Eşim onu aldattığımı düşünüyor?

Merhabalar,

Normalde internette vaktimi harcayacak vaktim olmuyor, gün içerisinde telefon ile internette dolaşırken bu siteyi fark ettim. Yaklaşık 1 yıl 8 aydır evliyiz, eşim 3 ay önce kullandığı ilaçlardan dolayı düşük yaptı ve psikolojisi altüst oldu. Günlerce, haftalarca kendisiyle ilgilendim en iyi psikologlar ile iletişime geçtik ve kendisini hafifte olsa toparladı. Evlenmeden önce ilaç kullandığından haberim yoktu, evlendikten 1 hafta sonra yaşanan kıskançlık krizinde ilaç kullandığını fark ettim. Görmezden geldim, insan sonuçta. Son 2 aydır bana, seni takip ediyorum beni aldatıyorsun diyor. Üstelik ortada hiç birşey de yok. Ofisime, yemek yediğim yerlere, hatta şehir dışı toplantılarıma katıldığı bile oluyor fakat bana yinede onu aldattığımı söylüyor. Telefonumu sürekli ortada bırakıyorum, bu olay başlamadan önce yanlış bir numara aramıştı, müsait olmadığım için açmasını rica etmiştim. O telefon çaldıktan sonra eşim gerçekten çok değişti, yanlış bir numara yüzünden beni terk etmeye kadar kalktı. Son 1 haftadır bana sürekli beni artık aldatma, neden bunu yapıyorsun? gibisinden yanıtlar veriyor arkadaşlar. Ben eşimi seviyorum, kendisini en iyi psikologlara götürmemize rağmen, hiç birşey çıkmadığı hâlde bunları yapıyor. Şu an ailesinin yanında ve gerçekten ofiste bütün gün ne yapabilirim diye düşünüyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Eşim onu aldattığımı düşünüyor?