AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
319Cevap
beklerim ama her kızı beklemem...
Ruh sağlığı yerindeyse beklemez. :)
Heykeli dikilir bunu yapanin
yuhhhhh 9 dk bekleyemem o nasıl bir angutmuş öyle
ben 7 sene bekledim beni terk etti
kısmetın değilmiş, demekki, sen yanlı secım yapmısın bır şekılde kaderınde yokmuş.
kader sozcugunu emeviler islam dinine yerleştirdi ve hala gunumuzde cogu insan kaderci eger birşeyi gercekten istersen ve durust olursan Allah onu sana verir demmekki kız durust degildi ve çekti gitti 7 sene az birşey degil
Kader KURAN da ama , her neyse bazı seyler olmuyorsa olmuyor zorlamaya gelmiyor yani, demekki hayırlısı boyleymiş , ayrıca kız sevseydı hersekılde gelırdı bence.
işte bende onu diyorum sevseydi olay tamamdı.. eh bizde başka bakarız artık:D
salla yaa o tarz olaylar herkesın başına gelebılıyor yani, bunda ne var kız sağlam karakterli değilmiş, onca sen sonra niya ayrılmış ama sebepte onemli kimse rahatını bırakıp gitmez yani.
annesi zengin koca arıyordu muhendislere avukatlara layık dedi kızın kafasına soktu hırs yaptım bende hukuk kazandım :D
kızı güzel miydi bari , tipi nasıldı o kızın merak ediyorum ayrıca hamarat bir kız mı? ayrıca okumuş eğitimli mi o kız?
bana gore bir bakışı dunyalara bedeldi hele guluşu ah be içim eridi yine oda 2 yıllık cocuk gelişimi okuyor şimdi
guzel mı uzun boylu alımlı mı? , hamarat mı bari ev işinde.
ev işinde cok iyidi hem teyzemin kızıda olur kendisi uzun boylu degil miyon tipliydi hem bence dunyanın en guzel kızıydı bazıları pek begenmiyorlardı onu ama benim gozumle faklıydı
akrabanmış neden teyzen sana bunu yaptı acaba seni hovarda falan mı gördü yoksa , ilginç.
yok yani kızda soyluyordu hiç bir zaman beni kotulememiş işte dunya malı sevdası Allah pişmanlık versin onlara ne diyeyim
suna emin ol o kıza çok değer vermişsen , emek verip kız haksız yere seni bırakmışsa, senin ahın onun üzerinde olur ve birgün yaptıkları karşısına çıkar , sen kendinden eminsen emin adımlarla ilerle geleceğine bak onunde ne fırsatlar yeni insanlar var, asıl o düşünsün. boşver.
vallah her fırsatta ayakkabılarını çıkarır ayaklarını oper başıma koyardım işte ne yapalım insan oglu
her kız maddıyata bakmaz, ben kaç sene okudum belli bir eğitim seviyem var, ve çevremde güzel olduğumu söyleyen çok kişi oldu, fakat bu zaman kadar kaç zengin kısmetim oldu yinede maddiyata bakmadım , kendimde iyi kötü kazanıyorum benim için öncelikli olarak karşımdakinin karakterli olması önemlidir. Mal mülk dünyaya kalır , iyi kötü bir kazancın varsa fazlası insanı bozar benim mentalitem budur.
Allah insanı kıymet bilen , ahlaklı , dürüst insanlarla karşılaştırsın.
dedigin gibi her insan aynı degildir... kimisi huzur ister kimisi huzuru maddiyatta arar sonuçta olan benim yıllarıma oldu
amin inşallah
boşver sen takma , bir gün oda yaşar hayatta hiç bir şey öyle karşılıksız olmaz , hayatın içinde bir denge vardır, ah almış kişi kolay kolay doğrulamaz ve ah bir şekilde çıkıyor.
