Ciddi düşünüyor yani seninle. Bence doğru olanı yapmış gerek yok başkasına zaten bulmuşsunuz birbirinizi. Bırakma kaybetme onu güven de sağlanırsa güzel bir ilişki olabilir. Mutluluklar.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEmrivaki olmaz. Silmek, birbirinize saygıdan normaldir ama emrivaki kurallar ileride başka gereksiz kuralları da getirir. Gerek görürsem silerim, ilerleyişimize bakacağım falan deseydin daha doğru olurdu.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
112Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kurtarırsak o kar 😂 tarzında
21 Yorumla
+1 yılSevmiş seni, kaybetmek istememiş. Temelinde güvensizlik var tabi ama senle alakalı değil. Ortam çok bozuk. Sevgilisi olan veya evli kadınlara yürüyen zihniyetler olduğundan önlem almış. Tamam sen onlara cevap vermeyebilirsin, ama sinek mide bulandırır. Eleman huzur istiyor belli ki.
165 Yorumla
Soran+1 yılTeşsekür ederim🥰
- +1 yıl
Rica ederim, mutluluklar dilerim
- +1 yıl
Aga zaten sevgilisi olanın telefonunda flört uygulaması olması anormal değil mi🤣🤣 Ben mi bağnazım yaw anlayamadım.. Güven falan değil mesele tamamen saygı meselesi.. Sevgilin varken flört sitesine giriyorsan saygısızsın demektir
- +1 yıl
O yüzden silmesi daha sağlıklı ve sorun etmemesi.
- +1 yıl
Kısaca kiza sende orspu olma kari gibi kari ol diyip ayilik yapmış ma*l* sadece flort parcasn ne zannediyon kendini
Benim düşünceme göre bunu talep eden kişinin biraz da kaç yaşında olduğu önemli. Neden kaç yaşında olduğu önemli çünkü belli bir yaştan sonra ir insanda özgüven probleminin olmamış olması gerekir bence. İlişkiyi göz önüne alalım; insanlar birbirlerini isterlerse beraberdirler değil mi? Birbirlerini istemezlerse beraber değildirler. Böyle bir durumda zaten yeni tanışmış taraflar birbirlerinin fikirlerini boylarını poslarını görmüşler beğenmişler. Daha dakika 2 gol 1 bu dayatmayı biraz gereksiz buldum açıkçası. Normalde ona vermiş olduğunuz cevabın şu olması gerekirdi. Daha ikinci buluşmamız birbirimizi tam anlamıyla tanımıyoruz. Sonraki birkaç görüşmemizde bunu istemiş olsaydın yerden göğe kadar haklısın. Ben de seni beğenmiş ve görüşüyor olurdum , sen de benimle ilgili karar vermiş olurdun. Şu aşamada biraz erken değil mi?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana sildirip de kendi başka bir hesap açmasın sonradan 😉dikkat et erkek milleti bu. Boynuzlanmak istemeyip boynuzlayan cinsler de var. Fake hesap aç bak bakalım o yeni bir hesap açmış mı? Kendi adına açıp kendi resmini koyduysa anlarsın. Doğru kişiyi bulmuş olsa diyeceğim ki yaptığı mantıklı ama bir insan daha ikinci buluşmada karşıdaki doğru kişi mi anlayamaz zamana ihtiyaç var bunun İçin. Hele ki erkekler, duygusal ilişkiye daha zor karar veren bağlanan bir cinsten bahsediyorum. Seninle yatmak İçin kullanıp atmasın bunun İçin uygulama sildirip göz boyamasın da. Dikkatli ol. Sen onu iyice tanımaya çalış gözlemle bakalım. Samimiyse zaten anlarsın. Adil yıldırımın videolarını izle. İlk 1 ay cinsellik yaşama, adamın sırtlan olup olmadığını anlamak bakımından. Dikkatli ol. Erkekler uçkuru için her şeyi yapar unutma. Sırf yatmak İçin aylarca bekleyen yattıktan sonra terk eden de var.
34 Yorumla- +1 yıl
haklı
- +1 yıl
kadınlar asla yanılmaz ama
Cevap sahibi+1 yıl@EresUnBebé siz bakmayın bunlara bacım. Söylediklerimin hangi birisi yalan? Bir insanı tanımak çok zor ortak tanıdıklar olsa bile. Kaldı ki hiç tanımadığın 2. kez buluştuğun üstelik ortak tanıdığın referansın bile olmadığı birinden bahsediyoruz. Soruyu sorana hemen koş atıl kucağına o sana aşık deseydim erkek milletinin hepsinin hoşuna giderdi. Dev Egoları burada bile eleştiriyi kaldırmıyor nazeninlerin hemen zedeleniveriyor bakıyorum da. Bu toplumda kimse kandıran erkeği suçlamaz suçlanan kadın olur hep inanmasaymış denir. Olan da hep kadına olur. O yüzden biz kadınların açıkgöz olup kendimizi korumamız gerekiyor. Kimse ksura bakmasın gerçekler benim anlattıklarım. Hoşuna gitmeyen varsa cevap yazmayabilir. Okumayada bilir.
Cevap sahibi+1 yılHemen fazla abartıyor demişler bakıyorum da. Yarası olan gocunmuş. Kendileri de kadınları kızları kandıran tipler olmasa bu kadar tepki vermezlerdi sanırım 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGüven proplemi vardır, ya da sahiplenme iç güdüsüyle yapıyordur. Benimsemiştir seni. Ancak şu konuda uyarmak istiyorum seni. Bu davranışlar göstermelik olabilir. Yani sırf senin gözünde artı puan kazanmak için. Onun o uygulamayı tekrar yükleyip yüklemediğini kontrol et telefonundan veya fake bir profille siteden. Bak gerçekten dediği kadar var mıymış. Umarım iyidir ve mutlu olursunuz 🌸🎉
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. İlişki düşünüyorsa normal. Sana tam güvenmediği için yapmış ve gerekli bir şey.
412 Yorumla- +1 yıl
Güven bu değil ki
- +1 yıl
Güvenle alakası yok.. Sevgilisi olan evli olana flört sitesi yakışmaz.. Partnerine saygısızlık bence
- +1 yıl
Yorumla diye bir buton koymuşlar.. Sana zahmet site sahiplerine söyle kaldırsın paşa
- +1 yıl
Bu guven değil borza ayilik simdiden macoluk baskinlik tasliyorsa evliyken kizi aşağılamaya baslar bence kiz bütün erkeklerle flortlesmeliydi kimle yapabilecek sevgilu olabilecek anladığı birini secmeliydi flort ztn sevgili olmadan onunla yapabilecek miym anlama evresi bu herif te kro
- +1 yıl
Kesss
- +1 yıl
kessss
- +1 yıl
2 tane kess anlaşılmadı sanırım
- +1 yıl
@XAmigdalax Sana muz vereyim de sus.
+1 yılBuna normal diyen aptallar iyi misiniz siz? Soruyu soran zaten ayrı çomar. İki günde özgürlüğünü kısıtlattırmayı kabul edecek kadar ne yaşadın? Flörtüne sor bakayım kendisi ne için o uygulamada takılıyormuş ;) ah ulan ah kafa yok bu türc milletinde 😃
05 Yorumla- +1 yıl
Türk*
Fikrini beyan ederken bile Türk kelimesiyle oynayamazsınız. - +1 yıl
Sen kimsin?
- +1 yıl
Türkiye vatandaşı
- +1 yıl
Hahaha ya s*ktir git şurdan
- +1 yıl
Genis beyni olan çağdaş ilk adam görüyom vay be bosu bosuna cahilligini gelmedi diye adama klavye altisligi yapma adi ustunfe flort sevgili değil kocasi degil iki tanisan iliski evresinde bi arkadaş
+1 yılSimdiden her dediğini yapma sonra çok pişman olursun bunu unutma o uygulamadan siteden uzaklasabilirsin elbette, şu an hali hazırda konustugun var zaten iyi yaptın silerek demek ki bir şeylerden korktuğu için boyle bir sey istedi seninle belki ciddi düşünüyordur bu yüzden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aradığını bulmuş bundan mutlu olman gerekiyor helal olsun.
