Psikolojikmen de çöküntü mü yaşıyorum gerçekten nası kendime iiyi gelebilirim?

Belki okurken sıkılacaksınız bilmiyorum ama bazen öyle yorumlara denk geliyorum ki bana biraz olsun umut veriyor. Ben beş yıllık ilişkimi 4 ay önce falan bitiridim normalde. Ama o kadar çok sevmiştim ki anlatamam yani her şeyden çok sevdim evlenmeye karar verdik hatta önümüzdeki sene içij düğün planı yapıyorduk. Fakat beni aşırı kıskandı WhatsApp o onun için kullanayım sadece istedi her şeyden kısıtladı arkadaş bırakmadı çevremde ve bu kıskançlık her zaman büyük kavgalara sebep oluyordu. İşin kötüsü beni bu kadar çok kırmasına rağmen asla gönlümü de almazdı sen çok kırılgan birisin her şeye ağlarsın derdi ve yaşanan durumu doğal olarak hatta benim suçum olarak kabul ettirmeye çalışırdı. Dört ay içinde belki düzelir umudu ile yeniden deneyelim dedik fakat araya bir iki ay soğukluk girince eskisi kadar yakın olamadığımızı soğuduğumuzu fark ettik. Yine ayırdık yollarımızı. Ben beşinci aya girerken yeni biri ile tanıştım şimdi çok da güzel giden ama uzaktan bir ilişkim var. Onu kaybetmeye aynı duyguları yaşarım diye o kadar korkuyorum ki. Belki uzaktan ilişki ona iyi gelmez sıkılırım der diye.. Bir yandan ben eski sevgilim olsa gitmeyeceğine adım gibi eminim barışma ihtimalimiz olsa ama buna emin olamıyorum şimdiki sevgilim beni eski sevgilim kadar sevemez diye düşünüyorum. Ama eski sevgilim de o kadar çok sevmiş olsaydı bunları bana yapmazdı. Bilmiyorum kafam o kadar kötü ki destek yorumlarınızı bekliyorum
Psikolojikmen de çöküntü mü yaşıyorum gerçekten nası kendime iiyi gelebilirim?