vallah annesine ne olursa olsun ama ona birşey olmasın :D
cıdden sen onu unutamamışsın ama , kız senı çok sevseydı senle kaçardı herseyı goze alırdı benım kuzenım ne ımkanları fırsatları bırakıp kaçtı hemde yurt dışında yaşıyordu , kızında annesı senı vermem demiş ölürsün yinede vermem dedi ama kız en yaptı herşeyi geride bırakıp amcasının oğluna kaçtı , işte benim gözümdeki gerçek aşk budur. Sizinkinde aşk bitmiş ya da sadece sen aşıksın o kızda mantık yapıyor evlenseydiniz bile pişmanlık yaşardı o kız ve annesi dır dır edip sizi bribirinizde soğuturdu ve boşanırdınız , boşver kurtulduğuna dua et.
unutmamak degil yani birşeyler yaşadıgım bir insana beddua etmek o yaşanılanlara saygısızlık olu şu an gelse 10 takla atsa yine almam hani hiçmi sevmiyorum seviyorum ama unutmamak ya da evlenecek kadar sevmiyorum sadece gecmişte yaşanılanların hatırası var desek şuna daha dogru olur
ıyı yapmışsın. boşver. bırını unutmak zor gercekten bak ben bıle bisey yasamadığım kısıyı unutamadım 3 ay oldu. sevgılısı olup benımle flört eden birisiydi ve kızı saklamak için ınanılmaz yalanlar söyledi. müthiş yalanlardı.
9x9x9x9 yılda beklenir:
seversen özelini beklersin be gülüm :)
8 sene oldu umutsuz vakaa 9 olursa olur belki. D
9 sene beklenır ama degerse ben 5 sene beklıcem
evlenmeyin zorundamısınız ki.
kizmi kalmadi 9 yil beklim
Gerçekten seven beklemeli bence :)
Beklenirde bir yaştan sonra olmaz artık.
kaldı mı böyleleri ya
dibimdeyse beklerim degilse zor be gülüm..
yok artık 9 sene, gereği yok bence
Bekledikk ama o baskasini tercih etti
9 sene poku çıkar be kuzum
Herkes beklemez valla
Sevilebilecek kızı bulmak da büyük şans.
Kız beklemiyoruz oğlan bizimki.
çok zor beeeeeeeee :)
O kız bir ömür yaşayacağın kızsa beklemelisiniz
9 degil 19 sene beklerim kiz bu sonucta
Sevmeden birşey diyemem...
eğer beni aldatmasaydı onu bir ömür beklerdim :((
Dayım 9 Yıldır Çıkıyor Bu Yaz Evlenck :)
zor ama kızına bağlı be
reenkarnasyon na kadar bekliyelim isterseniz
Kesinlikle beklemem !!!
8 sene bekledim ama şartlar uymadı
tabii ki hayır şaka mı bu ssdfgfhdfhj
asla beklemem 9 senede neler neler olur
İstediğim kadınsa 20 senede beklerim
Ben beklerim beklemesine de karşı taraf bekler mi
Seven bir ömür beklenir
beklerim çünkü canımdan çok seviyorum
Gerçekten inandıysam ona beklemek sorun olmaz
O kadar kim bekler yahuu
şu an başlasak beklerim
Seviyorsam ömür boyu beklerim
en fazla 4-5 sene beklerim
Sevişeceksek beklerim tabi.
Onlardan biriyim valla
cokmu seviyorsuniz
Yanii
4 Senedir bana dönsün diye bekliyorum.
bir vajinayı 9 sene kimse beklemez.
Bir kızı diyor vajinayı demiyor
çüşşş ,
niye çüşşş?
saygısızca olmuş ondan anlamadın mı?
yooo ne saygısızlık var yazımda?
O kadar bekleyemem :)
Hayır sen bekler misin 9 sene bir erkeği?
Seviyorsam her türlü ;)
9 sene hayatı paylaşırsa neden olmasın
4 sene bekliyorum uni yüzünden
15 yasimda olsam beklerim
Doğru kişiyse şahsen ben bir ömür beklerim.
Ben beklesem de annem izin vermez valla
Değeceğini düşünüyorsam evet
sonunda kesin evlenceksek evet :D
Kiz kucukse beklerim baska sey icin beklemem
Çok sevdiysem evet beklerim
8 sene beklersin 9. Senede kız seni aldatır
Beklemem. Niye beklicem. Belediye beklesin