00 Yorumla
+1 yılOf ne sa lak ne haddine sen flortsn hem tanisabilirsn sonucta flört demek tanima herkezi tanıdıktan sonra birini seçerdn sende ayri sa laksn haddini bildiricektn ne o öyle kaliyon sen bunla evlensen sana maco erkeklik yapar disiligini kaybetme
011 Yorumla- +1 yıl
Ne var yorumda kara cahil
- +1 yıl
Ne cahil adamlarsiniz siz senin gibi borza eski gelenek oclar kadinlari kisitlayip kapatip botle yapip somra o kadini bagirip siz erkeklik yaparsiniz flortlesme birini tanima onla olabilecekmiym olamicakmitm diye florttur o adam ne ma l herif hemen kisitliyor sildiriyor sahsen bu böyle olmaz o kiz orada bütün erkeklerle tanisip flortlesip konusup kendi arzularini ve yapabilecekmiyim diye secicekti sizin gibi krolar kıskanıp bağırıp laf söyleyip ben hakliym bi bo km sanarsniz sahsen demiski seni ben alicam ne olduğunu hareketini bil sahip cik seni alicam nikaha sonra sana cok cektiricem boyle hak yok cahil herifler
- +1 yıl
Beyni curumus erk3k orspu nediyorsun kendini ne kadar mal bir beyinli olduğunu göstermis sen bu cahillikle kalirsn orspu senin gibi geri kafa hapis olmus zihniyetsiz pezvnklr flört kiminle olacagini secme o erkek senin gıbı borza bir ayi
- +1 yıl
Bu konusmandan ayiliginla beynin turkceyi algiliyonmu ağzın olması bi ise yaramıyormus senin gibileri yilan girmeli bana klavye delikanliligi taslama keko
- +1 yıl
Benimle tartismiyon çelisiyon seni kah be erkek fahsesi go t kafali orspu cahil yilan keko maganda öküzu😂
- +1 yıl
Kendini bilmen guzel nediyon cahil kokusmus magandaliginla yemeyen gotnle laf yapacağını bos boş az beynini genislet
+1 yılDoğrusunu yapmış bazen insiyatif alıp elini masaya vurmalı erkek buluşma pozitif geçtiyse çok bile beklemiş, sil diyecek tabi hala sana ordan burdan ulaşmalarına göz mü yumacak, özümseyen her erkek bunu yapar.
00 Yorumla
+1 yılBu tarz uygulamadan buluşan insanlardan hayır gelmez ki yakında istediğini alır bırakır seni...
30 Yorumla
+1 yılsenden hesabı sildirmiştir kendiside uygulamayı telefondan silmiştir😂 eve gidince geri yükleyecek ve avlanmaya devamkeee
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. gayet normal bi enişteymiş. şöyle diyim bu suyun beyaz olması denizin mavi olması ne bilim victory secret defilesinin kırmızı olması limonun ekşi olması gibi normal
00 YorumlaBence mantıklı blr davranışta bulunmuş etraf bozuk olduğu için ama sanırım usluben kaba söylemiş gibi orasını da görmeyiver 😅😅😅 hayırlı olsun ilişkiniz 🌼
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seni başkası kapar diye korkmuş. Yanından ayrılinc kendisi yeniden indirmiştir programı. Sen tek onunla konuşacaksın o boş kalinca seninle konusacak
00 Yorumla
+1 yılKesin o devam etcek uygulamaya. Fake hesap falan aç bak bakalim devam ediyo mu kullanmaya. Hic guvenme
10 YorumlaO diyor ve sen de yapıyorsun. Bu şekilde erkeklerin kölesi olmaya can atan kızlar olarak hiç ağlamayın bence!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes "normal, olabilir, seni sevmiş" gibi şeyler söylemiş ama ben kendi de sildikten sonra bir daha yükleyeceğini düşünmedim değil 😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılYani dandik bir flört uygulaması sonucta
Zaten o demeden artk senin silmen gerekirdi bence20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Arkadaşlık uygulaması da bir yere kadar ama. Arkadaş iyi yapmış normal devam edin işte sesli görüntülü yazışmalı wp den daha iyi ne var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİki gün sonra ayrılacan zaten o zaman geri yüklersin yarın yatapa atar ertesi gün tekmeyi vurur türk kızlarına yapılacak şey belli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHahaha, başkası da yazıp aklını karıştırmasın demiştir.
2. Buluşmada dediğini yapıp ok demişsen o ilişki öyle gider. Ben olsam direk sen kimsin ben senn dediğini yapacağım demiştim
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde artık nadir rastlanan gerçek erkeklerden biriyle karşılaşmışsın... böylelerinin nesli tükeniyor
00 YorumlaBence Çok Normal Bir Durum Çünkü Seni Sevmiş Ve Kıskanmış Ve Seninle Beraber Olmak İstiyor Bundan Daha Ötesi Ne Olabilirmi 👍😉
00 Yorumla
+1 yılBence gayet normal. Mesela ben twitterdan biriyle sevgili olup buluşsam ilk yapacağım şey onun hesabını sildirip kendi hesabımı silmek olurdu.
03 Yorumla- +1 yıl
Twitter sildirmek mi daha neler duyacaz
- +1 yıl
Sıkmak amaçlı değil ama başka resimsiz bır hesap açar yine takılır twitterda. Ama o hesaptan tanıştıysak tanışmaya müsait bir hesap demektir.
- +1 yıl
Sacmasiniz cidden oldu olucak kiz gunde ne kdr sicyr tuvalette kamre koy bak kadinlar sizin pitbull kopeginizmi seninle diye hayatinda sevdiği seyi kisitlama hakkina sahip degilsn o tiwiti kullanmasaydn senin aşkın olmicqkti
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl"Ben sende karar kıldım, başkaları kafamızı bulandırmasın" demek istemiş..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğer bir ilişkide birbirini beğenmişseniz, artık uygulamadan çıkmak en doğru seçenek. çıkmadığın taktirde,, demekki hala arayış içindesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHem normal, hem normsl değil. Yaş aralığın 30-35 görünüyor yetişkşn insanlarsınız güvenmeliydi sana.
