Gerçekten bekleyen erkekler var ve inanın imrenıyorum nasıl adamlar o kadar çok seviyorlar kızı. bunun gibisini bulmak bence büyük bir şans, sizce?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeklemem..
Seviyorsam da beklemem.
Kendine dokuz seneye patlayacak mevzuyu, benimle evlendikten sonra, benimle de devam ettirebilir.
İşte bunlar hep niyet işi..
Aslında bu işler beklemekle ve sevmekle falan olmuyor abi..
Hani, durduk yere alakasız insanlarla, sürpriz olarak bir anda evlenen insanlar görüyoruz..
Niye?
''Doğru yer - doğru zaman'' muhabbeti budur işte.
O an, etrafında uygun olan kim varsa onunla evlenirsin..
Beklemek, aşk-maşk falan hikaye..
Yeşilçam filmlerini bırakın; hali hazırda yaşayan pratik hayata bakın önce..
Alt tarafı, kimyanın uyuştuğu bir beden bulup ürüyor ve kadına çamaşırlarını yıkattırırken, sokağa çıkıp üç kiloluk Omomatik parası kazanmak için bir dünya uğraşıyorsun..
Bu kadar ruhani-duygusal anlamlar yüklemeyin bu müesseseye..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılerkek dedigin angut gibidir, o 9 sene bekleyende bir angut'dur.
Angut kusunun bilmeyenlere aciklamasini yazayim;
kuslar hatta hayvanlar aleminde tek esli olandir.! esini bir avcu vursa ölse etrafinda döner kendiside ölecek bunu bilse bile birakmaz bekler. hasta esi bir Kösede ölse oradan ayrilmaz tas atsaniz bile kacmaz.
--- 'Angut gibi bakiyorsun' 'angut gibi ne duruyorsun' tabiri buradan gelmektedir. halbuki bu tabir kullanilirken karsidaki kisi kucumsenir fakat angut bir cibiliyetlilik gostergesidir. erkek dediginin de cibiliyeti olmalidir, cibiliyetsiz sadik olmayan hastaliginda iyiliginde kotulugunde yaninda olmayacak erkek erkek degildir. !
Bir ara hatirlatinda cibiliyet hikayesini anlatayim oda guzeldir :)12 Yorumla
Soran+1 yılne aqngutu adam gıbı adamdır.
- +1 yıl
cocuk yazimi okusaydin anlardin, feyz alir bir sey ögrenirdin.
+1 yılimrenmene gerek yok. 10 yıllık bir ilişkim var karşılıklı bekleşiyoruz. inan bana çok kötü bir durum. olacak olamıyor, durum oluyor, fırsat olmuyor. fırsat oluyor, durum bombok oluyor.
bekleyen erkeklerin bir çoğu flörtöz yapıları ile karşıdaki kadına saygısını kaybediyor, kadın da aynı şekilde umudunu kaybedeceği zamanlarda başka taraflara meyl edebiliyor. inan bana imrenilecek bir şey değil.
bekleme umudundan daha çok gerçekçi olmalı ve güzel şeylerin beklemeden gerçekleştiğine inandırmalısın kendini.11 Yorumla- +1 yıl
yüzde yüz katılıyorum...
Yüreğe göre değişir..
92 Yorumla- +1 yıl
@Potatoe milletin beynini bulandırma durduk yere :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
317Cevap
+1 yıl9 yıl ne diye beklemis ki. Resmen evlenmejten korkmus. Hem kızla birlikte hem de hivardalik yapiyor. sonucta evlenince yapamicak. Kizlarda saf bekliyor saniyor. Oyalamis resmen. Ama sevmiste sevmese bukadar yil oyalamazdi. Hevesini alip gecerdi. Hevesi baska kadinlardan askida sevdigi kadindan aliyor belliki. Bunun disinda kiz cezaebine falan yatmis olmasi lazim yani :)
111 Yorumla
Soran+1 yılkız onu bekletıyor cocukta tama dıyor. bırbırlerıne çok guvenıyorlar ben sahdım.
- +1 yıl
Ozaman dediklerim kız icin gecerli. Neden bekletiyir. Evlenince Ozgurlugu kisitlanacagi icin. Baska sebebi olamaz. Ask sevgi guven tiri viri evlenesi varsa evlenir insa 1-2-3 yil beklerler birbirlerini tabirlar evlenirler 9 sene bekleme diye birsey yok. eger cikar yoksa altinda. Ki ben oldugunu dusunuyorum.
