😌👌
Aşıksan sevgilisi olan birine yürümek hak mıdır?
😌👌

Sevgilisi olana göz ucuyla bile bakmam. Yok aşkın gözü kördür yok insan kalbine söz geçiremez diyenlere hiç inanmıyorum, söz geçiremedikleri kalpleri değil nefisleri. İradeli olup nefsini kontrol edemedikleri için elimizde değil diye kılıf uyduruyorlar. Aşk da diğer bütün duygular gibi bize bağlıdır ve kontrol edilebilir ayrıca insan birini unutup başka birine de aşık olabilir hep çocukken izlediğimiz pembe diziler melankolik hale getirdi bizi, birini sevince bize zarar verse bile takıntı haline getiriyor, ondan başkasını düşünemiyoruz.
Güzellik, bu aşk mevzularindan işte bu yüzden sıkıldım. Nerde karaktersizlik varsa adını aşk koydular. Aşk bu değil ki ! Kirlettiler. Aşık olmak insanın elinde değil vs vb saçmalığı, birinin sevdiği biri varsa , ona o gözle bakamazsın yahu. Ben buna aşk demiyorum kimde kusurabakmasin valla. Bende de böyle birsey söz konusu olamaz. Herseyde büyük konuşmaya çekinirim fakat karakterim çok şükür sağlam. Kendjme nerde dur diyecegimi çok iyi bilirim. Bana ters. Öyle jnsanlardan da uzak dururum. Herkes uzak durmalı. Yarın size de yapar o kahbeligi net.
Wuhuuu hissiz farkı 😃
Ah teşekkür ederim bebeğim sen de aynısın 😌❤
burada yürümem diyenlerin hepsi alttan alta yapacağı işi yapar oltasını bir kere atar ve bekler ya tutarsa diye. İnsanoğlunun fıtratında var en iyiyi kapmak. Hikaye yazmayın hiçbiriniz. Evlilere yürüyorsunuz sevgilisi olanı mı hesaba alacaksınız be peh!
Haklısın bence 🧐
Tabiki öyle herkes istediğini alma peşinde bıraksınlar hikaye yazmayı ya ciğerlerini biliyorum ben bunların. Bakma sen bunlara.
Hayır yakışmaz
😌👌
Aynen kopyalayıp yapıştırayım 😃
Yapıştırdım ama yüzsüzlük diz boyu 😅🤦♀️
🙈 bakamicam yüzsüz insanlar beni korkutuyor 😅
Tamam beni koru aşk 🙈
♥️♥️
Rica ederim tatlım 🥰
Cevap
98Cevap
Olabilir neden olmasın evli olmadığı sürece sorun yok evli olsa da benim için sorun yok seviyorsam seviyorumdur ne yapalım yani ölelim mi en baştan uyarıyı kesmiştim zaten evlenme diye evlenirse bu onun sorunu jfjfjf Ben diyeceğimi dedim zaten başta
Yürüyen dikkat etsin çünkü maazallah ayağı takılıp düşebilir. ya da tuzağa takılaverir o yürüyen ayağı kopuverir😬😬🤦♀️
Aşık olmadım hiç öyle birineNe desem boş o yüzden.
aşıksam hayatında birisi varsa
kendime olan saygım bunu yapmamı engeller
ancak günümüzde pek çok defa gördük ki bunu yapan var
ben istediğimi elde ederim diye
ancak şunu kaçıranlar oluyor zaman zaman bir başkası varken hayatında onu seçen kişi bir zaman sonra onun yerine de bir başkasını seçebilir pek ala..
yani kolayca vazgeçen birisini ayartmak zordur zira ancak sana sadık kalacağını düşündüren ne bilemiyorum..
Hayır, hak değildir. Ben hayatım boyunca bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına da yapmadan yaşamak istedim ve bunu kendime prensip edindim. Başkası da benim sevgilime yürüse hoşuma gitmez o yüzden etkilensem de, onunla ilişki yaşamak istesem de duygularımı gizlerim.
Soru başlığını görünce çok güldüm.
Eskiden bizim zamanımızda mahalle kültürün de şu var idi. Sevdiceği olan birine bakmak Erkekliğe sığmaz derlerdi. Yan gözle bakılmaz derlerdi. Bu bir saygı idi.
Bana göre bile bile yürümek Adiliktir. Yuva yıkanın yuvası olmaz misali bu birliktelikten de hâyır çıkmaz. Ah' ın, Vebâl' in olduğu yerde merhamet olmaz, sevgi olmaz dâhi ot bitmez. Hâyır beklenmez bu işten.
