Date app’ten tanıştığım aşırı cimri sevgiliden soğumam sizce normal mi?

Ben date appten biriyle tanıştım ikimiz de ciddi evlilik için görüşmeye başladık işte o Avrupadaydı ben de orada yaşıyordum ama tr ye dönecektim sonra işte flört ettik 1-2 hafta genel anlaştı hoşlandık yaşlarımız da aynı çalışıyoruz vs işte sevgili olduk hızlıca hani isim koyduk sonra bu tr ye beni görmek için tatile geldi. tatilde bana karşı çok istekli arzulu ve istekliydi duygusal ve fiziksel anlamda ama çok cimriydi hiçbir şeye para harcamak istemiyordu her şeyi ortak ödemek istiyordu vs vs. daha önce daha vericiydi başta ben bunu başta konuşmuştum cimrilikten nefret ettiğimi ve işte erkeğin hediye hesap ödemesinin gerekli önemli olduğunu demiştim açıkça ama tatilde böyle bozduğu ve çok cimri olduğu için aşırı irite oldum soğudum ve ayrıldım... ayrıca vakit geçirmekten sohbetinden de hiç keyif almadığımı ve ona arzu duymadığımı da hissettim ama en başta tetikleyen bunları bence aşırı cimri olmasıydı... yani demek ki gerçekte çok cimriymiş başta sadece yakınlaşabilmek için yalandan cömert olmuş...

Date app’ten tanıştığım aşırı cimri sevgiliden soğumam sizce normal mi?