Arkadaşlar bi kızın hiç ilişkisi olup olmadığını nasıl anlarız sürekli hiç yapmadım diyip engel oluyor ama ben inanmıyorum baksam anlarmıyım saçma bir soru ama aklıma takılıyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anlayamıyorsun kanka bana da aynısını demişti ama duyduklarım dudak uçuklattı
Kanka hiçmi anlayamayız 🤣
İlla ilişkimi yaşamak lazım anlamak için dolandırılmak istemiyorum
😅
Ekle beni anlatayım
Ekledim kanka
Bakipta anlayamazsin hatta bu devirde hic gider diktirir kalirsin oyle
O bakarsan anlarsın diyorda nasıl anlayım ben jinekolokmuyum 😅
Harbi ilişkiye girmeden anlayamammı?
Anlayamazsin seni trolluyor dhhd
Yok anlamayamazsın ilişkiye girdiginde bile anlamanin zor olabilecegi soyleniyordu (jinekologun biri soyluyordy)+bu devirde diktiriyorlar gecen sorudada gordum onla bunla kalkar bir diktirir tamamdir
Ya o kadarda değil yani ilişkiye girince anlarsın aslında bakınca anlarsın diyor beyaz zarı belli oluyor Muş ben görmedim o söylüyor
Bana ben ortalık malı değilim diyor şimdi bascam nikahı sonunda tersi çıkacak harbi kötü hissederim dolandırılmış gibi
Beyaz zar nasil belli oliyor be ohooo seni ayakta uyutuyor ha iliskiye girince anlasilavilir birseyler ama bakinca×
Ya anlayamazsinki diktirie en kotu ihtimal ben durustlukten yanayim kimse bana gelipte bakirelik diye birsey var demedi 13 yasindaydim kurcuklaya kurcuklaya gitti ha ciddi bir iliskim olsa belli bir sure gecmis olsa yaparmiyim orasi soru isareti ama bazi kizlar var yedi ciddin sulalemle akiyor sonra temiz kiz ayaklari
Bana kapalı diyor bak anlarsın diyorda zaten 1 sene bile ilişkiye girmese orası kapanır ama ilişki olduğunda girince anlarsın yani mutlaka ama bana namuslu ayağı yapıyor evlenmeden olmaz diyor evlenip tersi çıkarsa çok saçma olur ben inanmıyorum çünkü içimde öyle bir his var diktirdimi dersen o kadar uğraşabileceğini zannetmem tabi dürüstlük en önemlisi
Hayırlisi ama araniz iyise karakter uyusuyorsa iyi iliskiniz gidiyorsa bakireligin cokta onemli olacagini zannetmiyorum tabi yalan soylemek hic ama hic dogru degil (1 haftada 5 arkadasligimi bitirdi o kadar nefret ediyorumki su yalandan sap kalmayi tercih ederim yalan soylemeye)
Nasıl bakirelik var diyen olmadı ya annen demedimi kızım bura ile oynanmaz diye yazık olmuş işin kötü tarafı fazla kurcalamışsın gaza gelip en azından sevdiğin biri ile olsaydı ama yapacak bir şey yok kız bakire değil se neden evleneyim evlenmedende aynı evde yaşar aynı evli hayatı sürerim o kadar masraf ne yapcam hatta belki sevgim biter ayrılırım boşanmak felan olay işler bide nafaka ohoo en azından temiz bakire dürüst olsa evlenilirde herkesin altına yatıp bana kendini kirletmeye çalışan olursa alemin tek kerizi ben değilim banada yatsın başkasıyla evlensin yanlış anlama
Aram iyi ise bile eve çıkar dener bakarım hevesmi hoşlantımı bu insanla yapabilirmiyim diye eğer bakire ise haklı o kadar saklamış mecbur evlencez
Va bana denilmedi bi dusunuyorum umrumdada olmazmis iki sogan zari gibi sey mubarek djsnhfndjc
Eklesene bir şey sorcam