Sevgilisi olan birine aşık olsanız peşinden mi koşarsınız, yoksa vaz mı geçersiniz?

Sevgilisi olan birine aşık olsanız peşinden mi koşarsınız, yoksa vaz mı geçersiniz?

Sevgilisi olan birine ilgi duymuyorum/duyamıyorum ki. Her ne kadar aşk bizim elimizde olan bir duygu olmasa da beyne verdiğimiz komutların hormonlar üzerindeki etkisi de tartışılmaz.. Bir insanın kendi doğruları ne kadar sağlamsa duygularıda o kontrol çerçevesinde ilerliyor. Ben hayatında biri olan insanları (evli ya da sevgili) dünya ahret bacım olarak görüyorum😄 dolayısı ile bir hormon oyunu olan aşk söz konusu olmuyor, bünyemde tetiklenemiyor bu duygu
Başkasını sevem birinin asla peşine düşmem çünkü bu dünyada sevenleri ayırmak ve üzmek en büyük günahtır... Ha başkasının malını çalmışsın ha parasını ha sevdigini.. Ancak aradığını bulamayıp ayrılmış ve mutluk arayan önceden sevdiğini eğer boşta isem sahiplenirim.
Cevap
16Cevap
Evet
Evli olmadıkları sürece ve benim arkadaşlarım olmadıkları sürece ben yaparım yapacağımı kimse kimsenin tapulu malı değil hak eden kazansın.
Hayır. zaten bu aşk değil takıntı olur.
Sevgılısı olan birisine ılgı duyacak kadar karaktersız degılım.
Bunun adı aşk değil, karaktersizlik olur. Öyle değil mi? 🙄🙄
Sevgilisi olana yürüyenin gözü başka islerdedir
O da bana aşık olursa, sevgilisinden ayrılır bana gelirse beraber yürüyebiliriz.
Ben hiç yürümedim ama sevgilisi olup, evli olup başkasına koşanını çok gördüm..
Aşık olsam asla yapmam. Kendimi net tanıyorum biliyorum. Kesinlikle uzak dururum.
Bunu yaparsam, yarın da aynısını başka biri bana yapar o yüzden böyle şeylere karşıyım
yürünmez ayıp
terbiyem müsaade etmez buna
Bana bakmayacağı için vaz geçerim.
Ben yürürüm, benim sağım solun belli olmaz.
Sevgilisi olan insana yürümem.
Evet haktır ister sevgilisi olsun isterse de evli onu ne yapıp edip kendime ayartirim
Vazgeçmek gerekir..
Fazla, naz aşık usandırır
Yürünmese de açılanabilir.
Hayır doğru bir şey değil..
Koşmam
Hak hukuk yok bu işlerde yürüyen yürüyene
Yakışmıyor bu tür hareketler
Değildir.
Bence değil
Sen bacım
değil midir
kardeşim