Kız arkadaşımla aramdaki sorun?

Kız arkadaşımla 2 hafta önce doğum günü için kafede oturuyorduk. Kendisi tuvalete gitmişti benim de şarjım bittiği için telefonundan saatine bakmıştım. Sonrasında ise telefonunu geri yerine koymuştum ama ters koymuşum. Sonraki gün oldu ve bana şunu dedi. Nasıl olsa güvendiğim erkek, onu bildiğim erkek telefonuma bakmış dedi. Ben ona açıklama yapamadan ses kaydı attı ve ses kaydında ağır konuştu biraz. Sonrasında engelledi ama engeli 3 saat sonra açtı. Engeli açtıktan sonra ise ben 2 gün yazmadım ona sonra yazdım. Konuşmak istediğimi söyledim. Sonrasında ise arkamı dönünce telefonuma bakan biriyle konuşacak hiçbir şeyim yok dedi. Ardından ise attığı o mesajı sildi. Ben ona tekrar yazdım 1 gün sonra şöyle oldu. Konunun havada kalmasını istemiyorum dedim ve ikimiz için de rahatsız edici bu dedim. Kendisi bana sonraki gün saat 5'te döndü ve şunu dedi ne diyeceksen de artık. Ben de kursta olduğumu söyledim. Kurstan çıkınca net şekilde konuşuruz hem dedim. Bana şunu dedi konuyu bitirmiştim neyin konuşması dönecek şimdi dedi gülücük attı. Senin özgüvensizliğini ben çekemem dedi. Küçük işlerle uğraşıyorsun dedi ve özgüvenin var sandım yokmuş dedi engelledi. Sonra 3 gün sonra engelimi açtı. 1 hafta oldu engeli kaldıralı, ne o ne de ben yazdık. Dün durum attım ardına o da durum attı. Durumuna bakmayinca sildi. Geri Instagramdaki storysine bakınca ise onunla son buluşmamızdaki çiçeği ve kafedeki kediyi koymuştu. Sonra ben bakınca geri sildi. Bugün yine durum attı ona bakmadım sildi bakmadığım için. Şu an kafam çok karışık yazmak da istiyorum ama kendisi yazsın diyorum. 1 hafta oldu yazmadı ben de yazmadım. Soğuma olsun istemiyorum
Kız arkadaşımla aramdaki sorun?