Eşim beni aldatmışmı oluyor?

Kocamla 4 - 5 senelik evliyiz severek evlendik geçen gün benden habersiz faceboku oldugunu ögrendim daha öncedende vardı ama çalınmıştı bu 2. kere açtıgını bilmiyordum nece sonra açmış ve ben facebooku sorduğumda kullanıyormusun yeni hesapmı açtın dedigimde yalan söyledi girdim baktımki ne göriyim arama kısmında kadın isimleri içinden birkaçına arkadaşlık istegi göndermiş takip etmiş sonra mesengerda yabancı uyruklu kadınlara yazmış onlar cevap vermemiş içinden 1-2 tanesiyle konuşmuş fotoğraf istemiş karşılıklı fotograflaşmışlar görüntülü sesli arama yapmış ama konuşmamışlar bundan 1-2 sene öncede telegramda bir arkadaşının normal konuşma grubu vardı ben sonra ögrendim ordanda konuşma olayı olmuştu türktü bu sefer gruptakiler ama o zaman çok pişman oldu üstüne özürler diledi yalvardı birdaha senden habersiz bir şey yapmıcam dedi bende yeni evliydik diye o zamanlar tepkimi verdim ama bırakmadım ben ama şimdi neye ugradıgımı şaşırdım eşimde bu konuyla ilgili önceden dediklerini dedi agladı şeytana uydum yanlıştı haklısın yapmamam gerekiyordu dedi şu an ne yapıcam hiç bilmiyorum ve üzgünüm

Eşim beni aldatmışmı oluyor?