Eşimle çok mutlu bir evliliğimiz var henüz çocuğumuz yok. Ben bir anlık sanırım gençlik zamanlarıma özenip bana şakasına yazan eski arkadaşımla (kankam gibi) flörtleştim eşimde bu yazışmaları okumuş ve şu an kendisini aldattığımı söylüyor. Eşime çok aşığım sadece bir anlık yazılan cevaplar şu an evliliğimi tehlikeye atıyor bu durumdan nasıl çıkabilirim eşimin gönlünü nasıl alabilirim?
lütfen yargılamayın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılyok yadırgamıyorum sadece sen bu şekilde bir girişimde bulunman şakasına da olsa evliliğinde flört heyecanının kalmadığını gösterir ya da eksik olduğunu bunun farkındasın dimi , bu konunun psikolojik arka planının analiz etmek gerek önce , eşin konusunda konuş konuş konuş , iletişim en etkili yöntemdir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Flörtleşmenin, yakın arkadaşlarına aşkım demenin vs gibi hareketleri nasıl bir anlık hata olarak görüyorsunuz? Bir anlık gençlik zamanlarına özeniyor ve evli olduğunuzu nasıl unutabiliyorsunuz? Şaka mısınız siz? Nasıl yazışmalar okudu bilmiyorum ama eşinin her türlü bu şekilde anlaması çok doğal. Muhtemelen güven kaybı yaşadı. Nasıl düzelebilir ki bu?
00 Yorumla
Eski kankana yazarken ne düşündün adam ciddiye alsa evliliğim ne halir demedin mi? Kapına dayanabilir seni arkadaşlarına anlatabilirde. Kocanın görme ihtimalini de düşünmedin sadece heyecan aradın hayat sana heyecan bombası verdi kocan çocuğu bile alabilir bu yaptığın şeyi mahkemede delil olarak gösterip😶
05 Yorumla
Soran+1 yılCevap için teşekkürler çocuğumuz yok maalesef henüz 1 senelik evliyiz arkadaşımla sürekli sohbet halindeydik içimde asla başka bir insanı hayatıma aşk veya cinsel anlamda alma ihtiyacı duymuyorum sadece bir anlık verilmiş yanlış cevaplar samimiyetten kaynaklı yanlış anlaşılmalar 10 senelik arkadaşım bana öyle bakıcak bir insanda değil konu eşimi nasıl geri kazanabileceğim
Soran+1 yılNasıl geri kazanacağım daha önce hiç kavgamız bile olmadı
Soran+1 yılDeme öyle belki daha güçlenir ilişkimiz ben çok anladım sanırım kaybetme korkum yoktu o kadar emindim herşeyden
Bu işin şakası mı olur ya aşağıda arkadaşım bana o gözle bakmaz demişsin ama emin ol sen yüz verdikçe o ilerlerdi senin bir anlık boşluğuna bakar kendini kollarında bulman. Eşin de bunu gördüğü için şu an evliliğinizden iğreniyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
52Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Kusura bakma ama şüphe bir ruha girdimi o ruhu kemirir sen bile isteye bu duruma sokmuşsun yanlışlıkla oldu diyemezsin çünkü sen bu adamı tanıdın sevdin ve evlendin huyunu suyunu biliyorsun ve sen bunları bile bile yaptıysan k. bakma ben o hareketin altında kasıt ararım.
Eşinle dürüstçe herşeyi anlatarak başlayabilirsin bundan sonraki adımlarını daha dikkatli atarak ve bazı şeylerden ödün verebilirsin güven tazelemek kolay bir şey degil kolay bir yol bekleme sosyal medyayı kapatarak başlayabilirsin belli bir süre ya da temelli20 YorumlaSinek küçük ama mide bulandiriyor. Bu olayın üzerini örtebilmen için bir diyet ödemen gerekebilir. Bu da ona ne kadar değer verdigini gösterebilecek bir şey olmalı. Yani senin için zor bir şey yapmalısın. O senelerdir konuştuğun erkek arkadaşını hayatından tamamen çıkaracağını ve bir daha konuşmayacağını söylersen mesela bu olay kapanabilir. Çünkü senden duymak istediği şey bu. Eğer bunu yapmadıysan aklında birşeyleri hala kurguluyor olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaptım direk sildim onada durumu anlattım gerekirse sosyal medyayı kapatayım dedim ki çok düşkün olduğumu biliyor instagram vs ondan başka kimseyi istemiyorum ama kendini değersiz hissettiğini söylüyor çok kırgın nasıl gönlünü geri kazanabilirim
- +1 yıl
Yapman gereken herşeyi yapmış sayılırsın. Ona bir daha yapmayacağını vs. değil de ne kadar pişman olduğunu anlat. Seni üzen asıl şeyin yanlış anlaşılmaktan çok ona kendini değersiz hissettirmen olduğunu, onu kırdığın için aslında çok üzüldüğünü söyleyebilirsin. Gerçekten çok pişman olduğunu görürse daha fazla direnmeyecektir.
