Eşim beni aldatmış mı oluyor?

Eşimin bir akrabasıyla konuşmalarına denk geldim yani hatta kendi okudu, biz tartışıyorduk evlilik hakkında yorumunu bilmemi istedi ki açtı kendi okudu. Başımın ağrıyor diye erken yattığım bir gece kuzeni sayılabilecek bir kızla (benim 3 defa gördüğüm, bizimle yolculuk etmiş ve bizde kalmış biri) sohbet etmiş. İlk eşim yazmış zaten arada da yazıyordu, (küçük kuzenleri var hepsine yazar böyle) Nasılsın ne yapıyorsun muhabbetleri olmuş oraları geçiyorum. Bu kız sonra konuştuğu biri olduğundan falan bahsetmiş sonra evlilik hakkında yorumunu sormuş eşime, eşim de öyle güzel şeyler yazmış ki inanamadım ama o yazıyı böyle genel yazmış işte ‘bi kadının kollarında huzur bulmak…’ tarzı cümleler. Cümlelerinde ben yokum ama, kız da ayy ne güzel yazdın falan diye devam etmiş. Kız konuştuğu çocukla evlilik olur mu olmaz mı tarzı soru da sormuş bir ara eşim de mis gibi kızsın olur niye olmasın gibi cevap vermiş. Art niyetle görmek istemiyorum ama bana ters geliyor, kuzeni bile değil uzaktan akrabası küçük de kız, bu tarz konuşmalar gecenin o saatinde… verdi telefonunu hepsini okumam için ama ben hepsini okumadım bile. Çünkü bana yanlış gelen bir durum var ortada şahsen evli bir erkek bana böyle cümleler kursa ben direkt ya filanca ablamda ne şanslı diye kendi eşini sıkıştırırım hemen araya, ki zaten gecenin o saatinde de evli bir erkekle bu tarz muhabbete girmem. Ben eşime bunları söyleyince zaten hak verdi ama kızı gerçekten kuzeni olarak gördüğünü aralarındaki ilişkinin hepsiyle hep böyle olduğunu falan söyledi.
Fakat 2 gün oldu ben içimden atamıyorum, kendimi aldatılmış da bunu affetmiş olarak hissediyorum. Eşime güveniyorum ama bana ters gelen bir durum yaşattı ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Eşim beni aldatmış mı oluyor?