Soran+1 yılsehır meselesı ıkısınde oturacağı şehırde anlaşamıyorlar kız onun aılene yakın oturmak ıstemıyor ama çocuğunda ısı orada o yuzden kım kazanırsa artık, ama kız bu kdar beklettım seneye evlenırım dıyor çocuğa baskı yapıyorki işini değiştirsin kızın istediği şehire gelsinler diye.
sebep bu.
Soran+1 yılbende senınle aynı düşünuyorum ama boyle bırbırıne bağlı olanları görüncede mutlu oluyorum wayy be boylelrıde varmış. kız zaten dedi benim sevgilim gibiler az bulunur dedi sonrada benım ilişki durumuma yoğum yaparak sevgilimin değerini anladım dedi :))
- +1 yıl
Enteresan bir aşk hikayesi. Turk filmi gibi. Yani ne bilim garip. Kizin bekletmesi oglanin beklemesi. Enteresan insallah evlilikleride uzun olur.
Soran+1 yılevt banada değişik geliyor , Allah gönlüne göre versin herkesin. ben olsam beklemezdim çünkü sıkılırdım kendimi tanıyorum sıkılırdım bu buyuk bir aşk bence.
- +1 yıl
Hemde cok buyuk bir aşk emin ol bende sıkılırdım. Aaa onu mu bekkicem canım. Boşver :)
Soran+1 yılsanırım aşk bılemıyorum , ama ınsan evlılıkte zaten monoton bırde bu kadar yıl çıkmak yanı gereksız bır ınsanı tanımak zaten zor uzun sure flort etmek tanıdıgı anlamına gelmez bence.
Soran+1 yılben asla bu kadar süre çıkmazdım , evlenirdim yani mantıklı olanıda bu ailesine yakın oturmakta bana çok koymazdı.
- +1 yıl
Kesinlikle katiliyorum. Bu kadar beklemek anlamsiz. İmsanin gonlu bile baskasina kaya bilir. 3 uncu senesinde (enfazla o da). Ya evlen ya pesini birak
- +1 yıl
Aşkta bir yere kadar. Sabir isi evet ama bukadar sabir abartı.
Önemli olan 9 sene beklemek değildir. Bu kadar süre bekleyip kızın RED cevabını vermesi.
Her erkek sevdiği için bekler ama bu ihtimali düşündüğünden beklemekten vazgeçer. Yani sorun erkekte değil karşılıklı ilişkilerde bu olay erkektede böyledir kızdada.10 Yorumla
+1 yılBen sevgilimle 14 yasinda tanistim, aramizda 10 yas var. Ve aramizda ki mesefaye yere ragmen ayrilmadik. Benim okulum ve daha genc oldugum icin evlilik icin bekledik fakat araya daha fazla sorun giriyor uzattikca, o yuzden herkese tavsiyem fazla uzatmayip, tez zamanda evlenmeniz sevgilinizl, tabi oyle bir dusunceniz varsa.
00 Yorumlabeklenir, biraz savaş gibi olur ya hep ya hiç dersin kuşatmaya kalkışır en son kaleyi fethedersin ya da yıkılır gidersin, ''ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı sebi beklediğim kadar'' bu şiiri yazanda beklenebiliceğini ama her zaman fethedilemiceğini anlatmış
00 Yorumlabekler bekler sonrada evlenince aldatmadıgı karı kalmaz. Vazgeçin bu evlilik işlerindenn beyninizi boşuna yoruorsunuz bu erkeklere hizmetçilik edme merakı nedir arkadaş. Aşk çift kişiliktir bir kagıdın onemi yok.. Daha bir çok şeyin önemi yok ama anlayamazsınız bu ülkede yaşayan çoğu insan için evlilik büyük mesele malesef.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten ona aşiksam olene kadar bile beklerdim beklerdim... Ama bu başka bir kizla beraber olmuyacagim anlamina gelmez...
Simdi hemen tepki werceksiniz kizlar ama kizmayin bana. bu doganin kanunu uzgunum bu yaradilisla alakali olan bisey erkegin dogasi geregi olan bisey... kisisel algilamamak lazim...
