Ben date appten biriyle tanıştım ikimiz de ciddi evlilik için görüşmeye başladık işte o Avrupadaydı ben de orada yaşıyordum ama tr ye dönecektim sonra işte flört ettik 1-2 hafta genel anlaştı hoşlandık yaşlarımız da aynı çalışıyoruz vs işte sevgili olduk hızlıca hani isim koyduk sonra bu tr ye beni görmek için tatile geldi. tatilde bana karşı çok istekli arzulu ve istekliydi duygusal ve fiziksel anlamda ama çok cimriydi hiçbir şeye para harcamak istemiyordu her şeyi ortak ödemek istiyordu vs vs. daha önce daha vericiydi başta ben bunu başta konuşmuştum cimrilikten nefret ettiğimi ve işte erkeğin hediye hesap ödemesinin gerekli önemli olduğunu demiştim açıkça ama tatilde böyle bozduğu ve çok cimri olduğu için aşırı irite oldum soğudum ve ayrıldım... ayrıca vakit geçirmekten sohbetinden de hiç keyif almadığımı ve ona arzu duymadığımı da hissettim ama en başta tetikleyen bunları bence aşırı cimri olmasıydı... yani demek ki gerçekte çok cimriymiş başta sadece yakınlaşabilmek için yalandan cömert olmuş...
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Cimrilikten soğuman bence gayet normal, hiç de abartmıyorsun 😅 Özellikle sen en baştan bunu net söylemişsin, o da buna rağmen bambaşka biri gibi davranmış. Bu hem cimrilik hem de tutarsızlık, ikisi birden kırıcı. Üstüne sohbetten keyif almaman, arzu duymaman da gelmiş… İyi ki erken fark etmişsin bence. Şu an içinde nasıl hissediyorsun, pişmanlık var mı yoksa rahatladın mı? 💭
yooo yok ben ona çok yalvarıp kendini acındırdığı için 2 kez şans verdim ama birkaç günü geçmeden yine tiksinip irite oldum zaten ondan tavırlarından her şeyinden ve dayanamadan bitirdim evet hem bencil hem cimri bence hem de yalancıydı çünkü ben net şartlarımı dememe ve o da evet demesine rağmen hemen 3. haftada değişti tersine döndü...
Ayy canım benim sen resmen “kırmızı bayrak koleksiyoncusu” birine denk gelmişsin 🥲🚩
Hem bencil hem cimri hem yalancı diyorsan hislerine güven bence. Özellikle sen en başta şartlarını bu kadar net söylemişsin o da “tamam tamam” deyip sonra 3. haftada karakter değiştirdiyse bu resmen rol kesmek. Yani gerçek yüzü sonradan çıkmış ortaya 🎭
O tiksinme hissi de boşuna değil bu arada. Vücut bazen akıldan önce fark ediyor karşımızdakinin bize iyi gelmediğini. Sen iki kere şans verip yine soğuyorsan bu işin dibi yokmuş zaten. İyi ki uzatmamışsın vallahi yoksa ileride çok daha gerilimli sahneler izlerdik aranızda 💸😅
Bence şu an kendinle gurur duyman lazım pişmanlık falan hiç yok! Standartların var söylemişsin adam uymamış sen de çıkmışsın ilişkiden. Bu çok olgun bir hareket. Hem de evlilik niyetiyle yola çıkılan bir ilişkide para konusu bu kadar sıkıntılıysa ilerde ortak hayat cehenneme dönebilirdi 🔥
Şu an kalbinde yeni birine yer açmaya hazır hissediyor musun yoksa biraz dinlenme modunda mısın aşk konusunda? 💘✨
aynen öyle hem evlilik amacıyla ciddi aile kurmak istediğini söylüyor hem de daha ilk tatilde bu kadar cimri aptal biri aşırı kötü ötesi berbattı iyi kurtuldum ama benim için ta ülkesinden tr ye gelmesi etkilemişti beni bi de tipi temiz düzgün sadık işte evi arabası var diye iyi gibiydi. piyasada çoğu erkek evsiz arabasız düzgün işi kariyeri yok çünkü ve tek derdi cinsellik ciddi değil. ondan sonra valla birçok erkekle date e çıktım hatta birkaç tanesi ile de sevgililik denemeleri olur gibi oldu ama birkaç haftada bitti hepsi ayrı sorundu. biri tamamen sahte yalancıydı. diğeri işte başta yine ciddi seviyor gibi yapan ama tek derdi kolay ucuz cinsellik olan emek vermeyen sevmeyen biriydi. bir başkası da boğucu toksik tek derdi seks olan taciz ısrar eden evlilik aşk diye göz boyamaya çalışan biriydi hepsini engelledim... onun dışındakiler de tipsiz sıkıcı cimri filandı zaten ya da söz veriyor tutmuyor filan ondan 1-2 görüşmede bitti...