Bir sebepten gittiler işte. Peki naparsın üzülür müsün yoksa ben kaybetmekten korkmam gitmek isteyen koşsun mu dersin?

Bir sebepten gittiler işte. Peki naparsın üzülür müsün yoksa ben kaybetmekten korkmam gitmek isteyen koşsun mu dersin?

Değerli biri ise benim için üzülürüm. Aslında ben her gidene üzülürüm. Unutmam da zaman alır. Fakat bu geri dönmesine izin vereceğim anlamına gelmiyor. Hoş gidenler de geri gelmiyor zaten 😂😂 neyse çok da takmamak lazım.
Evet üzüldüm gerçekten üzüldüm benim biraz haksız yere oldu belki bir ihtimal varken olamadı. Denedikte olmadı değil mücadele edilmedi, çaba gösterlmedi özen verilmedi ve olmadı. Ben o çabayı görmedim hiç ben çaba verdim ama karşıdan göremedim. Sonuçta çift taraflı edilmeyen bir mücadele de kazanan değil kaybedenler olur.
Ne üzülmesi sevinirim bile. Bir sorun varsa bu çözülür konuşulur ulaşılır.. Sorunu çözmek yerine gitmeyi tercih ediyorsa bu kişinin kendi tercihidir. Beni bırakan bir insan için üzülmem. :-) üzülmeyi tercih etmem.
Cevap
4Cevap
Hayatımdan gidene üzülmem
Üzülmemek mümkün değil.. Sebep ne olursa olsun.. İster k*hpelik yapsın ister kalleşlik..
İşte bunu bilmemize rağmen engel olunamıyor.. Keşke düşündüklerimizi uygulayabilsek..
Yok ben sağlığımın gitmesine üzülüyorum sadece
evet
üzlmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?