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Yargılayacak birsey yok bence ancak söyle düşün bir anlık boşluğuna gelip birisiyle 5 dk sevişsen ya da sadece bir gece mesajlasarak flörtleşsen birbirinden ne farkı var? İkisinide yapan sensin isteyerek yaptın kimse zorlamadı belki içinden geldi belki heyecan aradın ama unutma sen bunu yaptın insanların hayatındaki hatalar zor seçimlere sebep olmaz mı zaten?
10 YorumlaDiyeceğin , eğer böyle bir şey düşünsem yemin ederim tlf temizlerdim olucak. Aynı şeyi bende yakalasam bende aynı şeyi düşünürüm diceksin. Haklısın ama inan bana seni çok seviyorum. Kendimden emin oldupum içinde sadece sohbet ettim. Kocam sensin dicen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesajların içeriği nasıl önce onu bilmemiz lazım.. işte bu yüzden biraz dikkatli olmak gerek şimdi eşiniz de o mesajları kanıt gösterip sizden boşanadabilir hatta ilerde sizi aldatıp sende şu kişiyle flörtleşmiştin diye sizi suçlayabilir.. böyle biri değilse de üzüldüğüyle kalır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılyatakta onu baştan çıkar ve ona ne kadar aşık olduğunu söyle seni bu kadar sevmesem bu kadar aşık olmasam sena karşı bu kadar arzulu ve istekli olabilirmiyim de
01 Yorumla
Soran+1 yılTutkulu seks herşeyi çözdü gerçekten aramız çok iyi şu an teşekkürler
+1 yılDönülmez bir yol Kimseyle yazışma ve güvenini kazanmaya çalış yoksa ilerde boşanırsınız ya da o gider sürekli seni aldatır zor bir durum sende Şeytana uyup saçmalamışsın belliki Dikkat et sonun iyi gözükmüyor söylemedi deme :(
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşin çok kıskanç hareketler sergileyecek seni darlayacak bundan sonra 1-2 yıl diken üzerinde olacaksın affedince de samimi konuşma ile çözersin bir de aşk hayatınızı yeniden canlandırın konuları kenara bırakıp
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Saçma sapan bir gevşeklik hayatına mâl olacak olmuş biraz sakinleşmesini bekle net bir şekilde konuş birdaha da çocukça işlerle uğraşma adam napsın kaçırdın kafasına sineği ne kadar kötü bir durum biliyorsun umarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. saglik olsun. olabilir herkesin basina gelebilir bu. o kisiyle olan yazismalari tamamen okusun. ve sen o kisiyle tamamen ilisigini kestigini ilet. net bi sekilde kanitla. pisman olsugunu da anlat guzel bi dille.
00 Yorumla
+1 yılTekrar güvenini kazanmak için çok dil dökmen lazım, biraz da zaman geçtikçe düzelebilir ama bu olayı unutmasının zor olduğunu düşünüyorum, sana belli etmese bile eskisi kadar sana güvenmeyecektir kafasında bir şüphe kalacaktır.
00 YorumlaBu işin şakası falan olmaz sinek ufak ama mide bulandırır derler kocan şüpheye düşmüş güveni kırılmış ona bunun sadece şaka olduğunu hiçbir şekilde bişe olmadığını ispat et sonra o güveni tekrar kazanırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla sana nasıl güvenecek adam? Allah yardımcısı olsun çok zor bir durum. Senin içinde başka erkeklerin dikkatini çekme isteği var. Bugün olmasa yarın aldatabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılyanlış anlaşılma ve şaka böyle olmaz. büyük hata yapmışsın.
samimice özür dile bir daha o lkişiyle görüşme ve affedilmeyi bekle01 Yorumla
Soran+1 yılDirek bumarasını sildim onada söyledim ama eşim çok ciddi nasıl yumuşatırım bilemiyorum
+1 yılBundan sonra her hareketin şüpheli gözlerle görülecek. Güven duygusunun olmayışı çok yıpratıcı. Çuvala güve girdimi bir zaman sonra bütün çuvalı sarar.
