AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
319Cevap
2006da sevgilu olduk, 2013te evlendik 18 yasindan 25 yasa kadar :) ama 25ten 32ye beklmzdim :))
mümkün değil, 9 seneden çocuk olur okula gider yahu. gerçi hiç evlenmemek en iyisi :)
Seviyorsam beklerim tabi oda beni sevipde beklerse 9 sene değil 90 sene beklerim
benım hocam 9 sene cıktıktan sonra 24 yasında evlendı bende sanrm toplamda 7 sene falan beklıcem oda hayat sartlarından dolayı niye beklenmesin :)
seven insan beklmez bekletmez.(farklı bir konu olmadığı sürece)
kandırmacalı soru bu ne desem zararlı ben çıkıyorum :P
9 sene boyunca zaten başka biriyle evlenir bide boşanırım beklerim ya ne olcak :D
Olabilir bea bir erkegin hayaytaki temel misyonu evlenmek digildir
9 sene beklersin sonra kız gider başkasıyla evlenir
2 yıldır konuşuyoruz önümüzde 9 yıl vardı hiç şüphe etmeden. beklerdim ama olmadı
yaş 27 şu an 9 sene bekler misin dersen bekleyemem :D
benim 6 yıl beklemem gerekiyo 2 bucuk yıl oldu beklemeye devam ediyorum :)
ben beklerım gerekırse olene kadar 60 yasında bıle evlenırım yanı
Ya o kadar beklediğinde tekme yersen koskoca 9 yıl çöp oldu gitti değmez..
9 sene beklemem seviyorsam uzatmam şartları zorlar sevdiğimi alırım...
Hayir 14 yasimda olsaydim beklerdim
9 sene değil ömür boyu yine beklerim, yeter ki sevdiğinden emin olayım.
Benim annen ve babam 14 yaşında tanışıp 25 yaşında evlenmişler
Neoldu senidebekleyen vardıda kayıpmı ettin :)
yok be bende boyle şans olmaz benı kımse bu kdar beklemez.
Uzadıkca laçkalaşmış bir ilişki oluyor birisi illa sıkılıyor ben yasadım öyle oldu
bence cok beklemek yanlis insan 6 ay icinde anlar.
Zaman insanları degistiriyor 9yılda çok değişti
iste olay bu ister 1 ay cik ister 10 sene evlenincr ayni olmayabilir kisi. evlilik baska birsey bence.
cevre genis olacak insam sosyallestikce karsindalini daha kolay amaliz ediyor sadece sevgilisi olmasina gerek yok o kadar kiz arkdasim olduki biraz konusayim kisiligini cozebiliyorum.
Tam anlamadım. Senin sorundaki gibi 9 yıl birisi ile oldum sevdim bekledim. Son 3 yılında artık sanki içine şeytan girmiş gibi değişti. Onu tanıyamaz oldum. Zaman insanları değiştiriyor. Karakteri sağlam olmalı insanın. Ama onuda anlayamıyorsun cunku seni bazen karsındaki okadar iyi okuyorki hani cozerim diyorsunya cozdugunu sanmanı sağlıyor.
dogru evet insan degisir a
a herkes iyi kotu kendini belli eder mesela benim karsima cikamlari 1 hafta 1 ay gozlemledim uc asagi bes yukari benzer geri donusler aldim. bnce senin karsilastiginda tuhaflik var ya da sen gormek istememisin anlamos ama ona yedirememisin bir nevi kemdino kandirmisin.
duygularin seni mantikli dusunmeni engellemis cok sevmisin ona yedirememisin.
