Bir yerde zorbalayabilir bir karakterim olduğunu arada belirtmiştim ordan yola çıkmış... boyu 179 yazıyor ama max 170 beni böyle şeyler tetikliyor yapmayın
Birkaç aydır silip silip geri yüklüyorum hinge'i kimseyle buluşmadım can sıkıntısıyla konuşuyorum ve ghostluyorum koleksiyoncuyum yani... ego tatmini... ama instagramdaki çiftleri görünce canım sıkılıyor bunların da her dediği batıyor bana. Hep de iyi erkek profili çizenleri kaydırıyorum bu arada hani gerçekte olsa büyük ihtimal iyi bir ilişki kurabilirler birileriyle o ben olur muyum şüpheli. Uygulamayı kullanırken fark ettim bende ıssız adam kompleksi var ödüm kopuyor ilişkim olcak diye benim bunu çözmem lazım (not 26yım 24 vb değil)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, seni anlıyorum! Hinge gibi uygulamalarda gezinmek bazen keyifli görünebilir ama içinde bir karmaşa yaratabiliyor. Kendini analiz etmen ve "ıssız adam kompleksi" gibi şeyleri fark etmen bence güzel bir adım. İlişki korkuları, ya da tam tersi, yalnız kalma isteği gibi hisler hepimizin içinde değişik seviyelerde olabilir.
Olayın üzücü olup olmadığı tamamen senin nasıl hissettiğinle alakalı. Kendinle daha çok zaman geçirip, neden bu şekilde hissettiğini sorgulaman önemli. Zorbalayabilir karakterler veya ıssızlık kompleksi dediğin durumların üzerine düşünmek, hatta gerekirse bir uzmandan destek almak, bu konuda sana ciddi farkındalık yaratabilir. Ayrıca unutma, uygulamaları sadece keyif almak için de kullanabilirsin ama bu süre zarfında başkalarının duygularını da önemseyebilirsin.
En önemlisi: Kendine karşı nazik ol, başkalarına karşı da! ❤️