Eşim beni aldatıyormuş?

3 yıldır evliyiz. Çok severek evlendim. Hala da öyle olduğunu düşünüyordum. Evde bile her saniye yanyanayız ve bundan bıkmayız. Eşim gözümün içine bakar. Öyle çok sürprizler yapan biri değil ama hep sevgisini belli eden şeyler söyler. Bunları anlatıyorum ki durumun vehametini anlayın. Ekim ayında doğum yaptım. Doğumum o kadar zor geçti ki ölümden döndüm. Yeni toparlıyorum. Yavaş yavaş düzeliyorum. Bu nedenle bu kadar zamandır bir cinsel hayatımız yok. Ama yine de bana tavrı değişmemişti hala çok sever gibi bakıyordu. Kızımıza da çok düşkün akşam işten gelince sadece emzirmeye alıyorum vermiyor bana onun dışında. Dün o uyurken telefonuna mesaj geldi ben de aldım gecenin saati kim diye. Bir arkadaşı yazmış iş yerinden. Sonra watsapa girdim şeytan dürttü biraz kurcaladım. Arşive girdim orada bir baktım bir kadınla yazışmaları. Cinsel muhabbetler olduğunu gördüm sadece. Sanki ateş tutmuş gibi kapatıp attım telefonu. Bakamadım okuyamadım. Keşke okusaydım ekran görüntüsü alsaydım diyorum şimdi. Ona bir şey demedim daha biraz daha sindirmem gerek konuyu. Ben bunu nasıl atlatıcam Bebeğim çok küçük. Benim babam yok annemden de sevgi görmedim. Beni öyle güzel sevdiğini düşünürdüm ki hep. O bile sevmediyse bu hayatta kimse sevmez beni ne dost ne aile ne eş kimsem yokmuş benim. Gözyaşlarıyla yazıyorum bunları. İçimdeki bu ateş nasıl söner?

Eşim beni aldatıyormuş?