00 Yorumla
+1 yılSorumluluk öyle bir şeydir ki altında ezilirsin. Şu an durumunuz o. Kardeşim yargılamıyorum da, akıl fikir var böyle şeylerin şakası olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aklım başıma geldi şimdi nasıl yumuşatabilirim
Demekki herkese aşkım hayatım denilmezmis, o adamı ara eşinle görüştür aranızda bir şey olmadığını o da soylesin
10 Yorumla
+1 yılAblacım evli barklısın arkadaşla mesajlaşıp flörtleşmek nedir ama şimdi?
Neresinden tutsan elinde kalacak hareket.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi şekilde durumu izah et, arkadaşınla arana mesafe koy. Zamanla belki düzelir.
15 Yorumla
Soran+1 yılDirek arkadaşıma söyledim bumarasını sildim oda böyle bişeye sebeb olduğu için üzülüp aslında eşimi arayıp anlatmak istiyor ama ters tepermi bilmiyorum
- +1 yıl
Kimi affeder kime daha çok öfkelenir, bilemem ama deneyebilirsiniz.
Soran+1 yıl@Firari347 işte bende öyle ters teper diye korkuyorum
+1 yılKesinlikle ve kesinlikle onu aldatmadığını yalnızca ve yalnızca onu sevdiğini ağlaya sızlaya söyle. Kalbi yumuşayabilir
00 Yorumla
+1 yılBoş bulundun yani 😅 kötü olmuş. Arkadaşınla ilişkini keserek belki gönlünü alabilirsin veya o da bişeyler söyleyebilir
00 Yorumla
+1 yılO arkadaşınla birdaha görüşmeyeceğini belirt.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım ama bu seferde demekki aranda bişey vardı hemen silebildin dedi herçek arkadaşın olsa hemen hayatından çıkartamazdın dedi 😔
+1 yılFlörtleşmeyi nasıl bir anlık hata olarak görebiliyorsunuz? Ve bu işin şakası mı olur? İyice saçmalamışsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlisin eşin aynı şeyi kıyameti koparirsin kendini masum görme böyle kadınlarda var maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılMasum görmüyorum olanı anlatıp sadece çözüm arıyorum nasıl düzeltebilirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlörtleşmişsiniz; sadece cinsellik değil, iletişim de aldatmadır. Aynısını eşiniz yapsa ne düşünürdünüz? Gerekirse o kişiyle eşinizi tanıştırıp eşinizin gönlünü almalısınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şeyi düşündüm gerekirse oda konuşsun açıkladın sinirini ondan çıkartsın yeterki aramız düzelsin herkesi silmeye razıyım ben
Cevap sahibi+1 yılRazıyım derken? Başkalarını hayatınızdan çıkarmak istemiyorsunuz galiba ki zaten öyle olmalıydı.
+1 yılBiraz sükunet ve ciddi ciddi konuş. Senin ona ne denli aşık olduğunu yanlış yapmayacağını öyle saçma saçma şeylere girme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılEmpati kurmaya çalışırsan eşini anlayabilirsin belki. Aynı şeyi o yapsaydı eminim ona hak veririrdin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet empati yaptığımda aşırı yıkılırdım çünkü kendimden çok güveniyorum ama bu güven belliki yanlışlık var diyip ona yakıştıramazdım o yüzden sonuç yine affetmeye dönerdi
- +1 yıl
Affeder seni zamana bırak sen de
Soran+1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıldurumu açık bi şekilde ifade et aldatılma değil ama yaptığım yanlış de
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle söyledim hatta o arkadaşımla konuş istersen bide o anlatsın sonuçta benim evli olduğumu biliyor seni biliyor dedim ama o kafasında aldatıldım diyip hayal kırıklığı yaşıyor yaptığımın yanlış olduğunuda dile getirdim biraz zaman geçince oda destek olur mu acaba çözmek için
- +1 yıl
yani olay taze ise biraz beklemeni tavsiye ederim :D
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılGüven geri gelmez hep şüpheli gözüyle bakilirsin kafana sıkmışsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma böyle olmasını istemiyorum eşimi çok seviyorum
- +1 yıl
Bunu değiştirmek için ona dil dokuceksin hanımefendi.
