Hoslandiginiz kiz 1 yil sonra size açılsa ama karsilik veremeseniz basta cok üzulup size karsi mesafe alip sonrasinda tekrardan eskisi gibi sizi surekli dusunse yemeginizden kahvaltinizda kadar gelmediginizde merak edip sorsa bugun gelicekmisiniz gibisinden vs size aşık duygularıyla hareket ettigi icjn sizde kacamiyor ayni. yerde calisiyorsunuz sizide cok dusunuyor. Kizi begeniyorsunuz guzel ve masum buluyorsunuz kiskaniyorsunuz. Ve kizin hayatina kimse girmemis bu yasina kadar siz 34 yasindasiniz kizda 25 yasinda ne dusunursunuz bir noktada karsilik verirmjsinjz.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
010Beğenmezsem karşılık vermem karşıma alır durumu izah ederim boşuna umut bağlamasın diye onada yazık sonuçta
Begeniyor hatta ilgisi daha cok vardi Şu an o kadar yoktur belki ama bana karai bos olmadigini hissediyorum. Beni kıskaniyor istifa etmek istedim cikmami istemedi bir tane personeli sirf bana asıldı diye kovmustu patronumdan asiriii kiskaniyodu hala kiskaniyor işten cikmamdan cok korkuyor bazen benden utaniyor bazen izliyor eskisi kadar degil ilgisi ama suanda var biliyorum
Bir kahve içelim senle de şak şak diye dökül bakalım ne tepki verecek biraz özgüven yükle ona
Aslında ozguvenli ben akisne ozguvensizim ama açildim herseye ragmen durum karisik biraz ozet gecmeye calisiyim
Aslinda durum cok karişik bu kisi yabanci 7 yil turkiyede kendini gelistirmis biri 4 5 dil vs biliyor okulunu bitirmis felan multeci gibide degil ama vatandaslik konusunda sıkıntisi varmis sgk dan vs sıkınti yasiyormus banada biri soyledi onun disinda bu kisinin yuzde yuz ilgisi vardi ama bazen abi agzi yapiyordu ilgimi gorunce ya da ofiste diklat cekince felan sonra bana durduk yere laf arasinda bekar biri olarak soyluyorum dedi konuyla alakasiz sekilde bende mutlu olmustum onu duyunca sonra acildim bana dediki yari evliyim bende yarini mesaj attim. ... bey bugun yarin cikisimi yapin isi birakiyorum diye oda ofise gelince konusuruz dedi beni cagirdi ve niye cikiyorsun diye sordu tavirli swkilde bende dedim evliymissiniz benim artil burada kalmam dogru olmaz yuzunuzede bakamiyprum zaten. Oda dedi muneccin degilsim sonucta ve bu benim ozelim kimseye soylemek zorunda degilim ozel arkadaslarim 7 yillik patronum yani arkadasim bile bilmiyor sakliyorum dedim bekarim demistiniz oda dedi bekar evinde yasiyorum o baska sehirde zaten kagit ustu bir sey yok. Ofiste iliski yasanmasima karsi degilim dedi bircok kurumsal firma karsi olabilir insani duygular begenmis olabilirsin zaten kucuksun benim yasim 30 üstu dedi peki dedim ciktim asiri mesafe aldim kactim vs bu yakin olmaya calisti iyi olmaya calisti sonra buda tavir aldi dikkat cektik normale dondum oda normale dondu personellerin yaninda mesafeli yan yanayken gulumsuyor gozlerini kaciriyor utaniyor anlamsiz hareketler ediyor bazen izliyor vs ama bana mesafe koymuyor
Buradan tanıdığım bir kızın birebir yaşadığı bir sorun bu.
Adı ne
Kübra 😅
Kubra degilim
O kizin sonu ne oldu
Hiç bir şey. Hâla aynı durumda..
Erkeklerin cogusu ayni sanirim
Aslinda brn bu kadar ugrasio cabalayip pesinde kosmam bana karsi bos olmadigini hisswdiyorum ve bana tam kapiyi kapatmiyor
Beni kıskaniyor istifa etmek istedim cikmami istemedi bir tane personeli sirf bana asıldı diye kovmustu patronumdan asiriii kiskaniyodu hala kiskaniyor işten cikmamdan cok korkuyor bazen benden utaniyor bazen izliyor eskisi kadar degil ilgisi ama suanda var biliyorum
Kız çekingen, erkek daha çekingen..