Bu bir nevi Hırsızlıktır. Hırsızlıkta iyi değildir.
👏👏
Sevgili @Illecebrous ile ilişkiye başladığımızda burada şiirleri ve içimizi karartan yazılarıyla ünlü bir zat sevgilimi elimden aldı demişti o geldi aklıma bilmiyorduki zamanında yediği hurmalar öhö öhö neyse 🤣🤣🤣🤣 söyleyeceklerim bu kadar
kahkaha attım aşkım..:
Onun bir de kadın versiyonu vardı hatırlıyor msn🤣🤣 ben seni almışım elinden…
Derler derler şekerim derler gece kuşunun adını çıkarmak için bunlar vermeseler bile verdi derler 🤣🤣🤣
Bu görüşten çok taş fırlatılıyormuş, şikayet geldi 🧐😂
Birilerinin yine kafasına taş gitmiş belli @Sosyetic_SheqiiL adres doğru demekki 🤣🤣🤣
Hahaha 😂😂
@Sosyetic_SheqiiL bebeğim kendilerine not bıraktım okusunlar yazıktır günahtır gormeseler olmaz. sevabına hayır işledik. Bazılarının ne olduğunu yüzlerine vurmayana kadar anlamaz kendilerinj mükemmel sanarlar. Bunların yüzüne de vuruyoruz anlamıyorlar. Pes etmeyelim sevaptır öğretelim ne olduklarını 🤣🤣🤣
@Sosyetic_SheqiiL
Olacağı görmek için olmak gerekmiyo medyum
Ben "Ko" dersem, "Lo" der stadyum
Ben kız kaçıran Magnum
Giydirdiğim kadar, giyenlerle dolu podyum
Bom-bom, bang-bang
Sert tokat yüze verir renk renk, Pang Buddy
Demiş kolera ablamız. Çok da güzel demiş be🤤
Sevaptır sevap 😁
hayatta herkes nasibini yiyor ötesi yok herkes elindekinin kıymetini bilecek bu ikili ilişkilerde sadece ben diye bir şey yok sonuçda karsındaki insanında aklında bişeyler var senle olmak istiyosa senledir gitmek istiyosada onun tercihi yoksa her boncuk verene de gülecekse zaten gitsin bi zahmet beni bosuna oyalamasın
Günümüzde çok yaygın bu sevgiliyi bir kenara bırakalım evli kadın/erkeklere yürüyen çok. Benim işim olmaz birini gerçekten beğenirsem hayatında biri varmış diye araştırırım. Kızın birini beğendim bindiği araba plakası ile 24 saat sürmedi her şeyi öğrenmem.
Benim Sevdiğim Var Kendisine Söyledim Ve Sevgilisi Olduğunu Söyledi Onunla ilk tanıştığımız Gün Onda Gitar Görmüştüm Bende Gidip O Gün Gitar Aldım Öğrenmeye Çalışıyorum Öğrenemiyorum Her Neyse Ama Neyse Artık Onu İstiyorum Ne Yapmam Gerektiğini Bilmiyorum Bugün Ayrıldıklarını Öğrendim Gitar Çalmayı Öğrenmem Gerek Onca Videolar Var Hepsini İzledim Konu Gitar Değil Konu
O Aslında Bana Göre Hakdır Şu Şekilde Gerçekten Seviyorsan Ve Seveceğine İnanıyorsanİ inanıyorsan Bile Çabalamalısın Pes Etmemelisiniz Teşekkür Ederim.
(Aynı Zamanda Saçmaladığım İçin Kusura Bakmayın)
Aşık olunabilir bu kisinin sevgiliside olabilir eşde. ama durum bu sekildeyse asla dışa vurulmamali sessiz kalinmali insanin asik olmak ya da olmamak elinde degildir ama susmak elindedir. hayatinda biri olan kisiye istersede onunla mutsuz bile olsun bu belli edilmemeli kesinlikle. aksi durumda bu ask olmaktan cikar zaten.
