Kız arkadaşımın temas sorunları?

Her şeyi en başından anlatıyorum. 3 yıldan daha uzun süredir devam eden bir ilişkimiz var. Korona karantina döneminde birtakım sıkıntılar yaşadık. Bunlardan birisi de dinine biraz fazla bağlanıp fiziksel temasımızı yanlış buluyorum demem oldu. Temastan kastım ilişki değil, el ele tutuşmak, sarılmak, öpmek vesaire. Bunu kabul edersem bizim seninle arkadaştan bir farkımız kalmaz. Biz arkadaş değil sevgiliyiz dedim. Haliyle kendi fikrini sürdürmeye devam etti, bende bu şekilde devam edemem deyip ayrıldım. Ancak ayrıldığım günün akşamında tekrar bana yazarak ayrılmak istemediğini belirtip fikirlerini değiştireceğini söyledi. Barışıp tekrar devam ettik. Karantina sürecinde uzun bir süre görüşmediğimiz tartışmalarımız arttı ve bu olaydan 3 ay sonra, farklı bir sebepten 2. bir ayrılık yaşayarak terk edildim.

1 buçuk yıl süren ayrılığın sonunda 2022 Ocak ayında kader bizi tekrar bir araya getirdi ve barıştık. 6 aydır tekrar devam ediyoruz. Her şey çok güzelken ve temas meselesini hiç dert etmiyorken dün tekrardan o fikre kapıldığını fark ettim. Mesajlaşırken temas istemiyorum dedi. Nedenini sorduğumda ise boş ver deyip geçiştirdi. Moralim ciddi şekilde bozulduğu için hiçbir şey demeden çıktım.

Herkes sevdiğine dokunmak ister, bu benim en doğal hakkım değil mi? Eğer yeri geldiğinde omzuma yatırıp sevemeyeceksem, yanağından öpüp koklayamayacaksam, bir sıkıntısı olduğunda göz yaşını silip teselli etmek yerine odun gibi karşısında dikilip sadece iki çift laf edeceksem benim arkadaştan ne farkım kalıyor ki? Ben ona sıkı sıkı sarılmak için can atarken ve bu sorunun tamamen çözüldüğünü sanırken onun ortaya tekrar böyle bir sorun çıkarması çok canımı sıktı. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Yakın mesafede uzak mesafe ilişkisi yaşamak istemiyorum. İlişkiye böyle devam edemem, ama ayrılamam da. Her hayalimde o var, her şeyimde o var ve çok seviyorum. Lütfen bir fikir verin kafam çok karışık

Kız arkadaşımın temas sorunları?