AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
319Cevap
ya ilişki uzayınca resmen sünüyor evlilik için 6ay 1,5 yıl arası ideal bence hem bir insanı tanımak için yeterli bir süre... öyle 9 yıl falan çok sıkılırsınız
bende bekledım zamnında ama beklerden yasanılanlar önemli bitmesinde ya da devam etmesinde eğer yaşayacak bir şeyler bırakmazsanız 9 sene de olsa 90 sene de olsa sonunda bitebiliyor.
şimdi başlangıçta aslında o kadar zamn olcagı hesap edılemez ama zamn akaarr gıder bı bakmışsın yıllar gecmış. Ama o yıllarda neler cektıler sen bılıon mu?
annemle babam orta 2 de tanismislar 9 sene beklemisler ve evlenmisler
bir erkek bir kadın dizisi gibi dyrsn yni öyleleri nadir seven bekler sonuçta
mantıklıdır bence
ayrılma ihtimalleri çok azdır.
sağlıklı ve üretken bireyler yetiştirebilirler.
Seversem ne olacağını bilmiyorum , ama şimdiki düşüncemle , 1 yıl bile zor beklerim
4 yıldır bekliyor artık omu beni benmi onu bilemedim evliliğe en çok can atan benim gibi gözüküyo :D
var tabi öyle uzun soluklu ilişkiler ve çok sempatik gelirler bana :3
doğru sözlü olayım edebiyat yapmıyorum hayır beklemezdim bende bir erkeğim ve benimde ihtiyaçlarım var.
O beni dört sene bekled. 1 senedir birlikteyiz. Unisinin bitmesini bekliyorz. 2/3 sene daha. Sevince oluyo. hayırlısı :)
Benim. ablamin enistemde sekiz yil. bi. birkikteligi vardi bir senede soz ve Nisan derken. al sana sokuz sene :)
sevgili olmaya karşıyım 8. senede ayrıldığında o 8 sene ne oluyor? evlenecek adam hemen evlenir lafı dolandırmaz...
Gelicegini bilsem Adriana Lima'yi beklemem l*n ben o kadar tursuluk olursun oglm ya 9 yil ne demek :)
Yıllarca bekleyebilirim canımın içini. Çünkü beklemek içimdeki duyguları yenecek kadar güçlü değil. @marjinalesmer
Sevgili olmaya gücüm yok direk evlenmek istiyorum galiba :)))
Evlilik guzel giden bir iliskinin tum cevrenize ilan etmek icin yapilmis samimiyetsiz bir durum eger 9 sene mutlu bir iliski surduysem ve hep onunlaysam hic sknti yok ;))
Peki ya tam tersi? sevdiğim adamı bekleyeceğim yıllarca, haberi olmadan.. belki de bu yüzden kaybedicem onu bakalım nereye kadar dayanicam
Ben 6 sene bekledim hemde sehirler. aradi
Daha fazla. dayanamadim tabi
Bastim nikahi :)
Nerede bekliyor? İskelede mi? O nasıl bir bekleme şekli olduğuna bağlı.
Erkek değilim ama bende beklerim :D :D hatta 99 sene bile beklerim :)
ohoooo 9 sene bekleyeceğine evlen bir düzine çocuk yaparsın 9 senede
bu tür olayların yüzde doksanı başkalarıyla evlilikle neticeleniyor... bekleyen bekleten sap gibi kalıyor ortada
Ben birini 10 yıl bekledikten sonra onun bana yaptıkları için artık beklemek kadar saçma bir şey göremiyorum
sevgilim, tahir olmak da ayıp değil zühre olmak da, hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil.. Bütün iş tahir'le zühre olabilmekte, yani yürekte...
9 sene nedir ya...
Beklemeyi bir tarafa bırak, ilişki yıpranır o zamana kadar.
Gerçekten değecek insan ise beklerim Hatası olmasın yanlışı olmasın yeter (Aldatma, yalan söyleme gibi vs...)
4 sne bekledim pişmanım... yok yere bıraktı beni...6 ay sonra başkasıyla evlendi... bir kıza 1 senden bir gün fazla günümü vermem... oda aşıksam yoksa 1 ayı geçmiyo ilşikilerim
adamına bağlı kzıına bağlı benım kız arkadaşlarım sizinkiler gibi karaktersi değil. ne acayip kızlar varmış bee.
walla eski sevgilim benden ayrılsam ölürüm derdi seni deli gibi seviyorum derdi... madidi manevi sömürdü beni.. ama annesinin iki lafı ile saçma sapan şeylere bıraktı beni 3 ay sonra nişanlandı 9 ay içinde evlendi bu orospuluk ya
o kız iddaa ediyorum mutlu olamaz bu kadar sürede geçmişini kimse unutamaz , kız olsun erkek olsun , sen keyfine bak senin önünde yeni insanlar umutlar var ama o evlenmiş havasını almış hemde o kadar kısa sürede bırak o düşünsün , gercek değer verip sana ihanet etmişse ahh ta almıştır. Sen ne kasıyorsun salla.
kurban kestim... kurtuldum diye
yani, bırak onun eşi düşünsün , evlilik öyle sevgililiğe benzemez hem.
5 senedir bekliyorum ama o ayni fikirde degil evlendigi gunde intihar etmeyi dusunuom
nıye
Ayrildik oyle kaldi evlenirsede onsuz yapamam kaldiramam daha fazla surunmeye gerek yok bitiririm bu cileyi
çok mu güzel , süper birisi bari, yaw seven ayrılmaz o kız sevse kaçardı benım kuzenım neleri göze aldı da kaçtı , yurt dışında ne imkanları vardı. Esas oylesi için gercek aşk var. Kusura bakmada senin kıza değmez bile.
Bikiom degmez ama ondan iyisi karsima cikmadi asik olmak icin
algılarını kapayım hep onu düşünürsen iyi çıkanıda hatta ondan ıyısınıde görmezsin bunu bende yaşadım. Algıların açık olacak salla yaa.
bır kızla nıye 9 sene evlenıyoruz yı. Bir günde olmadı ıkı gunde evlenmek daha makbul. ya da soru soyle olacak bır kızla evlenmek ıcın 9 sene...
niye bekleyimki onunla bir ömür geçirmek varken neden beklenir 9 sene saçmalık aşıksan seviyorsan evlenilir. zorunlu bir durum yoksa...
kaçtan kaça kadar bekliycez veee bir beklenicek kız var yani beklemeye değicek mi sadece erkekte bitmiyor iş arkadaşım :)
nasıl kız olduğu önemli onun sağlam hatunmuş ki beklemişler yoksa önümüze geleni 9 yıl beklesek ömür yetmez
9 sene çok fazla..
Sorun beklemekte değil ama o kadar zamanda ilişki yıpranır. Geriye pek bir şey kalmaz.
Yok öyle bişey işine git saçmalama kaç kızla yatmistir kim bilir
var sahıt olsum cocuk annesının uzerıne yemın etmış kımseyle aldatmadığına , gercektende bekleyen varmış gördüm.
Ufff öyledir eminim
bılmıyorum kız kendıne çok guvenıyor ben adamı yola sokarım dıyor bılemem
:))))))))
5 yıl bekledim ben sonra sıkıldı terk etti. Cok sadıktım hemde
2003- 2012 yılları arası evlenmek için bekledim eşimi. 9 yıl sonunda evlendik. ve şimdi de çok mutluyum eşimle.
9 senede neler olur neler kız erkeği, erkek kızı aldatır sonra birbirlerini affederler. Daha sonra yine aldatırlar. Belki de hiç böyle şeyler olmaz. Ama ben olsam beklemem yani 9 sene
9 sene beklemek için ne sebep olması lazım buna bakmak lazım
9 senemi o kesin başlarıyla yatmıştır ya da eli nasır tutmuştur saçmalamayın arkadaşlar
Beklemezler başka kız mı kalmadı diye düşünecekleri aşiikar..
bir kız var 5 senedir benimle konuşmuyor ama insan bekliyor gelmiyecek demi :)
tabiki hayır 9 senede 9 kez evlenirim mantık açısından bakacak olursak
watanı kurtarmaya flnmı gidiyoda 9 sene beklesiner. hoş o bile 9 sene sürmezde
7 yıl beledim gitti başkasıyla evlendi bir daha olmaz
beklenilecek kadar degerliyse insan bir ömür bile bekler
3 yıldır fazladır biriyle cıkıyorum evlencez Allah nasip ederse, kaç yıl olucak bilmiyorum :D
Beklemesi icin gerçekten sevmesi lazim. Ki o da cok zor bulunuyor
Bir kız bir erkeği 9 sene beklermi ki ben bekliyim?
O beklediğim 9 senede evlenir iki çocuk yapar evli mutlu çocuklu yaşar giderim :)
öyledir de olmasa daha iyi sanki. o 9 senelik evreyi evlenince geçirmeyi tercih ederim. hedefe ulasınca değişebilir adam ayrıca.
aptallıktan başka birşey değil peki hadi diyelim bekledi sonrasın da ne olur umduğunu bulamazsa rüya biter
kardes zaten surda 70 sene ya yasicaz ya yasamicaz 9 sene nedir ya ben beklesemde o arada isi pisiririm
Bu yaşından sonrası için düşündümde çocuk doğup büyüdüğü zaman baba mı diyecek amcamı diyecek bilemedim bak şimdi :)
4 senedir bekliyorum 2 sene daha beklicem. 10 sene daha olsa yine beklerim
helal olsun sana.
o öyle demiyor ama. ne yapsak yaranamıyoruz :D
okul mu var
evet üniversitede
ondandır ama :)
seviyorsan birde aşıksan kıza delikanlıca kalbinle seviyorsan beklemek en doğru yol ve beklenirde son kararım da
Beni 1 bucuk yillik iliskiden sonra 3 ay bile beklemeyen insan varken kime guvenesin de kimi bekleyesin
Ben birini buldum ama gitti giderken bile bekler misin dedim. Off off yara kaldi. O beklerse degil 9 bir omur beklerim
valla 20 yaşına geldim daha bir kızın elini tutmadım bir 9 sene daha nasıl bekledğime bağlı biraz :D erkekler bekler ama nasıl bekler sonucta kanımız kaynıyor mantıklı düşünün biraz :D
benim arkadaş bekledi 9 yıl. nişan yaptı geçen gün bir ay sonrada düğünü varmış. bu ne acelecilik dedim? cevabı gayet normal : 9 yıl bekledim yeter artık :)
9 değil tam 10 yılı geçti. Evlendim, evlendi, çocuklandım, çocuk bekliyor ama hala bekliyorum. "Değdi mi?" diye soracağım bir gün. Hala bekliyorum.
off evlenmişsin o zaman evlenmeseydiniz, daha neyın pişmanlığı yaa, bu evlenenlerıde anlamıyorum.
başkasıyla evlendi belkii ;)
seven evlenmezdı kusura bakmada , ya o adamla onceden beraber oldu ya aılesı zorladı ya da sevmemiş seni.