Soylediklerinde haklılık payı var iyi analiz ediyorsun. Ama inan bana bazıları profesyonel oyuncu seni ne aradığını anlayıp onu oynuyorlar hayat daha ne insanlar çıkaracak karsına emin ol gün gelir insanları hiç tanımamışım dedirtirler
rol yapanlar olur benımde karışam çıktı adam benım dediklerime benzer konusurdu bende şuphecıyımdır ınsan bır kerede mı karşı çıkmaz derdim sonra gorduk onu tabıı, eger bır kişi çok detaylı düşünup rol yapıyorsa bılkı kafası farklı çalışıyor ve psikolojik sorunları vardır emın ol, insan psikolojisi normal değilse çok farklı düşür yanı doğru düşünemez, zaten boyle bırıylede yasamanın luzumu yok o hem cevresıne hemde kendıne zarar verır , ben bu tur kişilerinde mutlu olabıleceğine ınanmam.
Bence insanların cogunun psikolojisi bozuk şizofren çok fazla var ve hastalık derecesinde yalan söylüyorlar. Biraz gungormus hayat tecrübesi edinmiş insanları cozmek çok zor oluyor. Farklı dusunenlerin psikolojisi bozuk kendine cevresine zarar verir dedinya bencede öyle mutlu olamıyorlar senide mutsuz ediyorlar benim öyle bir kız arkadaşım vardı anladım psikolojisinin bozuk olduğunu duzeltirim dedim o halde sırtımı dönmek istemedim çok emek verdim ama o hiç minnet duymadı ve hiç birşey için teşekkür etmedi hep sucladı ve negatif bir enerjiyle tüm emeklerimi cope atti ve başkasına gitti mutlu olmak istiyorum dedi ben ona seninle mutsuzlugada varım dedim ama o herşey guzelken mutsuz oldu sebeplerine gulersin bence sonra pişman oldu ama benim tüm emeklerim sevgim bir hiç uğruna cope gitti bu anlattıklarım son 3 yılımız
boser yaa senin degeruni anlamayan biriyle ne isin olur birak onu o kizdan hayir gelmez salla yaa o evlensefe mutlu ilamazki. bak gorursun sen ona cok yuz vermisin kizda simarmis astarini iatemis bosvervya wtrafta birsuru kiz erkek var illa ona mi kaldin yalanci varsada bende yalanci gordum ama bana yalan soylese bile asil yalani kendine soyledi yalan soyleyen celiskidedir zaten o yalanlari anca kendinr soyler
Bıraktım artık zaten yapacak birşey yok. Bencede fazla yüz buldu. Oysa insan asıl yuz bulduğu insana yanlış yapmaktan korkmalı. Sende durum ne seninde var mı böyle kotu bir tecryben
ben şunu anladım , ne kadar güzel ol, ne kadar zeki ya da çok akıllı ya da çok iyi biri ol, sen ancak karşınadakinin anlayabileceği kadarsın, sana görmek istediği pencereden bakıyorsa , nasıl olursan ol o seni görmek istediği gibi düşünür. o yüzden kıymetini bilecek , sana adam gibi değer verecek kişilerle konuşmalısın.
Ne olursan ol, Göründüğün kadarsın. Nasıl görünürsen görün; Karşıdakinin seni gördüğü kadarsın..
Mevlana
Bir sözü ve gerçektende çok doğru , o yüzden seni anlayamamış insanlara çokta değer verip, kendini üzmeyeceksin. Anladın demek istediğimi değil mi, benim felsefem bundan sonra bu.
Vaybe ne kadar güzel söyledin. Bende buna yakın bir dusunceye gore yasamak gerektıgını kotu bir trcrubeden sonra fark ettim. Artık kim ne kadar degerliyse okadar değer veriyorum. Bendeki yerini kişi kendisi belirler artık. Ve bazı kotu tecrubeler bazı şeyleri degerinide daha iyi anlamaya sevk ediyor. Ve hayata karsı farkındalığın artıyor.