00 Yorumla
+1 yılYani bunu senin yapman gerekirdi onun da söylemeden kapatması gerekirdi asıl güzel olan oydu bence
00 Yorumlanormal bir durum
sonuçta evliliğe gidiyorsunuz
kendini diğer erkeklere kapatman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılAradığı kişiyi bulmuştur. Şansını denemek istemiyordur artık. Sendendir aynı şekilde düşünmeni bekliyordur belki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her erkeğin başta sahiplenip değerli hissettirmesi kendine bağlaması , ilk zorlukta kaçan erkek modeliyle birliktesin geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılÇok normal artık sizi benimsemiş başkalarının da araya girmesini, bulaşmasını istemiyor demek ki. Mutlu olmalısın...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir şey artık ihtiyacınız kalmadığını birbirinizi bulduğunuzu söylemiş gibi düşün tabi sonra gizli gizli indirip takılmazsa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiz gerçekten çok değişik kadınlarız adam sevmiş önemsemiş benim demiş neden demiş diye sorguluyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılYok, sadece ikinci bulusmadan sonra yapmasi sasirtti. Kac Aydir ciktigim flört bana biz hic cikmamistik demisti 🙈😂 alışık değilim diyelim
- +1 yıl
Seni önemsiyor ve kıskanıyor adammış
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ikinci buluşmadan hem de.. hem de o sildirdi. bak silelim mi diye teklif etmek farklı sildirmek farklı.. ne ilksin ne sonsun sen bence
10 YorumlaE normal tabiki madem güzel geçmiş daha ne işiniz var orada
10 Yorumla
+1 yılİlişkiniz varsa o tarz uygulamaları kullanmak normal değil tabi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Bu taktiklere inanıyor musunuz artık cidden ya … kendince ciddi olduğunu göstermeye çalışıyor
10 Yorumla
+1 yılKıskançlık var ilişkiniz sağlıklı yürümeyecek. Korkuyor başka birini bulursun diye.
10 YorumlaAllah aşkına kafanız nasıl çalışıyor. Adam doğru olanı yapmış, bu neyin sıkıntısı😅
10 Yorumla
+1 yılBunu kendi isteginle yapmadigin sürece benim gozumde bir anlami yok
10 YorumlaOrayı sildirip burada bu soruyu sorduğunu bilse🤭🤭
10 YorumlaIlk sana sildirmesi de cok komik, silmesen o da silmeyecekmis 😂 ciddi iliski olucak sozde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkimseyle konuşmanı istemediği için sildirmis herkes böyle zaten normali bu
00 Yorumla
+1 yılTabiki normal çünkü prası flört sitesi 🤣🤣 Kendi silmiş mi? Tüm telefonlarından 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılUygulama ismini de söyler misin? Bizde yararlanmsk istiyoruz.
01 Yorumla- +1 yıl
Tinder 🤣
Eğerki biri seni nasıl kazandıysa bir başkası da aynı durumda kazanmasını asla istemez...
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru ve normal bir hareket akıllı adam işi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ikinci buluşmaya taşındıysa konu çok normal
00 Yorumla
+1 yılDemek ki seni sevmiş olumlu bulmuş. O yüzdendir kimseyi daha bulmamış içindir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Olay açık net. Ben oradan buldum bir başkası da bizi bulmasın misali
00 YorumlaSenin amacın sadece flört edip gününü gün etmekse, silme.
00 Yorumla
+1 yılbulmuşsun devamını getirin işte ne güzel, şu an senden daha çok sevindim bu habere :D
00 Yorumla
+1 yılyanı normal tabi ama umarım kendisi de silmiştir senin gibi sonradan bulaşmamıştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılArtık birbirimzi bulduğumuza göre başkalarına açık olmamalıyız o sitede diyor. Haklı da.
00 Yorumla Seni sevmiş işte. Artık beni buldun bunu kullanmana gerek kalmadı tarzı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılBilemem kardeş uygulamadan ne çıkacak bilemem.
00 Yorumla
+1 yılGenel verici misin :) silcen tabi. Aynı anda başkasıyla olsa ona kızmaz misin?
00 Yorumla- Devamını Gör (137)
Devamını Gör(182)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlık uygulamasından tanıştığım flörtüm ikinci buluşmada uygulamayı sildirdi. Normal mi bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler