1 bucuk yil calistigim yerde mudurumdwn hoslaniyorum hatta daha ötesi. Daha once yoktu onun vardi ve alani swkilde belli ediyordu kucuk cocuk bile anlardi ilgisi oldugunu zamanla benimde olustu ve 1 yil sonra acildim karşilik veremedi mesafede koymadi işi birakicaktim onuda istemedi şimdide bir yakın bir uzak davraniyor ve bu ilk def olmuyor bircok kez oldu ona soyledigimde benlik olmadigini soyluyor ama benlik oldugunu anliyorum bir yakin bir uzak aşiri yordu beni hemde şu an bile patronumu arayip isten ayrilmak istiyecek kadar. Mesefa koyup kendi halimde oluyorum gelip kafami karistiriyor patronumdan kiskaniyor. Sonra bir uzak oluyoe bir yakin simdi ona sorsam alicagim cwvap belli bu duruma nasıl nokta koyabilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu kimse
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşım o kadar yok ama yine de bir şeyler diyeyim; iletişimi tamamen kes. Bir öyle bir böyle kadar insanı yoran bir şey yok. Tükenirsin yoksa.
Tamamen kesemiyorum istesemde cunku mudurum hatta ben diklesince o daha zitlasiyor kendi halimdr olunca gelip ilgileniyor sonra mutlu oluyorum uzaklasiyor
Cepte tutmaya çalışıyor, bence ayrıl oradan o zaman
İş bulamiyorum
Sorumlulugum var ya acik acik konusucam ya da bu sekilde yorulucam
Aramaya koyul bulursun mutlaka, biraz idare edersin bulana kadar, fakat bir teması veya zararı yoksa takma yaptıklarını, kendi kendine uğraşsın dursun, belli etme aciz hissettiğini
Açık açık konuş tâbi yeri gelince
Ona karsi ilgimin farkinda zaten acik acikta soyledim onunda bana karsi vardi Şu an rahat patronum yok kiskanacagi kisi yok patronum gelince eski ilgisine donuyor
Patronla bir güç yarışinda. Aslında seni sevmiyor, yani senin olmak için değil bu çabalar, o sadece elde etmeyi seviyor. Yoksa patronun olmadığı zaman da ilgi gösterirdi
Aynen aslinda hoslaniyordu heyecan yapiyordu utaniyordu hoslandigindan emindim :(((
Takip ediyorum onu sosyal medyadan takioten cikiyimmi
Değilmiş demek ki, beklenti içine girme, kendi yoluna bak
Çik evet, diyecek neden çıktın, gücünün azaldığını hissedecek ya o yüzden
Asla sormaz oda cikar
O zaman bekleyecek bir şey yok, sevgi yok ortada
Bayramda bayramini kutlamadim aramadim mesaj atmadim cuma gununden kutlamistik zaten bayramjn 3 gunu igneleyici bayramin kutlu olsun diyiyor bayramda durduk yere anneme selam gonderiyor annemi tanimiyor etmiyor iyiydi sonra uzak oluyor sordugumda kafamda kuruyorumusum
Negatif enerji o adam, tekin birine benzemiyor, olgunluktan uzak ve narsist
Oyle sizce açik acik nasil nokta koyabilirim onunla konusup herseye nokta koymak istiyorum
İçinden geleni, hakarete başvurmadan açık açık söyle, istemiyorum çünkü bana iyi gelmiyorsun vs
Aramizda bir sey yok olmadida ama benim tavrin onun tavri umutlaniyorum
Anlamadım?
Sevgili degiliz sevgili olmadikta onun ilgisi vardi hic soylemedi sonra kendine asik etti ben soyledim karsilik veremedi ama hala eskisi kadar olmasada ilgisi var ne birakiyor me geliyor
Sen bırakacaksın, o seni yoruyor sadece. İlgin sevgin olsa da bırakmak zorunda oluyor insan bazen.
Oyle yaptigimda gelip herseyi alt ust ediyor kendine cekiyor bir sekilde eskisi gibi davranarak yoksa kendi halimde herseyi kabullenmis oluyorum
Yazarim ama konu uzun yarin anlatsam olur mu yarin is var uyumam gerekiyorda kusura bakmayin cok tesekkue ederim bu arada
Olur tabi, rica ederim ne demek, iyi geceler.
Olayı karıştırmışsın anlatırken. Patronundan sevgilin mi kıskanıyor
Sevgilim degil
Mudurum patronumdan kiskaniyor beni
ANladım. Şimdi neden ilerletmiyorsun? Olgun bir erkek mi?
Neyi ilerletiyim i
34 yasinda
25 yasindayim
İlişkiyi
Yaşlar yakın. Evli mi o?
Onun ilgisi vardi hic gelio itiraf etmedi ama vardi adim kadar eminim benim yoktu benim sonradan olustu kendine asik etti 1 yil sonra acildim karsilik veremedi gitmemide istemiyor aramizda bir sey yok olmadida sadece ya ilgili oluyor ya uzak oyle
İlgilensin işte senin gibi güzellikle.
Dengemi bozuyor
Neden
Bir yakin bir uzak oluyor
Yakın olması ı sağla.
Yakınlaştın mı
Yakinlasmadi zaten dün degil evvelsi gunu yine konustum
Anladım. Konuşmak ister misin
Verdim