Mevlanın sozunu soyledinya bende bir sozynu gormustum neydi diye baktım demimden beri bulamadım ama şey diyordu sevgili dediğin kavga ederken bile seni sevmeli gibi birşeydi. Hatta bana askı sorarsan izlemedim ama biryerde rast gelmiştim bir diziden bir sahneye kadın adamı çok seviyordu adam kadına ben serseriyim romantikte değilim kavgacıyım seni sevmeyi bile beceremem benimle mutsuz olursun dıyordu kadında adama sarılıp ozaman bizde mutsuz oluruz diyordu bence ask öyle birşey olmalıydı o kadının yuregindeki gibi
Peki kız bekleye bilecek mi?
kız zaten bekletıyor çocuğun aıleyle aynı sehırde yasamak ıstemedığı için kendı istediği şehirde yasamak için bırbırıne ınat gıdıyorlar ve çocukta onu beklıyor zaten bunlar evleneceksın sozuyle başlamışlar çocuk evleneceksen gel demiş.
9 sene neden beklemek gerekiyor bunu bilmek lazım.
Kanka 9 sene elizabeth dusunemiyorum :)))) beklenmez yani :)))
Seven bekler. sevmeyen itekler...
tabi ki de beklenir, şayet oda seni bekliyorsa.
kız heralde yeni ilk okula başladı..
ahahahahaha:D çok iyi ya :D +1
heheh ^^
Hayırlı bir eş ise tabii ki beklerim
Zor. Cidden bunu yapabilen çok aşıktır.
9 sene bekleyip 2 senede boşananlar gördüm...
Beklerim ama sebebi de önemli?
kalpten ve içten severse bekler
şans tabiki. arkadaşım 10 yılın sonunda aldı.
9 sene cok al şu 5tl yide şunu 2.5 seneye indirelim hadi
Oha benim hikaye tam ama kız yamuk yaptı.
gerçekten seviyorsa bekler tabi
evlenme yası gelen için zor beklemez.
9 sene insan neyi bekler çok merak ettim dogrusu
kizin istedi sehirde yasamayi tabikii
Bu şehir 9 senelik yoldamiymis :) o şehirde yasamak için 9 sene beklemek mi gerekiyormus. bana pek mantikli gelmedi
bır surede iş buldular , çocuk askere gıttı kız okulu bıtırdı tabıı ondan sonra 6 yıl dıyelım bız ona.
ovvv var mı öyleleri gerçekten
Sen beklesen bile hayat bekletmez be gülüm :D
Nasip bence. Şans değil.
nasipte şanstır ama.
Ben 8 yıldır bir kızı seviyorum ve bekliyom
nerede beklediğine bağlı
Seven bir ömür bile bekler değerli kardeşim.
9 sene boyunca verirse sikinti yok
dayı sıkılmanmıı aynı maldan :)
Dogru haklisin fakat ask ve sevgi olunca bankolarin basini cekiyor. yedekler herzamn var onlara cakmaya devam
:))) ozmn ver coşkuyu :)
Onu Almak icin Bekliyorum şu an
hırs yapmışsın sen.
Hırs Deyil Seviyorum Karım Olmasını istiyorum sadece.
way bee gercek seven beklıyor demekki.
Cok zor... 20 den sonra o kadar bekletilmez insan
5 YILDIR BEKLİYORUZ. ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI:DD
En fazla 1 ay beklerim.
Beklenmeye değer biriyse neden olmasın.
bekleyenler vardır illa ki
Elbette beklerim.. Elbette kızdan eminsem...
beklerim lenn vala :) ölümlü dünya ne olacak
Gerçekten ölüveririm len
Gerçekten aşık ve seviyorsa bekler
9 sene sonra oram buram sarkar mk. Beklemesin
Zaten 9 sene icinde oran buranin fizibilitrsini cikarir evlensen de sarkacak bisi degismez
ben beklerimm gerçekten seviyosam beklerim
Ben dayanamam o kadarı da fazla
9 sene çok fazla değil mi ki
Bunun adına yürek derler :D
Evet beklirim ne var ki bunda
canımdan çok seviyorsam beklerim