Cekingen degil aslinda eskiden oyleymis durum aslinda şöyle
Aslinda durum cok karişik bu kisi yabanci 7 yil turkiyede kendini gelistirmis biri 4 5 dil vs biliyor okulunu bitirmis felan multeci gibide degil ama vatandaslik konusunda sıkıntisi varmis sgk dan vs sıkınti yasiyormus banada biri soyledi onun disinda bu kisinin yuzde yuz ilgisi vardi ama bazen abi agzi yapiyordu ilgimi gorunce ya da ofiste diklat cekince felan sonra bana durduk yere laf arasinda bekar biri olarak soyluyorum dedi konuyla alakasiz sekilde bende mutlu olmustum onu duyunca sonra acildim bana dediki yari evliyim bende yarini mesaj attim. ... bey bugun yarin cikisimi yapin isi birakiyorum diye oda ofise gelince konusuruz dedi beni cagirdi ve niye cikiyorsun diye sordu tavirli swkilde bende dedim evliymissiniz benim artil burada kalmam dogru olmaz yuzunuzede bakamiyprum zaten. Oda dedi muneccin degilsim sonucta ve bu benim ozelim kimseye soylemek zorunda degilim ozel arkadaslarim 7 yillik patronum yani arkadasim bile bilmiyor sakliyorum dedim bekarim demistiniz oda dedi bekar evinde yasiyorum o baska sehirde zaten kagit ustu bir sey yok. Ofiste iliski yasanmasima karsi degilim dedi bircok kurumsal firma karsi olabilir insani duygular begenmis olabilirsin zaten kucuksun benim yasim 30 üstu dedi peki dedim ciktim asiri mesafe aldim kactim vs bu yakin olmaya calisti iyi olmaya calisti sonra buda tavir aldi dikkat cektik normale dondum oda normale dondu personellerin yaninda mesafeli yan yanayken gulumsuyor gozlerini kaciriyor utaniyor anlamsiz hareketler ediyor bazen izliyor vs ama bana mesafe koymuyor
İlk fırsatta seni yatağa çağırabilir
Öyle biri degil beni harcamaz duygularimla oynamaz merhametli benden bazwn uzak duruyor belki hayatima kotu etki etmemesi icin ama bazende duygularina yenik dusuyor benim gibi
Ah sizlerin bu duygusal yanınız!
Her zaman kanmaya müsait bir durum, üzülüyorum.
Ben kafamda bitirmeye çoktan hazirim ama netlik yok bitiririmde yemin ederim
Sadece ben daha seffaf olsun istiyorum seffaf olsun diye ilgimi soyledim evli oldugunu bilmiyordum asla beklemiyordum banada bekarim demisti laf arasinda sonrasinda yari evliyim diyip kagit ustu bir sey yok o ayri sehirde zaten bekar evinde yasiyorum ofis icinde iliskiye karsi degilim cogu kurumsal firma karsi olabilir insani duygular bunlar diyip tavir koymamasi mesafe koymamasi aksine ben mesafe koyunca gicik olmasi bunlar benjm kafami karistirdi bilsemki evliligin altinda bisey yok formalite vs degil tamamen bitiririm kafamda sonrasindaki tavirlarida umrumda olmaz soyle yapiyor boyle yapiyor iyi kotu vs diye sorgulamam ama yari evliyim diyip bu sekilde davranmasi kafami karistiriyor ve umitleniyorum mesela neden resmi bisey yok neden ayri swhirdeler vs sonra bana karsi tavirlari boş degil gibi
Bunlar hep seks.. Adam sana kıyamadığı için ileri gitmiyor, sen kafanda bitirmeyip zorlarsan ne olduğunu anlamadan onun kucağında bulabilirsin kendini.
O zaman bana karsi nasil tam net olmasini saglarim bana umit vermemesi icin ne yapabilirim kafami cok karistiriyor bakimsiz biri degilim cevremdeki herkes begenip guzwl buluyorlar beni istesem hayatima alirim birini ama bu yasima kadar cesaret edemedim asil oldum kactim asik olanlardan kactim ilk defa bu kisiye bu sekilde yaklastim evli oldugunu bilseydim hislerim bile olusmazdi ya da bana karsi tavirlarini abice olarak anlardim ama sonrasinda boyle olunca ve net olmayinca ilk defa adim atmistim oda boyle cikti duygu karmasi icindeyim bana net olmamasi beni daha cok yoruyor
Onun kafasında olanlar bence belli..
Ya boş bir anına denk gelecek ve seni eve atacak, aylardır yaşadığı kadınsızlığı senden çıkaracak,
Ya seni görmezden gelecek.
Aranızda bakışmak dışında bir ilişki yok, karısını boşayıp neden seninle evlensin?
Mantıklı düşün bence
Mecbur evlilik varmis gibi konustu buda benim kaderim dedi kagit ustu olmamasi bana karsi ilgili davranmasi ilgisi sadece cinsel odakli degil yanlis hissedemem hisleride var biliyorum ama baxi seyleri hatta cogu seyi net bilmiyorum acik acik sorma luksum yok bana herseyi anlatsa benim icin ona gore sekillenir hersey ve ona gore hareket ederim ya bitiririm ya baslatirim eger evliligi normal evlilikse bitiririm hatta işi bile birakirim ama fakrli seyler var
Farklı ne olabilir? Sana aşık olduğunu sanıyorsun demi?
Peki bunca zaman kağıt üstü evlilik yaşayan birisi kadınsız durabilir mi?
Ya görüştüğü, konuştuğu, seviştiği birileri varsa ki bence var.
Kagit ustu evliligi yok bir tane imam nikahli var onda da iste acikladi felan bilmiyorum ama sanirim buradan gitmem en dogrusu olucak
Aylardır kendini yıpratıyorsun bence
Çok 5 kilo verdim 1 bucuk ayda cunku ona deger vermistim asik etti kendine yoksa uzaktim uzak duruyordum kendi halimde takiliyordum sonra birde bu hayal kirikligini yasayinca tavirlari vs belirsizlik icinde birakmasi yipratti
Bedava diyet :))
Iyi degil ama 40 kilo olmustum
Oo baya zayıf düşmüşsün
6 kilo almistim 2 kilo yine verdim
Hiç bir şey yaşamadan böylesine dengeni kaybettin, yaşasan ne olur sen hesapla
Cunku ilk defa biri icin bu kadar derin duygular hissettim yasadim hayatimda kimse olmadi arkadasimda yok o bana cok iyo geliyordu her acidan ve ayni yerde olunca etkileniyorsun her hareketinden diyiyorum niye boyle yapiyor vs diye sorup duruyorum
bir noktadan sonra evet karşılık veririm. hatta evlenirim.
Beni zaten kıskaniyor istifa etmek istedim cikmami istemedi bir tane personeli sirf bana asıldı diye kovmustu patronumdan asiriii kiskaniyodu hala kiskaniyor işten cikmamdan cok korkuyor bazen benden utaniyor bazen izliyor eskisi kadar degil ilgisi ama suanda var biliyorum
herhalde yedekte tutuyor seni. hayallerimdeki gibi bir kadın bulamazsam bu iyi aile kızını alır evlenirim diyor herhalde.
Evet kizdan hoslaniyorsam tabiki de veririm. 9 yas gayet makul bir fark
Çünkü senin ona zaafın var. Onun bu evlilik durumunu bilerek o size adim atsa yakınlaşmak an meselesi. O da egosunu tatmin ediyor. Siz kadinlar zaten net olan erkekleri degul bu sekilde gizemli erkeklere ilgi duyarsiniz. Dedektifcilik oynamak istiyorsunuz. Neden böyle yapti, neden istifamı kabul etmedi, neden kıskanıyor diye sorular sorarak altinda sevgi ariyorsunuz.
Kisacasi o pesinden gittiginiz gizem b. k kuyusunda olsa oraya bile dalacaksiniz. Kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz. Ve size iyi yapıyorlar hak ediyorsunuz😂😂
O neden sorularini sormaktan vazgecinde net olan erkeklere ilgi gösterin yoksa bu sekilde üzülmeye alistirin kendinizi
Ama yemin ederim ben sadece bu kisiye degil hayatimdaki herkesten hwrseyden netlik bekliyorum
Beklemek ayri. Ee beklentini karsilamiyorsa niye hala düşünüyor altinda duygusal bir şey arıyorsun bana bunu açıklar mısın
Aslinda ben daha seffaf olsun istiyorum seffaf olsun diye ilgimi soyledim evli oldugunu bilmiyordum asla beklemiyordum banada bekarim demisti laf arasinda sonrasinda yari evliyim diyip kagit ustu bir sey yok o ayri sehirde zaten bekar evinde yasiyorum ofis icinde iliskiye karsi degilim cogu kurumsal firma karsi olabilir insani duygular bunlar diyip tavir koymamasi mesafe koymamasi aksine ben mesafe koyunca gicik olmasi bunlar benjm kafami karistirdi bilsemki evliligin altinda bisey yok formalite vs degil tamamen bitiririm kafamda sonrasindaki tavirlarida umrumda olmaz soyle yapiyor boyle yapiyor iyi kotu vs diye sorgulamam ama yari evliyim diyip bu sekilde davranmasi kafami karistiriyor ve umitleniyorum mesela neden resmi bisey yok neden ayri swhirdeler vs sonra bana karsi tavirlari boş degil gibi
Ee tamam bu sözleri ile beni bu halde kabul edersen sevişebiliriz ilerisi olmaz demek istemiş hala neyini anlamıyorsun
Ama beni biliyor beni temiz buluyor hayatimda kimsw olmadi 25 yasindayim hayatima maal olucak biswy yapmaz ya hep ya hiç benim oyle ilisliyi kabul etmiyecegimi etsem bile cahillik oldugunu yaşimi hayatimi mahvedecek bir durum oldugunun farkinda bana o kotulugu etmezki evliligi belliki mecbur olan bisey ama banada karsilik veremiyor gibime geliyor yoksa eşini neden saklasin ve neden ayri sehirde olup neden resmi bisey olmasinki bana karsi sirf zevkini tatmin etmek icin hayatimi mahvedip gidemez yapmaz biliyorum bana karsi boş degil o yuzden oda tam kpatamiyor gitmemi istwmiyor
Bu hayatta o asla böyle biri degil, o bunu yapmaz dediklerimiz en büyük kazıkları atar. Bunu hicbir zaman unutma 😉 sen direk savunma moduna geciyorsun😂😂 sana net olan erkek görüşü yapıyorum. Cok masum bakma. Gizemli olan net olmayan birine mi guveneceksin. Evrsk uzerinde olmadığını nerden biliyorsun. Belki kendi ulkesinde evrak uzerinde evli. Evraklarini tek tek baktin mi?
Kimliginde bekar yaziyordu baktim
Kimliği cuzdanindaydi onuda yalan soyluyormu diye masasinin ustunden alip hemen baktim evli yazmiyordu
O zaman bana karsi nasil tam net olmasini saglarim bana umit vermemesi icin ne yapabilirim kafami cok karistiriyor bakimsiz biri degilim cevremdeki herkes begenip guzwl buluyorlar beni istesem hayatima alirim birini ama bu yasima kadar cesaret edemedim asil oldum kactim asik olanlardan kactim ilk defa bu kisiye bu sekilde yaklastim evli oldugunu bilseydim hislerim bile olusmazdi ya da bana karsi tavirlarini abice olarak anlardim ama sonrasinda boyle olunca ve net olmayinca ilk defa adim atmistim oda boyle cikti duygu karmasi icindeyim bana net olmamasi beni daha cok yoruyor
Hangi kimlikte medeni durum yaziyor ki. Bizim eski kimliklerde vardi yenilerde yazmıyor
Onun kimligi garipti
Ama dediginiz gibide olabilir belki cocugu bile vardir
Iste sorun sende. Aşırı özgüven ile kacarak kendini kapatarak kendini cezalandirmissin. Sonra da böyle net olmayan birini düşüne düşüne yaptıklarında duygusallik araya araya ona tutuluyorsun. Birak arkadasim birak. Kendini hala iyi seyler ariyorsun. Hala savunma modundasin😂😂😂
Kendine gel. Unut ve hayatina bak. Gerekirse de git baska is bul. Kendini üzmek için caba harcama
Ayni yerde oldugumuz icin ve onunla muhattap oldugum icin benim icin daha yorucu oluyor uzak duruyorum tek bir tavri soylemi herseyi etkiliyor zaten asir duygusal biriyim cok kafaya takiyorum hersey tam net bilsem ona gore davranicam
Hee yok illa yolu vardir diyorsan siz kadinlar seversiniz böyle seyleri. Size mutluluk batar. Size bir erkek asik olsa ilgi gosterse kacsrsiniz ama gidip boyle birine de aşık edersinjz kendinizi.