Bir varmış bir yokmuş çok iyi iki arkadaş varmış. Bu arkadaşlar birbirlerinden hoşlanmışlar ama ikisinin de hayatında birileri varmış lakin ortada aslında ilişki denilecek bir şeyler de yokmuş. Onlwr yine de hayatlarında iyi kötü olan kişileri geçmişte bırakıp aşklarına sahip çıkmışlar 🥰
yani hak değildir elbette ancak ortada sorunlu bir ilişki varsa, biteceği dünden belli ise yürünebilir ama aldatma vs olmadan halledilmelidir. bknz:biz…
Hak değildir, karaktersizliktir. Ne kadar seversem seveyim sevgilisi varsa yürümem dünya ahiret kardeşim sayarım jfhd
Öyle bir durum olursa kalbimizdeki ateşi söndürürüz Şekil Hanım
Vay peee 😃
😊
Bana göre değil bu sevsem de onun sevgilisi var ve gönlü ondaysa içimde kalır
yüreğe taş bağlanır ve yola devam edilir. Bir sonraki hayatımda gel şarkısı açılır usulca dinlenir 😊
😂
Kimseyi üzmeye hakkın yok. O kız bimbir hayalle o çocukla beraber. O çocuğun aklına girmeye hakkın YOK
Elbette 😃
Tabii ki de böyle bir şey Mümkün değil kanka çok saçma ve çok karaktersizce
Hak degildir. Benim olana yuruyenin bacagini kirar eline veririm. Ahlaksizlik bu. Ne var ki bunda diyen sahislarin basina geldigi zaman ortaligi atese verirler bunu normal goren varsa midesizdir zaten 🤦🏻♀️
yürünür.
ama aşk karsılıklı kımyasal etkılesımdır . o yuzden yurumek tek taraflı ıse etik degıldır .
misal ben rihanna vanessa hudgens haile steinfield asıgım ama sanırım tek taraflı bak yurümuyorum.
Yürümeyen var mı? Ben şahsen masum insan olduğunu sanmıyorum.
Bende sanmıyorum 🤷♀️
Benim bir arkadaşım var ne zaman güzel hatun görse şunu diyor. Allah sevdiğini öldürsün bana bağışlasın ahshsh. Ben doğru bulmuyorum açıkçası. Kimsenin manitinde gözümüz yok, bizimkinde de kimsenin gözü olmasın mümkünse.
Yani başkasına aşıkken.. Sevgilisi olan bi başkasına yürümek mi pek anlayamadım efendim ama
Hayır aşık olduğun insanın sevgilisi olması durumu
Olur mu efendim.. Birincisi ben asla bi başkasının sevgilisine aşık olmam yani öyle bir hata yapmam.. Ki böyle bir durum varsa ki zaten o şahıs da sana karşı boş değildir o da hoşlanıyordur.. Fakat bunu kendi sevgilisine yapan birisi benimle sevgili olduğunda kimbilir neler yapmaz.. O yüzden efendim başkalarını bilemem ama benim karakterime çok ters bir durum bu..
Bu soruda aklim ve kalbim birbirine girdi Şu an . Kavga ediyorlar.
Kurtarin beni.
Hahah etsinler hangisi kazanacak acaba
🙂Bende merak ediyorum bakalim
Sonucu yazarim.
Her hak helal değildir diye düşündük.
Bu yüzden üçümüz karar verdik ve hak değildir diyoruz.
Aşıksan vur saza şoförsen baz gaza demişler dlsöfös
Yani bu durumda şoför oluyorum ve yol alıp gaza basmam gerekiyor
Veee yani çok yanlış bu k*hpeliktir.
Ben bunu yapamayan birini tanımıyorum ha ben bunu yapamam kendime yediremem sonuçta sevdiği biri var eğer ayrılmak isteyen insan zaten bunu belli eder.
aşk için her şey ve her yol mübah değildir bana göre. asıl hak olan da aldatılacağı muhtemel olan kişinin aşktan gözü kör olanı gerçekten kör bırakmasıdır bence.
Hak ve özgürlükler kavramında şu vardır: başksının hak ve özgürlüğüne zarar verdiğinde senin hak ve özgürlüğün biter.
Asla. Başıma geldi, 5 sene avare gibi içim içimi yedi ama göz göze bile gelmedim. Hatta onunla denk geleceğimiz ortamlara bile girmedim.
Hayır yurumem ya da ona açilmam benim için başkasını bırakıp gelen başlasi için beni terk eder mutlu olması isterim ne kadar sevsem asik olsam bile
Aynısı bana yapılsa o kızın saçını başını yolarım. Aşık olması beni ilgilendirmez. Başı bağlı olandan uzak durulmalı.
Hak değilde, karaktersizler kendine bunu hak görüyor.
Sevgilisi, eşi, hatta kalbi dolu olana dahi bakılmaz ama nerde...
