Suphelenecegi seyler yapmıyorum. Aldatma falan da yok ama tuhaf davranıyor. 2 yillik evliyim cocuk yok ama son zamanlarda hareketleri degisti. Telefonumu kurcalamayan adam kurcalar oldu. 1-2 kere telefonuma bakarken yakaladım. Daha önce yapmazdı.
Mesajlastigim zaman ve telefonla konustugum zaman kiminle konuşuyorsun diyor. Mesajlarini niye siliyorsun diyor telefonumu kurcaladigi icin.
Ben mesajlarimi hep silerim. Anne babamla konustuklarimizi bile. Öyle carsaf carsaf mesaj gormekten hoşlanmam. Eskiden beri boyleyim ama simdi soruyor, gozune batıyor mesajlari silmem.
Arkadaslarimla bulusmama bir sey demezdi simdi nereye gidiyorsun, kimlerle gidiyorsun, ben bırakayım falan diyor. Neden boyle oldu anlamadim. Dun neysem bugün de o kisiyim ben. Degisen bir sey yok.
Aldatma yok, etrafimda pek erkekte yok kiskanacagi. Aklıma kişi kendinden bilir işi meselesi geliyor. Acaba kendi yapıyor da bana bu yuzden mi guvensizlik duymaya başladı. Ben yapıyorum ya karım da yapıyorsa diye.
Ya da gereksiz kıskançlık mi anlayamadim. Yani bu hareketlerinin amacini da anlayamadim. Kiskanclik mi, guvensizlik mi, aldattigimdan mi şuphesi var anlayamiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer