Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Keşke arkadaş gibi takılsaydın hem tanımış olurdun.
Cesaretinden dolayı ayrıca tebrik ederim tüm kadınlar keşke bu şekilde rahat olabilse..
Sevdiğini söylemek güzel bir şey.012 Yorumla
Soran+1 yılTabiki guzel bir sey yine olsa yine yaparim hayat ertelemeye gelmiyor bizide beklemiyor sevdiysem karsi taraftan eminsem adim gelmiyorsa atarim adim bu kisiden emindim ve ilgiliydi bana karsi ama evliymis
Soran+1 yılBana kendimi çöp gibi hissettiriyor evli oldugunu bilmiyordum banada bekarim demisti evli oldugunuda sormamistim sonra ilk acildigimda yari evli sayilirim demisti yarini istifa verdim beni cagirdi dedi neden cikiyorsun evluymissiniz dedim orada şunlari soylemeseydi cikicaktim dediki imam nilahli evliyim kagit ustu bir sey yok hickimse bilmiyor ayri sehirde zaten dedi bende dedimki bana bekar oldugunuzu soylemistiniz oda dedi bekar evinde yaşiyorum dedi bunlar 3 ay once olmustu peki dedim yine uzak duruyordum mesafeliydim o yakindi bana mesafelide degildi sogukta defgildi ve bu sefer evliliklerinim cikar evliligi ya da formalite bir evlilik oldugunu dusunmuştüm ve hala umit beslemeye devam ediyordum cunku tavirlarinda da mesafe yoktu hislerimi biliyor evli ama uzak durmuyor eiligide normal evlilik degil formalite zannettim umutlaniyordum ama belirsizlikte beni yormustu artik ve 2 gun once yine konuyu actim dedim benim sizinle ilgili kafam karisik ne gibi dedi dedim niue bana bekarim demistiniz evliliginiz formalitemi ya da sizden uzal duriyim diyemi oyle soylediniz dedim yok dedi benim hayatim karisik oyle bir sey yapsam yanlis yaparim kimsedw kabul etmez zaten sen kabul edermisin dedi hayir dedim sonra bana karşı hiç duygusal hisleriniz oluşmamismiydi dedim oda oluşmamalı dedi yok felan dedi ama asla o sekil yaklasmamisti bana umit veren herseyi yapti neyse kafamdaki soru isaretleride gitmisti 2 gun once ve onu bitirdim artil ogremdim cunku gercekleri o yüzden de artik vazgecmistim oda iyimser konusmustu bugun kotu davrandı
Soran+1 yılIş ariyorum ama bulana kadar saglimi bozucak aşiri etkileniyorum boyle seylerden davranislardan vs onun bana yaptigi cok kotu muamele simdi yazicam ona Bugunde iki kisi arkasindan dalga gecti diye uzulmustum ona oda benden igreniyormus gibi davraniyor kolu koluma degmesin diye tavirli donuyor vs asiri kotu hissettieiyor kendimi ve isi birakmamdanda korkuyor simdi kendisine yazicam diyicem... bey bana o sekilde muamele etmenize gerek yok benim orada kalmamin artik dogru olmadiginin farkindayim bir kaç ay sabredin ne zaman iş bulursam ayrilirim bana kalsa şu dakika cikmak isterim ama şu an onu yapamam enazından iş bulana kadar bana kendimi kotu hissettirmeyin. İyi olalım sonra siz sağ ben selamet Diyicem ki gercekten oyle is bulana kadar beni yormasini istemiyorum
Soran+1 yılAma gurursuzmuşum gibi hissettiriyor isi birakmamdanda cok korkuyor ama bilsin istiyorum benimde orada kalmak istemedigimi ve benim ilgim yoktu o ilgilendi bekarim dedi o baslatti
Soran+1 yılHırs degil bugun gayet normal davraniyorum ama onun tavirlari yaptigi muamele beni yoruyor zaten baslatan sensin ilgilenen sendin aşiri yordu tuketti
Soran+1 yılPeki sizve ne dusunuyordur kotu bakiyormudur... gibimi goruyor niye oyle davraniyor
- +1 yıl
Kendiyle alakalı bir dengesizlik bu. Bekarın diyip seninle ilgilenmesi büyük terbiyesizlik.
Fakat bazı kadınlar ozellikle evli erkekleri tercih ediyor bu onların fantezi dünyalarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum mesela.
Ona değer vermeyi bırakmalısın. Onun gözünden senin nasıl göründüğün artık önemli olmamalı. Sana uzak durması, rahatsızlık verecek boyutta göz teması kurması onda davranıs bozukluğu olduğu anlamına gelir.
Soran+1 yılHaklisınız zatwn patronum gelince yakin oluyor kiskandigi icin patronum 3 ay yok gelmesine yakin asiri iyi oluyor bana ilgili davraniyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılduygusal olarak açılmışsın, ama o belli ki fiziksel beklenti peşinde.. boş ver o adamı başka bul
06 Yorumla
Soran+1 yılOyle olsa reddetmezdiki ve evli bana bekarim demisti evliligide normal evliliklerden degil karisik biraz sadece ayni is yerindeyiz kotu muamele etmesi asiri uzuyor
Cevap sahibi+1 yılal işte dediğim gibi, evli ise fiziksel beklenti peşinde, uçkurunu düşünüyor..
Cevap sahibi+1 yılreddeder, duygusal olarak seni kırmak beklentilerini boşa çıkarmak istiyor.. sonra fiziksel beklentisi için yürümeye devam edecek
Soran+1 yılBana kendimi çöp gibi hissettiriyor evli oldugunu bilmiyordum banada bekarim demisti evli oldugunuda sormamistim sonra ilk acildigimda yari evli sayilirim demisti yarini istifa verdim beni cagirdi dedi neden cikiyorsun evluymissiniz dedim orada şunlari soylemeseydi cikicaktim dediki imam nilahli evliyim kagit ustu bir sey yok hickimse bilmiyor ayri sehirde zaten dedi bende dedimki bana bekar oldugunuzu soylemistiniz oda dedi bekar evinde yaşiyorum dedi bunlar 3 ay once olmustu peki dedim yine uzak duruyordum mesafeliydim o yakindi bana mesafelide degildi sogukta defgildi ve bu sefer evliliklerinim cikar evliligi ya da formalite bir evlilik oldugunu dusunmuştüm ve hala umit beslemeye devam ediyordum cunku tavirlarinda da mesafe yoktu hislerimi biliyor evli ama uzak durmuyor eiligide normal evlilik degil formalite zannettim umutlaniyordum ama belirsizlikte beni yormustu artik ve 2 gun once yine konuyu actim dedim benim sizinle ilgili kafam karisik ne gibi dedi dedim niue bana bekarim demistiniz evliliginiz formalitemi ya da sizden uzal duriyim diyemi oyle soylediniz dedim yok dedi benim hayatim karisik oyle bir sey yapsam yanlis yaparim kimsedw kabul etmez zaten sen kabul edermisin dedi hayir dedim sonra bana karşı hiç duygusal hisleriniz oluşmamismiydi dedim oda oluşmamalı dedi yok felan dedi ama asla o sekil yaklasmamisti bana umit veren herseyi yapti neyse kafamdaki soru isaretleride gitmisti 2 gun once ve onu bitirdim artil ogremdim cunku gercekleri o yüzden de artik vazgecmistim oda iyimser konusmustu bugun kotu davrandı
Cevap sahibi+1 yıluzun yazmışsın kız ama dertlisin belli okudum hepsini, benim sana nacizane tavsiyen yarından tezi yok bırak işi, o adamdan sana hayır gelmez
Soran+1 yılBen yoluma bakiyorum o kendi halime birakmiuor beni bugun kotu kotu bakti dengemi bozuyor bana iyi gelmiyor simdi yazicam ona
Belki iş ortamında ona karşı bir tehditsin ilk başta hoşlanmıştır ama sadece platonik iş ciddiye binince kolay olduğunu zannedebilir ve kötü davranmaya başlar ihtimal 🤔
016 Yorumla
Soran+1 yılGormezden gelemiyorum cop gibi hissettiriyor kendimi bana ve evli oldugunu bilmiyordum banada bekarim demisti evli oldugunuda sormamistim sonra ilk acildigimda yari evli sayilirim demisti yarini istifa verdim beni cagirdi dedi neden cikiyorsun evluymissiniz dedim orada şunlari soylemeseydi cikicaktim dediki imam nilahli evliyim kagit ustu bir sey yok hickimse bilmiyor ayri sehirde zaten dedi bende bekarjm demistiniz demistim bunlar 3 ay once olmustu oda bekar evinde yasiyorum dedi peki dedim yine uzak duruyordum mesafeliydim o yakindi bana mesafelide degildi sogukta defgildi ve bu sefer evliliklerinim cikar evliligi ya da formalite bir evlilik oldugunu dusunmuştüm ve hala umit beslemeye devam ediyordum cunku tavirlarinda da mesafe yoktu hislerimi biliyor evli ama uzak durmuyor eiligide normal evlilik degil formalite zannettim umutlaniyordum ama belirsizlikte beni yormustu artik ve 2 gun once yine konuyu actim dedim benim sizinle ilgili kafam karisik ne gibi dedi dedim niue bana bekarim demistiniz evliliginiz formalitemi ya da sizden uzal duriyim diyemi oyle soylediniz dedim yok dedi benim hayatim karisik oyle bir sey yapsam yanlis yaparim kimsedw kabul etmez zaten sen kabul edermisin dedi hayir dedim sonra bana karşı hiç duygusal hisleriniz oluşmamismiydi dedim oda oluşmamalı dedi yok felan dedi ama asla o sekil yaklasmamisti bana umit veren herseyi yapti neyse kafamdaki soru isaretleride gitmisti 2 gun once ve onu bitirdim artil ogremdim cunku gercekleri o yüzden de artik vazgecmistim oda iyimser konusmustu bugun kotu davrandı
Soran+1 yılVe ilk bu kisinin ilgisi vardi bana karsi ve isi birakmamdan deli gibi korkuyor patronumdan deli gibi kiskaniyor hala oyle
Soran+1 yılBugunde iki kisi arkasindan dalga gecti diye uzulmustum ona oda benden igreniyormus gibi davraniyor kolu koluma degmesin diye tavirli donuyor vs asiri kotu hissettieiyor kendimi ve isi birakmamdanda korkuyor simdi kendisine yazicam diyicem... bey bana o sekilde muamele etmenize gerek yok benim orada kalmamin artik dogru olmadiginin farkindayim bir kaç ay sabredin ne zaman iş bulursam ayrilirim bana kalsa şu dakika cikmak isterim ama şu an onu yapamam enazında iş bulana kadar bana kendimi kotu hissettirmeyin. Diyicem ki gercekten oyle is bulana kadar beni yormasini istemiyorum
Soran+1 yılKoç ama mudurum ve onunla muhattap oluyorum surekli nasıl kesiyimki iletişimi hem boyle dersem içi içini yiyicek cikti cikicak diye bulucakmi acaba vs diye cunku asla cikmami istemiyir hep istifa ettigimde de bu sekilde dize gelmisti
Soran+1 yılGurursuz hissettiriyor
Soran+1 yılOzel gorusmuyorum yuzune bile bakmiyorum şu an
Soran+1 yılNormal is arkadasi olsa diyalogu keser yoluna bakarsin ve yuz yuze bakiyoruz ailemde cok orada vakit geciriyorum niye kotu olalim oliyim
Soran+1 yılHemde nasıl 💔😪😪 çok yoruyor bilsin istiyorum gurursuzca kaldigimi dusunmesin cikicam hemen zaten o zamana kadar beni yok saymasini istiyicem
Soran+1 yılTesekkur ederim hayat herkese zor sadece bana degil herkese kolaylik versin 🙏
beklentilrri karşılayamamışsındır
010 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılOna karsi duygusal anlamda hislerim oldugunu soyledim oda karsilik vermedi ne gibi bir beklenti
Soran+1 yılOyle olsa karsilik verirdi bana neden kotu davraniyor
Soran+1 yılDüşüncelerim aynı hepsini teker teker silipmi yaziyim
Soran+1 yılHı hı tamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye 30 yaşındakiler yazıyor
03 Yorumla
Soran+1 yıl34 yasinda belki onun kafa yapisi olan biri cikar diye yazmalarini istwdim
Cevap sahibi+1 yılNeyse patronun evli mi
Soran+1 yılEvli oldugunu bilmiyordum banada bekarim demisti evli oldugunuda sormamistim sonra ilk acildigimda yari evli sayilirim demisti yarini istifa verdim beni cagirdi dedi neden cikiyorsun evluymissiniz dedim orada şunlari soylemeseydi cikicaktim dediki imam nilahli evliyim kagit ustu bir sey yok hickimse bilmiyor ayri sehirde zaten dedi bende dedimki bana bekar oldugunuzu soylemistiniz oda dedi bekar evinde yaşiyorum dedi bunlar 3 ay once olmustu peki dedim yine uzak duruyordum mesafeliydim o yakindi bana mesafelide degildi sogukta defgildi ve bu sefer evliliklerinim cikar evliligi ya da formalite bir evlilik oldugunu dusunmuştüm ve hala umit beslemeye devam ediyordum cunku tavirlarinda da mesafe yoktu hislerimi biliyor evli ama uzak durmuyor eiligide normal evlilik degil formalite zannettim umutlaniyordum ama belirsizlikte beni yormustu artik ve 2 gun once yine konuyu actim dedim benim sizinle ilgili kafam karisik ne gibi dedi dedim niue bana bekarim demistiniz evliliginiz formalitemi ya da sizden uzal duriyim diyemi oyle soylediniz dedim yok dedi benim hayatim karisik oyle bir sey yapsam yanlis yaparim kimsedw kabul etmez zaten sen kabul edermisin dedi hayir dedim sonra bana karşı hiç duygusal hisleriniz oluşmamismiydi dedim oda oluşmamalı dedi yok felan dedi ama asla o sekil yaklasmamisti bana umit veren herseyi yapti neyse kafamdaki soru isaretleride gitmisti 2 gun once ve onu bitirdim artil ogremdim cunku gercekleri o yüzden de artik vazgecmistim oda iyimser konusmustu bugun kotu davrandı
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bence cesaret edemedi
019 Yorumla
Soran+1 yılEvli ama evli oldugunu bilmiyordum banada bekarim demisti evli oldugunuda sormamistim sonra ilk acildigimda yari evli sayilirim demisti yarini istifa verdim beni cagirdi dedi neden cikiyorsun evluymissiniz dedim orada şunlari soylemeseydi cikicaktim dediki imam nilahli evliyim kagit ustu bir sey yok hickimse bilmiyor ayri sehirde zaten dedi bende dedimki bana bekar oldugunuzu soylemistiniz oda dedi bekar evinde yaşiyorum dedi bunlar 3 ay once olmustu peki dedim yine uzak duruyordum mesafeliydim o yakindi bana mesafelide degildi sogukta defgildi ve bu sefer evliliklerinim cikar evliligi ya da formalite bir evlilik oldugunu dusunmuştüm ve hala umit beslemeye devam ediyordum cunku tavirlarinda da mesafe yoktu hislerimi biliyor evli ama uzak durmuyor eiligide normal evlilik degil formalite zannettim umutlaniyordum ama belirsizlikte beni yormustu artik ve 2 gun once yine konuyu actim dedim benim sizinle ilgili kafam karisik ne gibi dedi dedim niue bana bekarim demistiniz evliliginiz formalitemi ya da sizden uzal duriyim diyemi oyle soylediniz dedim yok dedi benim hayatim karisik oyle bir sey yapsam yanlis yaparim kimsedw kabul etmez zaten sen kabul edermisin dedi hayir dedim sonra bana karşı hiç duygusal hisleriniz oluşmamismiydi dedim oda oluşmamalı dedi yok felan dedi ama asla o sekil yaklasmamisti bana umit veren herseyi yapti neyse kafamdaki soru isaretleride gitmisti 2 gun once ve onu bitirdim artil ogremdim cunku gercekleri o yüzden de artik vazgecmistim oda iyimser konusmustu bugun kotu davrandı
Soran+1 yılUzak duruyorum o kotu davraniyor bana ama işi birakmamida istemiyor korkuyor cikmamdan
Soran+1 yılTabiki oyle bende uzak duruyorum zaten ama cekindigi sey olmasi bana kotu davranmasi gerektigi anlaminami geliyor ben zaten uzak duruyorum yzune bile bakmiyorum
Soran+1 yılIşi birakicam patronumu arayip işi birakmamida istemiyor cok korkuyor
Soran+1 yılPeki sizce neden oyle davraniyor
Soran+1 yılArtık beklentim yok evliligini formalite cikar iliskisi zannediyordum bana karsi ilgisi vae dusunuyordum ilgisi konusunda hala supheliyim ama evliligi oyle degilmis agziyla soyledi bende noktayi koydum artik ondan yana umudum beklentim kalmadi iki gun once cok guzel konustu iyimser yaklasti yarini bana tavir almis sekilde kotu davranmaya basladı
Soran+1 yılTabiki etkiliyor geceleri uyuyamıyorum ve asla anlam veremiyorum hem işi birakmami istemiyor kiskaniyor basta o ilgilendi bekarim dedi sonra simdi kotu davraniyor
Soran+1 yılBulundugum yere gelmiyor
Soran+1 yılBelirsizlik bitmişti evliliginin formalite olmadigini soyledi bitti benim icim konu kapandi ama o tavirlariyla kapatmiyor
Soran+1 yılDaha once cikacagimi soyledigimde o engel oldu mudurum
Soran+1 yılEvliymis ona adim atmam artik o gelsede gitmem dedimya bitti benim icin
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Biz elendik 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş farkı var. I?
021 Yorumla
Soran+1 yıl34 yasinda bende 25 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılEvli mi adam
Soran+1 yılEvliymis bana bekarim demisti daha once
Cevap sahibi+1 yılEvli old için kaçar
Cevap sahibi+1 yılGeleceği olmayan bir ilişki imiş bence unut gitsin
Soran+1 yılZaten oluru yokmus bunu anlayip ona gore davraniyorum o dengemi bozuyor kendi halimde birakmiyor bugun kotu kotu bakiyor burun kiviriyor bir havalar sordugumda da sana oyle geliyor diyiyor simdi yazicam ona
Cevap sahibi+1 yılYaz
Soran+1 yılNe yaziyim sizce
Cevap sahibi+1 yılBu durumları yaz işte olmayacağını vs
Soran+1 yılBenden igreniyormus gibi davraniyor kolu koluma degmesin diye tavirli donuyor vs asiri kotu hissettieiyor kendimi ve isi birakmamdanda korkuyor simdi kendisine yazicam diyicem... bey bana o sekilde muamele etmenize gerek yok benim orada kalmamin artik dogru olmadiginin farkindayim bir kaç ay sabredin ne zaman iş bulursam ayrilirim bana kalsa şu dakika cikmak isterim ama şu an onu yapamam enazında iş bulana kadar bana kendimi kotu hissettirmeyin. Diyicem ki gercekten oyle is bulana kadar beni yormasini istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen niye kötü hissediyorsun ki borak me yaparsa yapsın görmezden gel
Soran+1 yılOyle yapiyorum iyice ustume geliyor
Cevap sahibi+1 yılO da tuhaf bitiymiş ya
Soran+1 yılSurekli bir seyleri sorgulatiyor bana sordugumda ben kafamda kuruyormusum
Cevap sahibi+1 yılKonuştunuz mu yazdın mı
Cevap sahibi+1 yılYorumları takip edemedim ya dm den mı konuşsak
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim muallim ben
Soran+1 yılYok yazmadim
Soran+1 yılGizlilikten ciķmaniz lazim
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaş sınırı neden
02 Yorumla
Soran+1 yıl34 yasinda 25 yasindayim
- +1 yıl
Yorum için yaş gerekmezki neyse
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası