30 yaş üstü erkekler bir bakabilir mi?

Cok uzun hikaye ozet gecmeye calisicam 1 buçuk yil ayni yerdw calistigim biri var mudurum onun bana karsi ilgisi vardi ondan cesaret aldim baslarda benim ilgim yoktu sonradan olustu ve 1 yil sonra acildim yani tam 3 ay önce bana dedi ben yari evli sayilirim bende yarin istifa ettim kabul etmedi konustu benimle bana en başta bekarim demisti dedim bekarim demistiniz bekar evinde yasiyorum imam nikahli evliyim kagit ustu birswy yok o ayri sehirde zaten dedi kimse bilmiyor evli oldugumu vs demisti neyse 3 aydir hala ondan bir sey aliyorum ve hala umutlaniyorum evliligi formalitemi uzak duriyim diyemi dedi hep zihnim onunla mesgul ve belirsizlik var benim icin hala bende 3 ay sonra yarin ofiste ilk defa bu konuyu yine konusucam merak ettigim seyleri sorucam ve bana net olmasini istiyicem acik acikta soyliyicem umutlaniyorum onun agzindan net olmaz kelimesini duymadan ve bu merak ettikwlrimi soylemeden surekli dusunup durucam yarin iyi kotu netlige kavussun istiyorum ama kendimi nasil ifade edecegimi bilmiyorum hala ilgisi var gibi
30 yaş üstü erkekler bir bakabilir mi?