Bunu nedenini aciklardim ama maalesef siteden atilirim.. byy00 YorumlaBenide bekleyen sevgilim vardi soyle bekleniyo aslinda cok sevmekten ote sartlarin ona gore iyiyse yani o sana gore siradan kaliyosa ve sonunda evlenmek hayat birlestirmek varsa bekleniyo bide neyi beklediginize bagli mesela benim okuldu beklemesinin sebebi tabi iliskiyi sonlandirdim o ayri bir konu
00 Yorumla
+1 yılBeklemek diye bişey yok arkadaşım kız babası diye bişey var. ben okadar bekledim. Ayrılık oldu okulu uzattım. Bilmem kaç sene gittim geldim. Sevdim sevildim. Noldu sonra ansızın kayboluş. Kızı ben askerdeyken vermişler. İnternetten haberini buldum ulaştım anca bir sene sonra. Yarım saat ağlaştık.. Noldu enkaza döndü işte duygular. Sonra kimse çıkıp bana sevgilicilik oyunları oynamasın. Beklemeye gelmez o işler. Ayran gönül çalkalanmaya görsün.. Kedi elde tutulmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılikinizde birbirinizi sevseydiniz beklerdiniz kiz sevmemis k
- +1 yıl
Karadeniz kızını bekletmezler ve pek de dinlemezler. Türkiye İstanbul rahatlığından ibaret değil.
Soran+1 yılbu kızda karadenizli ama kız kendısı bekletıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 9 sene?
Kaç yaş farkı oluyor
Yani ben 25 yasindayim diyelim
16-17 yasindaki bir kıza nasil asik olup da beklerim ki
Millet sübyanci der ve 9 yil uzun bir süre
Bu dünyada kalıcı degilim ve hayata bir kere geldik
Oyle bir sey yapmam ya 9 yila yazik00 Yorumla7 yıl bekledım cocukluk aşkımdı. ben askere giderken benden ayrıldı ve 3 ay ıcınde görücü usulu ile bir zenginle evlendi. aşk maş yalan insandır bu kitaba benzer yarın hangi sayfasında olacagın belli olmaz...
ben onu gördüm cok bekledı sevdıler evlendıler felan istisnadeler...00 YorumlaBeklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır gibisinden bir söz var ama bu 9 senenin sonunda eğer umduğunu bulamazsan eğer kaybettiğin yılları telafi etmen mümkün değil. Gençlik bir tane ömür bir tane ve zaman yerined esaymıyor. Giderken bizdend ebireşyler götürüyor
00 YorumlaDaha iki senedir çıkıyoruz ama bekleyemiyor sürekli hadi sole kaynanama ne zaman gelecek anası bş yandan oğlu bir yandan... acele işe şeytan karışır desemde yok , Nuh diyorlar peygamber demiyorlar... bu gidişle bitivericek gbime geliyor ama sabrediyorum...
00 Yorumla
+1 yıl5 sene beklemeyi goze almistim 3 senemizi tamamlamstik yurt disinde okuyordu ve 2 sene daha uzamisti ona ragmen vazgecmemistim ama anlasamadgımız icin ayrilmak zorunda kaldik... mevlananin sozunu unutmayin; uzaklık dedigin nedir sevgili, biz yaradanı gormeden sevmedik mi.
32 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim kucuk hanim :)
+1 yılYa zannediyor musun adam 9 yıl baskasina dokunmadan bekleyecek? Ha lafta bekler tabi yani aşıktır seviyodur bekler ama cinsel olarak o 9 yıl içinde birsuru kizlarla biseyler yasiyordur elbet burada kimse simdi hayir mayir demesinn
10 Yorumla
+1 yılbeklemek isterim , yeterki sevelim birbirimizi , hayatta tek özlemini yaşamadığım duygu sevilmek. değeri ve sevildiğimi bilsem bir kez olsun. yeterki beni tanımak istesin bir bayan. çok mutlu olurum...
