Nasıl boşanıcam ne yapıcam?

19 yaşındayım 5 yıldır birlikteydik 17 yaşında hamile kaldım ve onu çok seviyordum canımı verecek kadar hamile olduğumu duyunca pek tepki vermedi ama ben çok istiyordum istemiyorsan aldıralım dedim yok aldırmıcwz istiyorum demişti yaşım tutmadığı için evlenemdik o sıra 18 girdikten iki ay sonra nikah yaptık 3 aylık olmuştu o sırada oğlum evlendik her şey iyiydi benden uzaklaşmaya başladı benle konuşmamaya başladı sürekli başıl ağrıyor diyordu yorugunum işten geldim diyordu benle oturup sohbet bil etmiyordu hamilelik boyunca nerdeyse benimle hiç birlikte bile olmadı 6 aylıken erken doğum tehlikesi yaşadım hastaneye yatırıldım iki hafta hastanede durdulumya çalıştı sonumda durdu eve döndüm ve benden daha da soğuktu video izlerdi yanına sokulmaya çalılırdım benden kaçardı ve doktor hiç bişe yapma dediği halde bile her gün temizlik yapıyordum deli gibi yemek yapıyordum çeşit çeşit her işimi kendim yapıyordum doğumuma giderken bile onu işe yoladım sen git iyim dedim sonra annemleri aradım doğuma gitim her neyse bebeğim sezeryan oldu çok zorlu bir süreç geçirdim harket edemiyordum benim ailem yanımda olmadı onun aileside baheneler buldu kimse yardım etmedi kendim zaten küçüğüm ve çok dikişim vardı acı içindeydim benimle o haldeyken ev işi yapmıyorum diye kavga eti ve ben o kadar ağladım ki beni tualete kaldırmadı o şekilde kaldım çoçuk memede gögüslerim şiş acılı şekilde ağladım aylarca sonra kendimi toparladım eskisi gibi kendime bakım yapmaya süslenmeye başladım her işten geldiğinde süsleniyordum çoçupu uyutuyordum yemek yapıyordum ama gözüme bile bakmıyordu çoçuğum 6 aylık oldu ve ben anneme geldim bir ay kaldım ve artık isteöediğimi farketim tekrar döndüm denedim ama yanımda bile yatmıyordu çoçuk doğduğundan beri bizden ayrı odada yatıyordu kendine 45 bin e pc dizdi sürekli işten gelip yemek yiyip oyun başına oturuyordu ben sabaha kadar çoçukla yalnız başıma ilğileniyordum ve ben seni istemiyorum dedim ve anneme döndüm hiç peşime gelmedi bile sonra benim anneme ben zaten sevmiyordum evlilik bana göre değildi çoçuğum için her şeyi yapıcam demiş ama ne çoçupa ne bana bir yararı yok arada bir 150 100 gönderiyor ona da bez alıyorum yemek alıyorum neyse annemde 4 gün önce beni artık istemediğini böyle yaşayamacağınj birini hayatına soktuğunu onla yaşıcağını söyledi şu an oğlum bir yaşında bir haftam var ev tutmam gerek telefonumu saatıcam üstüne biraz koyucam oğlumun babasında sende koy dedim şu an nasıl yapayım diyorum kendisi devlet memuru kendi evi var kız kardeşi duabide şirketi var benim ne işim ne bir geleceğim var boşanma olmadı daha halla evliyiz ben nasıl mahkeme açıcam bana yardım ederler mi çoçupumu benden alırlar mı gerçekten oğluma melekler gibi bakıyorum tek başıma büyüttüm şu zamana kadar ne yapıcam bilmiyorum nefes almaya bile yorgunum bana akıl verin lütfen

Nasıl boşanıcam ne yapıcam?