Kız arkadaşımın sorunu ne olabilir?

Aramız baya iyi 2 senedir tanışıyoruz annelerimiz arkadaş ve sürekli görüşüyorlar kızlarla annem ikimiz baya benziyoruz ve aramız çok iyi kız sakin ve beni seviyor sakin ve az arkadaşı olan okuldan eve gelen bi tip bu yıl sınav senesi ve okul dershane ve ingilizce kursuna gidiyor baya yoğun ailesi de ciddiye alıyor telefonunu bi kaç kere aldılar biz farklı şehirlerdeyiz onun yaşadığı yerde inşaatımız var müteahitiz babamla inşaatı beraber yaparken hep beraberik şu aralar benim farklı işlerim var orada değilim yılbaşında oraya gittim annem kıza söylemiş ve o ara konuştuk gel seni özledim vs dedi oraya gittiğimde kızla pek konuşamadık ve hediye almıştım ona vermek için şehir dışından kuzenlerin gelecek 3 gün kalacaklar vs dedi kızı salmadılar görüşemedik o esnadada konuşamdık adam akıllı ve o zamandan beri konuşmuyoruz evet her gün birlikte olduğum annelerimizin bile onayladığı 2 senelik kız arkadaşımla 1 aydır konışamıyoruz telefonunu aldılar diye düşündüm yazıyorum arıyorum 1 aydır yok bugün instadaki yazdıklarıma görüldü atmış bi sorun varsa benle alakalıysa veya değilse söyle seni asla yadırgamam dedim görüldü attı okuldan başkasıyla görüşüyordur desem harbiden öyle yapacak bi kız değil ama kız sebepsizce garip davranıyor arkadaşlarım senle alakalı değil diyorlar sizce neden olabilir?
Kız arkadaşımın sorunu ne olabilir?