Ben tipsizim hiç sevgilim olmadı. Aşık olduğum kızın sevgilisi olmasa da yürümem ki. Zaten işin sonunda beni arkadaşı olarak görecek.
Karakter sıkıntısıdır bu. İşin garip yanı ise normal bulanların olması. Birileri kendi sevgililerine yürüse kıyameti koparırlar ama.
ne hakki yahu karaktersizligin daniskasidir bikere, asik da olsan saygiyi duzgunlugu gururu gozden cikarmayacaksin
Yürürsede sevgilim önünü kessin yürüyemesin yani bana kıskançlık yaratmak için fırsat vermesin gerisi hallolur
Bence yanlis onlari ayirip kendin o cocukla mutlu olacagini mi saniyorsun o cocuk ztn sana sevgilisi oldugu halde yesil isik veriyosa senle beraber oluncada aynisini yapar bence unutmaya bak derim.
Tabii çok haklısınız 😃
sevgilisi oldugu halde sadakatsizlik edip sana gelen kisiyi ne kadar guvenebilirsin? "bana yapmaz" safligi yok bende.
Valla benim sevgilime ya da bana denk gelmeyin birazz hırçınız biz ne oldu demeden komalık olabilirsiniz :D
Doğru bir şey değil ve olamaz sevdiğini söylersin belki ama onu tavlamaya çalışmak asılmak hiçbir şekilde doğru olamaz
o derece asik olmadim sanirim hic. ama olsam kisinin iliski yapisina ve seviyesine gore ufak ufak durtme girisiminde bulunabilirim sanirim.
Belki de sevgilisi değil eşi. Bu durumda yuva yıkmak olur. Hoş mu? Değil. Uzak dururum ve olması gereken budur bence
Aşıksam sevgilisi varsa unutmaya bakarım.
Yürümek pek doğru olmaz.
Hem zaten her aşık olduğumuzla birlikte olacağız diye bir kural yoktur..
Çakma taş devrinde olsaydık, insanlar saçından tuttuğunu götürüyormuş 😃.
Ama şimdi patron kadın olmuş durumda, ne yapsak boş 😃
Ne kadar seversek sevelim hak değildir. Yalnız değil yani çok riskli bir şey en kötü ayrılması beklersin. Sonra yürümek istersen yürürsün.
Fazla abartmamak gerek vede parmaginda yüzük olmayan her kadınla konuşabilirim.. sevgili işi çocuk oyuncağın dan ibadettir
Biri senin sevgiline de aynı şekilde yürüsün o zaman
sanırım yanlış anladınız konuşabilirim derken yani bunu ona söylerim.. vede günümüzdeki ilişkilerin alayı çıkar üzerine kurulmuş..
sitedeki sorulara bak çogu haftada bir sevgıli değişiyor bazıları yıllardır sevgili..
Bilemiyorum etik değil normalde ama erikler değişti
Erikler nalaka
Etik demek istemiştim 😒
Hıhım anlıyorum 🤔
Hı hım
zinhar caiz değildir önce ayrılmalarını sağlayıp sonra yürümek lazım 😀😀😃😃🙈🤣🤭
Tövbe est 🤦♀️😌
Allah belasını versin öylelerinin, böyle güzel duyguları kirlettikleri için😒
Aşk yokki onu arsulamışsındır ya da hoşlanmışsındır okadar basitleştirdiler artık
Zaten saygıdeğer hanımefendiler kaslı ve uzun boylu erkeklerin ikinci üçüncü hatta dördüncü sevgilisi olmayı kassız ve kısa adamın biricik aşkı olmaya tercih ediyorlar.
Valla kız benden daha iri olmasa yürürdüm. Ama tenhada yakalama ihtimalini düşünüp vazgeçiyorum..
Hak değil. Çok yanlış bir şey bu ya valla. İnsanı kötü eder karakter olarak..
Sevgilisi olan birinden uzaklaşır ve saygıyla davranırım
Yürüyüşü sadece spor olarak yapmak gerek, sahipli malı almaya çalışmak hırsızlıktır.
Sevgiliyse haktır ama nişanlısı, karısı/kocası olan birine yürümek yakışmaz. 😃
Değil tabiki vaz Geçiceksi ya da oturup ayrılmalarını bekliceksin
Haktır ama bedeli çok ağırdır kazanırsan her şey değer kaybedersen bitmişsindir
Başima gelmesini istemedigim bir seyi baskasina yapamam hemcinsime bir de
Haktır, ama sadece deneme amaçlı cevap almıyorsa bırakmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?