Kız arkadaşım ile ilişkiler?

Kız arkadaşım 19 yaşında ben 29 öyle konuşurken bana napıyosun dedi bende uzanıyorum sen dedim bende uzanıyorum dedi ve ses tonunu düşürerek etkileniyormusun benden dedi bende evet dedim midem bulanıyor dedi bende canım bir doktora gözük dedim yok gözükmicem benim doktorum sensin dedi napabilirim dedim hortumla yıka dedi ben orda olsam gelir seni götürürüm dedim oda gel cam açık dedi neyse nasıl olduysa cinsel konulara girdik bana sordu işte daha önce ilişkiye girdinmi dedi evet dedim ne zaman dedi 2 yıl oldu dedim çökmu etkileniyorsun benden dedi bende evet sulandım şu an dedim yanında olsam seni öperdim dedim başka dedi seni yalarım suyunu içerim seni kucakta severim ayağını yere değdirmem dedim başladı bu sen çok azgınsın evlen seninle işim olmaz anlaşamayız dedi kendisi de istiyor ama namuslu oldu bianda tartıştık bitti oysa beni düşürüp üste çıktı
Güncellemeler
+1 yıl
tamam
Güncellemeler
+1 yıl
Günaydın 2 gündür kız arkadaşımla konuşmuyoruz fakat ben ne giyersem aynısını giyiyor örneğin bir resim paylaşıyorum aynısını paylaşıyor böyle sevginin aşkı severim niye böyle yapıyor anlamıyorum
Kız arkadaşım ile ilişkiler?