00 YorumlaErkek kızı bekliyor ama kız 9 sene sonunda erkeği kabul edecek, yine beğenecek mi? Önemli olan konuyu atlıyorsun, seven her erkek bekler ama kız beklediğine değecek mi? Ayrıca bir ilişki belli bir süreyi geçtikten sonra gerileyip çökmeye başlıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılbekledın evet ama sonunda aldatılam dokunamaya kıyamadıgın ınsanın baskasının oldugunu bılmek ıste o zaman beynınden vurulmusa donuyorsun yasadıgım en acı tecrube ıdı
04 Yorumla
Soran+1 yıl9 yıl bekledınmıo çok uzun yaa
- +1 yıl
evet bekledım onun ıstegıyle pekı dedık bekledık ama evlılık hazırlıgında baskasının olması hemde para karsılıgında sence ne kadar dogru bır olay ya da ne kadar kaldırılabılınır bır duygu
Soran+1 yılkurtuldugına sukret
- +1 yıl
Hakkımızda hayrlsı olsun sorun degıl ben gıdene asla uzulmem gıden yıllarıma ve harcadıgım emege uzulrum o kadar yoksa her gıdenın ardından olursek hayata gelme sebebımız ne ıcın olurdkı o yuzden gıden gıder ALLAH hayrlısını versın :)))
Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. 9 Yıl beklemem için ya b*k gibi para olacak, ya da şöyle bir şey olacak:
4.bp.blogspot.com/.../...580%2593+Milana+Fox+0.JPG00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Farkında değil senin o arkadaşın ama, o çocuğu kaçıracak elinden. Birgün çocuğun canına tak edecek, başlarım senin evliliğine de, aşkına da, yaşayacağın şehire de deyip, koyacak postayı çekip gidecek...
00 Yorumlagerçekten seviyorsan ve karşındaki tabi seni seviyorsa ve beklemeye değerse beklenir yaş tabiki etki eder bekleme için kalkıpta 45-50 den sonra beklenmez ya :)
00 YorumlaValllah size bisi diyeyim belki inanmasin ama ben bir kizi okadar sevdimki deqil 3 yil onu 50 yilda beklerdim ama deqerini bilmedi. :( ondan sonrada hic bir kiza ne asik oluyom nede cikiyorum bos iş gercek sevdigin bir kiz olunca kavusamiyon ama yinede guzeldi bir kiz icin aglamak simdi aklima geliyor cildiriyorum..
00 YorumlaOlmayacak bir kızı 1 senede elde edip ömür boyu karakter derdine düşmektense Gerçekten değecek bir insanı 19 yıl bile olsa beklerim. En azından kalan zamanlar güzel geçer ve beklediğime değer.
00 Yorumla
+1 yılgenç biriyse beklenebilir ama yaş ilerledikten sonra bekleme olmaz maalesef sıkılabilir ne kadar cok severse bile cunku meyvesi sonucu ister olgun erkek bayan...
00 Yorumlabiz zaten 9 yildir birlikteyiz okulu bitecek 7 yil sonra evleniriz cok badireler atlattik bundan sonrasi rahat şu an da gül gibi gecinip gidiyrz :)
00 YorumlaKesinlikle abartma değil. Gerçekten değecek biriyse, ve bunu erkeğe ispatlamıssa bir asır beklenir. BEKLERİMMMM
00 YorumlaBende uzun bir flort doneminden sonra evlendim ama beklemek degil bu sonucta sevgiliydik ya ayrilacaktik ya evlenecektik bizde evlenmeyi sectik ama 9 sene bos yere kimseyi beklemem.
00 Yorumla
+1 yılbence evlilik sadece resmi işlem bir kagıt parcasıdır gönülden seviyor ve görebiliyor yasyabiliyorsan sandıkta 9 sene boyunca bir cizdan olmuş olmamıs fark etmez
00 Yorumlaşu an 19 yaşındayım, 9 sene çok en fazla 6 sene beklerim ama bellide olmaz 28 yaşına kadar evimi arabamı almış olurum zaten bekleyebilirim sanırım
00 YorumlaMecnunun dediği gibi "Ben seni hep beklerim, bir saatte beklerim bir ömür boyuda beklerim." ama o kişininde bu yürekte Leyla olması gerekli.
00 Yorumla5 yıldır bekliyor kalan 4 seneyide bekleyeceğine eminim. Allah izin verirse evlendiğimizde 9 yıl beklemiş olacak.
00 Yorumlabenim platonik aşkım 8 sene bekleyip götüne tekmeyi yemişti bende onu mal gibi 3 sene bekleyip tekmeyi yediim şimdi başkasıyla evli
07 Yorumla
Soran+1 yılmutlu mu peki?
Soran+1 yılolamaz bence cok sorunlu evlilikler var yaa.
Soran+1 yılya oyle tipler evleniyorum yeminle soktayim anlamdim adam birlikte kaldigi kizi sakliyor onca ay sonrada gidip onunla nisanlaniyor bu nasil sevgi anladim kizda salak mi onuda cozemedim. bu tipler mutlu oluyormu onuda anladim.