Soran+1 yılElimden geleni yapacağım çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış yapmışsın. Ama gönlünü eşinin sevdiği giyim kombinlerini giyerek alabilirsin evde. Ya da ben sana tavsiyeler vereyim, her erkeğin hoşuna gidecek kombinler.
07 Yorumla
Soran+1 yılKendine dokundurtmuyor sadece sarılmak istiyorum izin vermiyor kombine bakmaz sanırım
Cevap sahibi+1 yılKombinden sonra kendi sarılacak sana gerek kalmayacak
Soran+1 yılKeşke sanmıyorum ama deneyeceğim teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılGenelde tarzın nedir?
Soran+1 yılBen biraz açık giyinmeyi severim eşimde etek giymemi seviyor evde zaten şortla geziyorum ama göz ucuyla bile bakmıyor şu an bence baya sinirli
Cevap sahibi+1 yılŞöyle bir kombin olabilir ama. Mesajla yazsam uluorta olmasa?
Cevap sahibi+1 yılhuu
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. ikna etmelisin. ama güven kırıldıysa hep şüphe kalır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Flortlesmissin ne dusunsun adam az bile yapiyo Şu an sana napiyosa
00 Yorumla
+1 yılFlört ne ya az olmuş yatağa alaydın. Sonra ya aşkım şakasına guresiyoruz evcilik oynuycaz de
00 Yorumla
+1 yılo şüphe girdimi kalbine sen bittin onun icin evli kalsanda oyle
00 Yorumla
+1 yılOna deger verdigini gercekten yanlis oldugunu kanitlamak icin ne istiyorsan yaparim de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. demekki yazışmaların içeriginde cokda kankalık durum yoktu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Kocan eski bı kız arkadaşıyla kanka muhabbeti yapıp saatlerce flortlessin ne hissedersin bakalım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bazı şeylerin şakası olmaz güvenini kırmışsın gönlünü alman değil güvenini kazanman lazım
00 Yorumla
+1 yılBu dediklerinin aynısını ona anlat eğer güvenmiyorsa o arkadaşınla tanıştır ve o arkadaşınla daha mesafeli ol bence ayrıca yargılayanları boş ver senin hangi zihniyetle yazıştığını onlar anlayamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen o kadar geniş değilim dedi
+1 yılİşin zor. Toparlansa da daha da sana güvenir mi emin değilim. Evliliğin temeli yıkılmış oldu bu olayla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer ne kadar eşini seviyorsan da o arkadaşla sanalda minik bir ilişki olmuş. Gönlün kaymaya müsait sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYargılamak değil ama kendini eşinin yerine koy :)))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Cok gevşek bi tavrın var anlaşılan senle evlenilmezmiş bnde görsem eşimden anında biterdi kafada sanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüvenini kırmışsın bi kere ne söylesen boş artık her olayda aklına bu gelir.
00 Yorumla
+1 yılDurumu izah edip o arkadaşınla iletişimi kes bu kadar basit
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yaptım şimdi gönlünü nasıl alacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Tatlı dil isve cilve şirinlik yap unutur
Soran+1 yılAynı şekilde devam ediyorum o konuyu konuşmak istemiyor ama bana çok uzak dokundurtmuyor ev içinde konuşmuyor yavancı gibi ayrı yatıyor zaten
Olayı tam anlamadım. Mesajlarda ne konuştunuz? Normal bir konuşma içerisinde sadece karşıdaki kişiye hitap etme şeklinizden mi kaynaklanıyor sorun?
00 Yorumla
+1 yılEvliligi ciddiye alip oyle evlenseniz daha guzel olur bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddiye alarak evlendik zaten eşimi çok seviyorum abzürt bişey yapmadım
- +1 yıl
iste bende onu diyorum sana gore absurt degil ise demek ki evliligi yeteri kadari ciddiye almiyorsunuz, alip oyle evlenseniz boyle sacmaliklar yapmazsiniz
Soran+1 yılYaşım küçük olduğu için sanırım henüz evliliğe adapte olamadım eşim benden 11 yaş büyük
- +1 yıl
Bunun yas ile alakasi yok guzelim tamamen saygi meseli.
Onun sana karsi boyle bir davranisi olsaydi hosuna gider miydi?