Yani seytan azapta gerek. Size mutluluk batar😂😂
Cidden bu tip adamlari takdir ediyorum. Sizi sevenlerden kaçıp deget vermeyip bunlara düşüyorsunuz ya onlarda o sevenlerin intikamini aliyor 😂😂
Sen iyimser baktigin sürece net olan hicbirseyi goremezsin ki😂 hırs yapmayacaksin, takıntı yapmayacaksin. Sonra o ben öyle biri degilim dediğim yasaamam kendime yakıştırmam dediğin herseyi yasarken bulursun..
Bu kiside seviyordu kaciyordum uzak duruyordum sonradan olustu ama haklisiniz galiba
Sanki seni red etmis izlenimi vermjs bu da sende hirs yapmış. Iyimser bakma. Mantıkla yaklas. Sonra kucağında bulursun kendini
Evli erkek yalanlari bitmez, mecbur evlilik diye birsey yok. Inanmayin su masallara
Aklimi karistiriyor tavirlari gfelan ve bakislari boş degil anlamli bakiyor benden utaniyor heyecankaniyor beni ixliyor beni seviyor deger veriyor sadece arafa boyle bisey var ama en dogrusu benim burafan gitmem olur yoksa cok duygusal yaklasiyorum onu gormezsem kafamida katistiramaz
Cunku senin zaafini biliyor. Bence de birak isi uzak dur. Yoksa kendini daha değersiz hisseden seyler yapar daha cok üzersin
5 kilo verdim 1 bucuk ayda o ne yaparsan moodum ona gore artiyor dusuyor selam veriyor gulumsuyor bakiyor izliuor ilgileniyod moodum yukseliyor yemek felan yiyiyorum ama bana uzak olunca ve bu tarz hep ikilemde birakinca hicbirsey yemiyorum canim istemiyor 1 gun boyunca sadece suyla durdugum bile oluyor ben strese girdigim zaman direkt istahima vuruyor mideme vuruyor ve acilmamin tek sebebi herseyin netlige kavusmasiydi ama daha kotu oldu suyu iyice bulandirdi simdi biseyde soramiyorum cevaolarini alamiyorum ama onu goruncede cok mutlu oluyorum heyecanlaniyorum gidince uzuluyorum
Düşüne düşüne duygularin yogunlasip aska dönüşmüş. Iste o neden sorularini sora sora bu hale geldin.
Yani kendin ettin kendin buldun. Siz kadinlar hic sorun olmasa da kendinizi uzecek birsey mutlaka bulursunuz. Mutluluk size batar
Ya ben kendi halimdeydim o geldi ben uzak durmama rsgmen o yaklasti bekarim o dedi beni o kiskandi dun zaten sorucaktim acik acik cesaret edemedim bilsem net bisekilde herseyi o zaman birakirim
Hala umut ediyorsun🤭🤭🤭🙈🙈🙈
Neyse sen bilirsin. Herkes tercihlerinin bedelini öder
Siz seninle sadece cinsel iliski yasamak icin konusuyor gitmeni istemiyormu diyiyorsunuz
Evet çünkü sen düşünerek daha cok asik ediyorsun kendini. Sonra da ben sana söyledim sen bu sekilde kabul ettin diyecektir
Evet o yuzden gitmiyor vur kaç yapıyor. Ama zaten altinda baska ne sebeplwr varsa onlari bilsem yaklasmamki
ilk defa biri icin bu kadar derin duygular hissettim yasadim hayatimda kimse olmadi arkadasimda yok o bana cok iyo geliyordu her acidan ve ayni yerde olunca etkileniyorsun her hareketinden diyiyorum niye boyle yapiyor vs diye sorup duruyorum
Iste o gizemi cozecem diye kuduruyorsun🤭🤭 hala net biseu diyorsun. O gizem b. k kuyusunda olsa gireceksin.
Sen bilisin devam et kendini kurmaya. Belli cok seviyorsun net insanlari😂😂 aman birde net insanları sevmesen halin ne olurdu acaba🤭🤭🤭
Evet o yüzden yapıyor deyip vur kac yapiyor diyorsun, ama birde baska sebepler varsa onlari bilsem diyorsun 😂😂😂
Cidden iyi misin? Kabullen işte amaci seks. Bunu ister misin istemez misin? Ona göre hareket et.
Ve zaten kendinizi ciddi iliski istiyorum diye kapatıyorsunuz, kendinizi duygusal acliga terk ediyorsunuz sonra bu ve bunun gibi öküzlere aşık oluyorsunuz. Siz kadinlari cidden hiç anlamıyorum. Ne istediğinizi bile siz kendiniz tam olarak bilmezken biz erkekler nasıl anlayabiliriz ki
Bir insan 4 degil 40 dil bilse ne olur, 10 tane üniversite bitirse ne olur. Ya net olmadiktan sonra karakter olmadiktan sonra😂😂😂
Ama sjz kadinlar icine degil ambalajı seviyorsunuz 😂😂
Inanin cok iyi yapıyor bu tarz erkekler onlarla gurur duyuyorum 🤭🤭🤭
Aslinda hersey o kadar net ama bakmakla görmek arasinda fark var😉 iyi düşün dogru karar ver? Bu takintin ve saplantin seni o yadirgadigin seyleri yasatmaya dogru iter. Bunu sana kimse değil kendin yaparsin. Simdi neresinden bakip, ne görmek istersen onu görüp tercihini yapabilirsin.
Herkes tercihlerinin bedelini öder
Bilip bilmeden yine baya bir dokturmussunuz yargilamissiniz ambalajina bakmadim baksaydim basta kacmazdim ayrica daha once calistigim yerde patronum aşık olmustu bana itiraf etmisti zaten tavirlarindan anliyordum itirafa doktugu an işi birakmistim ve isimde cok rahatti orada da ambalajina bakardim. Ben bana karsi iyi olusuna merhametine benimle ilgilenmesine baktim hoslandim etkilendim
Iyi bu da avina böyle yaklasiyor demek ki😉
Neyse mutluluklar hayat sizin hayatınız, tercih sizin. Keyfini çıkarın istediğiniz gibi
Benim yapıma göre daha asabi, sinirli, kiskanc ama bir yanida o kadar merhametli, adaletli. Beni herkes tarafindan maddi manevi kolay sekilde kullanilacak kisi olarak goruyor. Saf buluyor, hassas buluyor ki oyleyimde herseye inanirim herkese inanirim merhamet eder sonra merhamet gosterilecek konuma getirilirim. Yinede akıllanmam yine inanir yardim ederim herkese. Oda beni o yuzden korumustu başlarda. Kimse senin ustune ciksin istemiyorum felan diyiyordu.
Is yerinde benim disimda tek kadin vardi oda tek arkadasimdi oda simdi ayrildi iyi bi is bulmus kendimi cok yalniz hissediyorum
Aslanların kaplanların içinde ben yavru kedi gibiyim. Iş hayatim cok olmadı sosyal hayatim yok insanlari tanimiyorum. Kim neyi ne amacla yapar yapiyor kestiremiyorum. Çabuk inaniyorum. cok hassas ve duygusalim cogunlukla duygularimla hareket ediyorum ama yoruldum zaten
Iste bu aslanda avına merhamet ve korucuyu özelliği ile etkilemiş. Adam net degil arkadaşım. Evliyim diyor bir evrak ustunde degil diyor. Tutarsiz. Bunin neresine güvenip ciddi iliski insaa edeceksin peki
Etmem zaten sadece cok yoruldum hicnir sekilde mutlu degilim yasama. sevincim yok bu olay uzerine degil genel anlamda cunku cok yalnizim mesela aylarca ciddi hastalikla mucadele ettim tek basima boyle durumlar yasiyorum tek basima anlatacak kimsem yok o yuzden yoruldum hemde cok hele beni uzen sey zaten belirsizlik bana umit verme o xaman ya da herseyi acikla cokmu zor herseyi net bilmedigim icin umutlaniyorum bilsem uzulsemde enazindam derim netlige kavusth zaten sirf netligw kavussun diye itiraf etmistjm daha cok bulandirdi suyu gitsem gidemiyorum kalsam kalamiyorum kapana sıkışmıs gibiyim
Iyi bir dinleyiciyim. Anonim olarak kimseye anlatamadiklarini anlatirsan dinlerim
benden hoşlandığını farkettiğim kızın ilgisine onu daha yakından tanımak için karşılık veririm.
demin patronuna açılan kız bu lavuk karşılık vermemiş 😂😂 la s. et ondan bi cacık olmaz git başka birini bul
Ama ayni yerdeyiz uzakta degilizki unutiyim. Hem bana tam kapiyi kapatmiyor o yuzden umitleniyorum
ayak yapıyo güzel kardeşim ondan bi cacık olmaz
Adam senden o şekilde hoşlanmıyor
Ama beni masum temiz buluyor neden bana kotuluk etsinki merhametli biri
Hem beni kıskaniyor istifa etmek istedim cikmami istemedi bir tane personeli sirf bana asıldı diye kovmustu patronumdan asiriii kiskaniyodu hala kiskaniyor işten cikmamdan cok korkuyor bazen benden utaniyor bazen izliyor eskisi kadar degil ilgisi ama suanda var biliyorum
Adam bolge muduru belli ki. Sen de o bolgede calisan birisin. Cok merhametli adammis, seninle ilgilendi diye baskasini kovmus. Cami de yaptirmistir kesin. Adam seni haftada 3 gun kullaniyor kardes.
Ondan tam emin degilim ama onun disinda o kisinin patronumlada aralarinda problem vardi binevi patronumda kovdu benimle bisey yasamadi yasamadik beni biliyor taniyor oda oyle biri degil bende
şans verirdim ben olsam.
Ama durumlar biraz karisik
bence bu kişi ya ne istediğini bilmiyor ya da başka sırlara da sahip...
Kesinlikle başka sırlarida var ama bana karsi boş olmadigini biliyorum
Dun acik acik sorucaktim mesaj attim soramadim
[23/6 23:26] .: Bir sey sorabilir miyim dedim
[23/6 23:26] .: Tabiki buyur
[23/6 23:26] .: Pek sorma lüksüm yok ama rahatsız olabilirsiniz belki
[23/6 23:26] .: Buyur sorabilirsin
[23/6 23:26] .: Yarin gelicekmisiniz kagvaltinizi ona gore hazirliyim diyicektim saatte gec olmus yarinda sorabilirdim neyse siz soylersiniz iyib akşamlar
[23/6 23:26] .: Yarın gelmem büyük ihtimalle
[23/6 23:26] .: Tamam tekrardan teşekkür ederim
[23/6 23:26] .: Peki iyi aksamlar oda iyi aksamlad dedi
sen ona neden kahvaltı hazırlıyorsun?
Oyle gorevim yoktu ama ben istedim bu arada servis elemaniyim ofiste çoktan işi bırakmistim onun için burdayim ve calismak cok istiyordum evime yakindi basladim sonra sıkıldım cikicaktim ikna ettiler kaldim sonra bu kisiye ilgim olustu Şu an sadece onun icin burdayim
vay be :)
bunun değerini bilmeyen bir erkek...
Çok ozeniyorum ona karsi her seye hasta oluyor ihlamurla yapiyorum portakal suyu sıkıyorum surekli her akşam yogurt yemesi icin dolaba koyuyorum herseye cok ozeniyorum merak ediyorum gelmiyor bende dayanamiyorum soruyorum gelicekmisiniz bugun diye vs
Veririm yaş 24 sor
Yok.