Soran+1 yılyedekleme yapip yine birbirine mecbur kalan ciftler var ilginc gercekten.
Niye bekliyor ki 9 sene onu anlamadım? 9 sene bekleyeceğine 9 sene beraberlik yaşayın, neden beklesin adam onu anlamadım? Kız Mars'a falan mı gidiyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben o süre bir kizi bekleyen bir erkek görmedimde benim bir arkadasim var 7 sene beyefendinin evlenmeye hazir olmasina bekledi sonuc evlenmediler büyük ihtimallede baska biriyle evlenicek... okadar süre neden ve nicin bekledigi bence önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılsehır meselesı ıkısınde oturacağı şehırde anlaşamıyorlar kız onun aılene yakın oturmak ıstemıyor ama çocuğunda ısı orada o yuzden kım kazanırsa artık, ama kız bu kdar beklettım seneye evlenırım dıyor çocuğa baskı yapıyorki işini değiştirsin kızın istediği şehire gelsinler diye.
+1 yılLeylamı bulursam onu 10 sene değil 50 sene beklerim.
Leyla gibi birini bulmaksa imkansızı bulmanın ta kendisidir.00 Yorumla
+1 yıl9 sene degil 10 yil sonunda gecen hafta evlendi lise arkadasim zaman zaman tartistiklari oluyodu ama hic ayrilmadilar azimle s... n duvari deler misali
01 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun.
şartlar ne gösterir bilemeyiz ama şahsen 9sene çok uzun gerci ilişkiye başlarken 9sene olacagını tahmin edemezsin :) ben 9sene neden beklediğini merak ettim dogrusu :)))
029 Yorumla
Soran+1 yılsehır konusunda anlasamıyorlar yoksa bırbırılerıne çok bağlılar.
Soran+1 yılyok tabıkıı bır sure eğitim vardı bır sure askerlık iş derken bunlar hepsi içinde. zaten unıversite aşkı.
Soran+1 yılben beklemem peşinen söyliyim benim şansım yok karşıma iyi birisi çıkmazdı o yüzden beklemem.
Soran+1 yılbende 1 senede evlenırım fazla uzatmam sans yok uzunda olsa kısa da olsa bende sans olmadıgı ıcın degısmez.
Soran+1 yılbılmıyorum son gordugum tıpten sonra cok karamsar oldum eskıden boyle degıldım.
Soran+1 yılSEvgılısı varmış bırlıkte bıle yasıyormuş benden onu bır sure baya bır sure sakladı bır sure flort ettık sonrada yalanları ortaya çıktı ama ne yalan , sanarsın yalan makınesi kızı saklamak için her lafı yalanmış.
- +1 yıl
senin adına üzüldüm bak ama bunu sen nerden bileceksin ki? onları zaten anlamıyorum gerci şimdilerde herkez öylede bana tuhaf geliyo zaten her önüne geleni sever mi bir insan elbise gibi sevgili değiştiriyo millet bir de herkeze aynı yalanlar canım aşkım bitanem hayatımın anlamı falan bu nedir yaa
Soran+1 yılyok nıye yaptı onuda çözemedi ki, anlamsızdı yanı sebep ne olabılırdı çözemıyorum farklı bır dusuncesı oldugunu sanmam hıssederdım bılemedım acayıp dengesızce bır hareket.
Soran+1 yılsonradan öğrendım bunları benden once 1 yıldır varmış zaten kıza benle berabaer ders alıyormuş hatta ben orada calışıyorum , bu kişide bizle birlikte ders alan birisi zaten, ortam olarak hepimiz aynı yerdeyiz. kızla bir süre evde kalmış bir arkadşımla kalıyorum dediğinde anlamalıydım kızla kalıyomuş ama ben ailesiyle yaşıyor sanıyordum , kendisi u-yasca buyuk olgun falan sanmıştım ayrıca benımle konuşurkende evlilikten söz açanda kendisiydi fakat aynı zamanda kızı aileyle tanıştırıp ona evlenecem demiş onuda aynı ortamdan başka birinden duydum. bu zamana kadar kımse çocuğu iş yerınde tanımadı mı diye sorarsan , benım iş ortamıma gelmezdi yanı gelirdi ama arkadaşlarmmı görmek istemezdi. ayrıca iş yerınden izin alıp benı görmeye geliyordu bır tyhaflık oldugu belliydi ama sevgılısı olacagına ımkan vermedım mesajlarımı kız görmüş olmalı diye düşündüm aileyle yaşıyor sandım.