Empati yapip öyle hareket etseniz sorun olmaz
Soran+1 yılEvet inanılmaz yıpranırdım onada söyledim ama affederek belki daha sağlam temeller oluşturabiliriz bence
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılgereken tüm şeyleri açıkca dile getirmelisin konuşmalısın
00 Yorumla
+1 yılFlörtleşmenin şakası mı olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılSamimiyetin verdiği bişey 10 senedir tanıyorum yakın arkadaşlarımın hepsine aşkım diyorum biraz kendimi evli olduğuma alıçtırmam gerek
+1 yılAldatmışsn işte
16 Yorumla- +1 yıl
Sana göre aldatmaya dahil
- +1 yıl
@Melis_demirkıran33 flört etmek aldatmaya dahil değilse herkes herkesle flört etsin
- +1 yıl
Bazı insanların canımlı cicimli konuşmak ağzına yer etmiş flörtleşmese bile o izlenimi bırakıyor. O yüzden flörtleşmeye iltifat dahil değil tabi bana göre
- +1 yıl
@Melis_demirkıran33 karı flortleştim diyo 😂
- +1 yıl
O yüzden sürekli beni mi aldatıyorsun diyip suçlamak gereksiz geliyor konuşma tarzı da öyle olabilir sırf bu ve buna benzer konuşmalar yapmak aldatmaya dahil değil bence
- +1 yıl
Flörtleştim diyorsa ona lafım yok susuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. işte bu yüzden evlenmek istemiyorum
11 Yorumlabu aldatmadır aldatmada illa ten teması gerekmez
05 Yorumla- +1 yıl
Aldatma kişiye göre değişir
- +1 yıl
Bir insanın kalçasına bakıp tahrik olması da aldatmaya dahil mi?
- +1 yıl
@Melis_demirkıran33 evet dahil
- +1 yıl
Neyden tahrik olup neyden tahrik olmayacağını sen belirleyemezsin çünkü o bir insan o da belirleyemez
- +1 yıl
@Melis_demirkıran33 belirler
+1 yılBENCE SİZ KARAKTERSİZSİNİZ!
06 Yorumla- +1 yıl
Bunu yazan bir erkek olsa aynı şekilde cevap verir misin?
- +1 yıl
@Melis_demirkıran33 veririm neden olmasın feminizm vardır erkekizm yoktur yani anlayacagin dilde soyleyeyim erkeklerde hemcinsini desteklemek gibi bi durum yoktur aklıyla haraket eder çünkü ya kadın...
- +1 yıl
Erkekizm mi sksjjs feminizm kadın haklarını değil kadın erkek eşitliğini savunur
- +1 yıl
@Melis_demirkıran33 feminizm evrensel olarak kadın erkek eşitliğini aavunsa da türkiyede erkek düşmanlığını ve pozitif ayrımcılığı savunur cahil
- +1 yıl
Bizim ülkemizde böyle olabilir ama benim savunduğum şey kadın egemenliği ya da erkek egemenliği değil
- +1 yıl
@Melis_demirkıran33 umarim yüzde 1 lik dilime giriyorsundur kadın erkek esitligi adı altindapozitif ayrimcilikla erkek dusmanligi yapiliyor aslinda kadin erkek esit degildir adalet vardir adalet varsada esitlige gerek yoktur
+1 yılE aldatmasın zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Aldatmissin*
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu işin şakasımı olur
00 Yorumla
+1 yılen asigi bunu yapiyorsa bu kadinlarin taa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüven ver ikna et sosyal medyalarını kapat
00 Yorumla
+1 yılİpler kopmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle 😔
- +1 yıl
Bitmiş
Haketmissin
02 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle çok pişmanım herkesi herşeyi silerim yeterki affetsin beni böyle çok zor
+1 yılduzelt arani
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ☹️
- +1 yıl
duzelmiyorsa kopsun boş ver
Soran+1 yılÖyle olur mu henüz 1 senelik evliyiz evliliğimiz çok güzel gidiyor çocuk istiyoduk bi anda darmadağın oldu toplamam gerek
- +1 yıl
cocuk yapin belki duzelir aran
Soran+1 yılAdam dokundurtmuyo kendine sarılmak istiyorum itiyor yanımda uyumuyor 😏
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim onu aldatma girişiminde bulunduğumu düşünüyor ama aslında bir yanlış anlaşılma. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler