Eşim kendisini aldattığımı düşünüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. ?

Eşim ile 4 yıldır birlikteyiz. Fakat eşim son bir yıldır eğitim nedeniyle yurtdışında yaşıyor. Eşim ilk zamanlardan beri zaten kıskanc bir insan olduğunu belirtmişti ben daha dışa dönük biriyim hemen muhabbete girerim insanların konuşmalarında fazla art niyet aramam ama eşim daha cool yapıda olup kolay kolay insanlarla senli benli konuşmaz. İlişkimizin başından beride bu farklılığımız dolayısıyla kavga ve sorunlar yaşadık. Fakat benim bu samimi tavrımın yanı sıra maskülende bir tarzım vardır ondan dolayı zaman içerisinde güveni bir şekilde arttı tabi artarken benim de çevremde normal olarak konuştuğum kimse kalmadı. Sorunlar çözüldü derken şu yurt dışı adamı çıldırttı. İş koşulları maddi boyut vs her kafanıza estiğinde buluşamıyorsunuz önce bu duruma taktı sen beni artık sevmiyorsun yok soğuk davranıyorsun diye. Şimdi ise yeni bir olay. tatil için yanına gittik işte o sırada ne olduysa bir ay önce farklı bir şirketten tanışık olduğum bir kişiyi öğrenmiş kişiylede münasabetimiz sadece bir kere bir bekleme ortamında bir kaç saat muhabbetimiz oldu aynı sektördeniz diyerekte birbirimizin telefonunu not ettik. Kendiside evli daha bir aylık bebeği olmuş tüm konuşmamız siyaset hayatın zorlukları çoluk çocuk vs. Üstüneydi zaten. Neyse bu kişi bir kaç kere bana senli benli mesaj attı bende zaten normal şartlarda da çok vakti olan muhabbet edecek biri hayatta değilimdir. mesaj çejmedim hafif tersledim. Sonra geçen gün bir daha mesaj atmış bu seferde iyice giydirip eşim gördü msjını yanlış anladı bu şekilde bana mesaj atma falan dedim. Akşamına eşimde nasıl oldu bilmiyorum bana adamı sordu bu kim diye bende anlattım ama mesaj ları sil iştim çünkü biliyorum yanlış anlar bu tarz şeyleri ki anladı. Sen telini nasıl verirsin adama sana ilk mesaj yazdığında nasıl engellemezsin deyip beni gevşek bir insan olup aldatmak ile itham edip terketti. Eşime aşığım ne yapsamda onu yanlış anladığına ikna etsem bilmiyorum.
Eşim kendisini aldattığımı düşünüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. ?