- +1 yıl
kızlar bir süre evde kalmıs derken? kaç yaşındaki? sevgilisi değilmiş zaten bildiğin tabiri caizse dost hayatı sürdüğü birisymiş yani siz aynı ortamda calısıyorsunuz ama kimse cocugun kim oldugunu iyi kötü mü oldugunu bilmiyor muydu? siz ne kadar süre flort ettiniz? çok soru sordum ama kusura bakma :)
Soran+1 yılkızla kalmış olduğunu sonradan öğrendım kalmış mı bılemıyecem ama yanına gıdıp gelıyormuş çunku adam aılenden ayrı yasamış, benımle tanıştıgı zaman o kızla 1 yıldır neredeyse çıkıyormuş, bu adam başka bir iş yerınde çalışıyor ama benım okulda ders alıyor aynı zamanda , kızla ıkısı bırlıkte derslere gıdıp gelmışler el ele tutuşurlarmış, okuluma geldiğinde sadece benımle görüşürdü , hiç bir arkadaşımla tanışmak istmezdı. 30 yasında. yaklaşık 7 ay benden sakladı.
Soran+1 yılçocuğun face yoktu bır kaç kişiye sordumuştum ama tanımamışlardı onlar. sonradan öğrendikten sonra tanıyan çıktı.
- +1 yıl
adam ajan gibiymiş desene sen :) aslında sevinmen lazım bu duruma başına gelmeden bilemezsin tabi ama 7ayda hiç mi bişeyini fark etmedin peki? diğer kız biliyor mu olanları ve sen nasıl anladın veya yakaladın bunları? o zaman seni de elinden kacırmamak için belki de evlilik sohbetleri acıyordu üzülmemek elde değil ama üzülme derim ben bak neleri var hayatta böyle birisiyle evlenmek istermiydin zaten?
Soran+1 yılevet ajandi sanki ;)). o zamanki ortam biraz farkliydi benum de onunda onemli bir sinabi vardi ve hissetmeme ragmen sinavin bitmesini bekledim birseyler tersti oda isinin oldugu surekli calistigi iki is yaptigini sinavla birlikte cok zorlabdigi soyledi. anlayacagin rahat bir zaman degildi daha sobra sinav bitince bir hafta sonra iki sevgiliyi ben tesadif yolda gordum ama onlar beni gormedi. sonrada kiz arkdasim sordu konuyu actik adam evet bile demedi basini salladi iste oyalamak icin benimlw konusmus ama hersey cok iyi dusunmus anlatsam sasirsin inanki cok detayli birisi cokk.
- +1 yıl
bu adam ne iş yapıyo çok merak ettim ama bak :)) valla onu bunu bilmem orda bir gülme işareti gördüm ben bana yetti o :)) bence üzülme en azından bak ne insanlar var de ibret için anlat diycektim ama anlatma sen boşver hem bak evlenmeden veya nişanlanmadan orta cıkmış yalanı buna sevinmelisin bence :))
Soran+1 yıladam çok ıyı bır unıversıteden mezun muhendıstı ve eğitimide baya ıyı , ayrıca ıyı bır kurumda çalışıyor.
Soran+1 yılibret al ibret al ben sürekli ibret mi alacam , ama artık sıkıldım bır kişiyle karşılaşsam hep bir tuhaflık çıkıyor , ibreti alanda hep ben oluyorum nedense.
- +1 yıl
demekki adamlık için ne üni mezunu olmak gerek ne mühendis olmak gerek ne de iyi bir kurumda iyi bir maaş almak gerek zaten her önüne gelen adam alamıyor o ayrı bir konu peki sana soruyorum o zaman merak ettim de o anlattgın kişi şimdi burada bu yazılanları okuyo olsaydı ona ne söylemek isterdin? ayrıldıktan sonra çok boş vaktin olmuş nedenlerini sonuçlarını düşünmek için içinde kalan son sözleri merak ediyorum?
Soran+1 yılburada olsa mıydı , bilmiyorum ama keşke tanımasaydım böyle karaktersiz birini tanıdığıma ve konuştuğum zamana yazık derdim.
- Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğimse eğer beklerim, 9 değil 90 sene beklerim... Gelmeyeceğini bile bile bugün nasıl bekliyorsam, öyle de beklerim...
10 Yorumla ben 3 senedir bekliyorum 2 seneden daha fazla bekleyeceğim. 5 sene bekleyen bir adam 7 senede bekleeer 9 senede (:
00 Yorumla
+1 yıldeğil evlenmek çıkmak için bekliyorum 16 aydır. evlenmek içinde beklenir gerçekten seviliyorsa. niye beklenmesin ki?
00 Yorumla
+1 yıl15senede beklerım sorun deilki beni gercekten seviyorsa! ki tabı karşımdakı kişide gerçekten istediğim insan olması lazım!
00 Yorumla6 yilda aşka dahil mi
Dayimla gecen ay evlendiler seven bekliomus ^^
Sahsen nedenine de bagli beklenmesi icin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılDeğerini bileceğini bilsem 9 değil 19 sene beklerim mutsuz yaşacağıma sevdiğimle yaşarım :)
10 Yorumla
+1 yılSacmalik bence. Ya zaten 9 sene sevgili oldugunuz zaman kari-koca gibi oluyosunuz bir farkiniz kalmiyo yani. 2 bucuk sene civari iyi evlilik icin
00 Yorumlabunu yapacak erkek çok fazla var ama o erkekleri 9 sene bekletip sonra başkasıyla evlenen kızlar bence daha fazla var. adalet bu olmasa gerek.
00 Yorumlasevdiğim kadın benim olacaksa helalim olacaksa onu sevdiğim gibi oda beni sevecekse ben onu ölene kadar beklerim yeterki gönüller bir olsun yalandan yapmacık olmasın :)
00 Yorumla
+1 yılbu teorik bir hesap beklene bilir fakat hayata gecirdinde hesap rutmaz yasam kosullari hayatin akisi daha bicok istisnai nedenler var bekleyip beklememekte bu akisin icindedir
00 Yorumlagenelde kızlar bekler bir erkek hiç biri kızı gerçek anlamda beklemez. Olan şu dur erkek gezinir geri gelir. Kız evlenmiyorsa yine gezinir geri gelir. bu süreç 9 sene sürdüyse bravo erkeğe
00 Yorumlaben beklemem kızın artık beni istemediğini düşünürüm misal ben beklemişim beklemişim fakat kız daha haberim yokken evlenip gitmiş. ne kadar kötü bişi dimi?
10 Yorumla
+1 yıleğer oysa ömrüm boyu gene beklerim olmadı ahiretimdir..
20 YorumlaBende Bekledim ama o sıkıldı sonra onun gibi bende sıkıldım beklediğime değmedi yani :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. O değil de, bir erkeği 9 sene bekleyen kızlar var.. Ne büyük salaklık Allahım..
00 Yorumla7 sene sevgli olupta ayrılanları gördkten sonra 9sene bekler myim bilemem
he yaşım 18*19 olsa beklerm belki :D00 YorumlaEvlendikten 1 yıl sonra ayriliyorlar ama 9 sene beklemek saçma bence
00 YorumlaBizim 4 sene oldu 9 sene degilde bir 2 senemiz daha var yani 6 sene beklemis olucak :)
00 YorumlaBenim erkek arkadaşım bekleyeceğini söylüyo hemde 9 yıl
00 Yorumla
+1 yılBen en olursa olsun beklerdim. Ki başıma öyle bir şey gelirse kesinlikle bekliycem. Hatta beklemiycem. Onun için çabalıycam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir de kız onu çekiyor git o kızlara sor bide o ilişkiyi yürütmeleri ne kdr zor erkek bekliyor ama kız bunu sağlıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiye beklicekmişim o önemli? Ben mantıklı bir açıklama bulamadım. Hadi başka şehirler, ülkelerde olsak tamam ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise 3'teyken tanismistik su ansa universite 3 olduk. bir bu kadar daha bekleyecegiz sanirim.
Biz birbirimizi sevdikten sonra sorun degil elbet bir gun olacak :)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl24 yaşımdayım 2 lisans bitirdim üst düzey memurum herşey hazır tam evleneyim derken Üniversiteye yeni başlamış bir kız çıktı karşıma... Yani sevdikten sonra yılların önemi yok seven insan bekler :)
10 Yorumla - Devamını Gör (327)
Devamını Gör(372)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem