Selammmmsss 😌
bunumdan nerde bulabilirim acaba?

#sosyetic
Selammmmsss 😌
bunumdan nerde bulabilirim acaba?

#sosyetic
Selamlar,
Yelpazeyi çok geniş tutmuşsun maalesef. Ayakkabısı bağlarım ama çantasını kendi taşısın. Yemeğini kendi yesin. Bu kadar fazla abartıp şekilden şekile girmenin bir anlamı yok. Oldu o zaman kızı alıp fanusa koysun da kirden tozdan zarar görmesin.
Çoksel fikir Fanus manus :D aferin be
Öncelikle güzel konu teşekkürler.
Açıkçası ben bunları yaptım. Görüştüğüm insan ayakkabılarını bağlayamazdı. bende bağlayamamasını çok seviyordum açıkçası. Hiç üşenmezdim. :) Cidden bağlayamazdı. Sonradan baya öğrendi ama yine de bağlardım. Eğilmesini istemezdim. Çantasını çok taşıdım. Bir ihtiyacı olduğunda ağır taşıtmadım hiç. Hep gözüme naif gelirdi. Halada öyle olduğunu düşünüyorum. Sabaha karşı çok uçağa yetiştirdiğim oldu. Gece kalk onu kaldır. Git al. Güzel zamanlardı. Ellerimle beslediğimde çok oldu. Bir şey isterdi telefon gelirdi ve özelliğini kaybetmesin diye ellerimle yedirirdim. O gülüşü çok hoşuma giderdi. Sonra istemedi. demek ki benimde hatalarım oldu. Maalesef bitti. Onunla evlenebilmiş olsaydım daha fazlasını da yapardım. Ben bana ilgi alaka göstermesini beklemezdim. Ben yapınca daha mutlu olurdum. Kızınca bile çok sempatik kızardı.
İnsan özlüyor o zamanları. Yaşta geldi geçti artık hayallerde kaldı maaelsef...
Hayır degil, bazen eşimle gezerken ayakkabımın bağı çözülüyor ve eşim bağlıyor ayakkabılarımı, yine omuzun ağrıdığında çantamı eline aldığı oluyor ama uzun süre değil. Yemek yedirmeye sıra gelince genelde ben tabağımdan onun ağzına çatalla bir şeyler sıkıştırırım bunu seviyorum. Ellerimle onu beslemek güzel oluyor.
Maşallah :D gözlerini kırpıştır
Kirpıştırdım🤣
Nazar savuşturmaca 😃
Sürekli olarak yapması sıkar ama arada yapıyorsa çok tatlı bir şey öyle erkeğe Öyle şeyler veririm😈 ki çantamı elinden indirmek istemez ayakkabımı bağlamak için yalvarır
Wuhuuu 🙈😅😅
Ay teşekkürler🥹🥹🥹🥺
Ricalar beybisi 🫶
Cevap
67Cevap
Keyfi yapılanlar için söylüyorum
Sevgi adı altında karşısında ki insanın özgüvenini köreltmektir Jest diye diye şekilden şekile girmeye gerek yok
Keyfi olmayan durumlar için elbette yardım edilir
Ellerinden közlenmiş biber yemek, var bir hayalim
Gerçekten seven erkektir. türk kızları böyle jestleri sevmez daha çok maçoluk severler.
Kılıbık değil cogu kadının hayalindeki erkektir aslında. Bizim erkeklerin bi kısmı ( kesinlikle diğer kısmına haksızlık yapamam onlar baş tacı) ortadogu kafasında yaşadığı için kadına kibar davranmayı değer vermeyi tasiyamayacagindan değil mutlu olsun diye çantasını taşımayı ayakkabısını bağlamayı kısacası mutlu etmeyi kilibiklik hanımcık gibi sıfatlar ekleyerek kötü göstermeye çalışıyor. Orta Doğu kafasında çünkü. Kadın ayak yıkar kadın çocuk yapar kadin ırgat çünkü. Hiçbir kadın size bakmaz da kökünüz kurur dicem de en çok onlar çoğalıyor. Neyse gaza geldim😅😅
Kendi çantası ise koluma takmam da. Ağır eşyaları tabi ki taşırım. Ayakkabısını bağlarım, milletin içinde eğilsin istemem. Ellerimle beslerim ama sonra besle kargayı oysun gözünü oluyor. Ne zaman ki bir kadın; beni benden daha çok düşünür, işte o zaman istediği hayatı benden alır.
Öyle olunca da annesi yerine koyuyor sanki bazıları🤔
Kadının bundan gurur duyması lazım. Bir erkek, sevdiği kadını öyle bir mertebeye çıkarmışsa onure olmalı. Bunlar ince düşünceler, her kafada güzel durmuyor.
#selamgençlik 🍀🍀
Şımarık taleplerden kaynaklanmıyorsa erkeğin kadını çok güzel ve şefkatle seven güçlü bir erkek olduğunu anlıyorum.. 🍀🍀😍😍
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Yanii ayakkabı bağlama meselesinde olabilir arada böyle jestler. Ama çantamı taşıma veya yemeğini yeme noktasında kendim de yapabilirim diye düşünüyorum. Ha elleriyle yedirmek ister, ortam romantiktir falan tamam ama olsa da olur olmasa daa.😂
Asla hayır diyemeyiiiizzz 😅
Degildir. Valla daha bu gece bunlari yasadik. Acile gitmek zorunda kaldik, ayakkabimida bagladi, kucagindada tasidi, cantamida koluna takti, suyumu o icirdi, butun gece uyumadi… bide o halde is yerine gitti 🥹
Bebek geliyor muuuu 😅🎈
Daha cok erken 😅 tansiyonum yukseldigi icin acile gittim. Ama sukur bebeklerde bende iyiyim 🙏🏼
Nasıl bir ilişki olduğuna bağlı iki tarafta bu denli ilgi alakalı ise güzel bir şey. Kalıba sokulacak şey değil seni mutlu eden bir şeyi yapmak. İlk adımı bir kadın da atar hesabı bir kadında öder eşit şekilde yaşanır her şey maddi ve manevi olarak. Erkek kadın diye değil bu bir insan diye bakıyorum ben ilişkiye🤗
Kılıbık değildir herkesin sevgisini gösterme şekli ve titizliği farklı olabilir şahsi fikrim ise sevgilim bağcıklarımı bağladiginda gülümser ve bu durumu sevimli bulabilirim. Ben veya o ikimizde sevgimizi nasıl göstermek istersek o şekilde gösterebiliriz bu ne onu hanimci ne beni başka bir şey yapar ama kıskançlığın ve sevginin sınırı olduğu gibi bu tarz durumlarinda abartılmamasi gerektiğini düşünürüm. Yani yemeğimi kendim yerim çantamı kendim taşırım ona böyle bir talepte de bulunmam ha içinden gelip o an yapasi gelmiştir yapar.
neden kılıbık olsun çok seviyordur onun için her şeyi yapabilir mesele bunu hak eden bir hatun kişi bulabilmek..
Evet kılıbıktır. Hasta olmadığı sürece bunları yapmam. Taşıyamayacağı çantayı almasın. 😀
Sevmem böyle şeyler, ama çantamı o an için işim varsa tutabilir. Bi zahmette tutsun öyle zamanlarda da😃😂
Zorla tutuştur eline hjsjaaj
Zorlamaya gerek kalmıyor ya😅ben demeden alır sağolsun😝😝😝
Vay pe :D hadi bakalım
Kılıbık olduğunu sanmıyorum. Sanmam hiç bir erkek durduk yere sevgilisinin çantasını taşımaz, siyah poşete koyarlar ancak öyle taşırlar. 😬
Önemli olan niyet 😃
Hiç böyle bir sevgilim ya da flörtüm olmadı. Hepsi birbirinden odundu. İnsanlara nasıl denk geliyor anlamış değilim 😂
Evettt banada denk gelsin, evlenecem vermezlerse gacacamm 😃
Kalas kalasss 😃
Kılıbıklıkla alakası yok, yeri geldiğinde şımartırım bebeğimi
Shsjsj :D bravo 👏
Kilibik değilim. Sevgilim egilirken pantalon bile olsa kici kabak gibi meudana çıkacağına sevdigim insanin ayakkabisini baglarim. Cantasini tasirim. Yorulduysa. Yemiyosa zorla yedirir ellerimle beslerim ki ac kalip halsiz dusmesin.
güzel sevmenin farklı bir yolu bu. Sürekli yapılması da hoş değil de arada jest olaraktan tatlı bir davranış. kılıbıklık kısmına ise kadın adamı emireri olarak kullanıyorsa ancak diyebilirim. yoksa elbette alakası yok
Sağlık sorunu yoksa bunların hiçbirini yapmam Allah korusun sağlık sorunu olur o zaman yapılır onun haricinde eli ayağı tutan kadının çantasını neden ben taşıyorum ya da niye ayakkabılarını bağlıyorum abartmamak lazım
Yaa benim kocam 😍
Kılıbık değil seven değer veren olur.
Oyşşş 😍
🤗🤗
Hayır değildir komutan bir erkek arkadaşa sahibim yolun ortasında durup ayakkabımı bağladığı da oldu çantam hafif ağır diye çantamı taşıdığıda ve üstünde üniforması varken bunlar kılıbıklık değil seven kadınına değer veren erkek davranışıdır saygılar.
Ne var yani yemek yapıyoz, temizlik yapıyoz, ütü yapıyoz, ayakkabısını bağlıyoz, akşam 7 den önce evde oluyoz, hafta sonları onun annesini ziyarete gidiyoz diye kılıbık mı olduk şimdi peh :)
Gerektiği zaman evet, yaparım..
Ama keyfi olarak yaptırıyorsa maalesef..
Hamileysem ayakkabımı bağlasın , hastaysam çantamı taşısın yemek yedirsin amaa haricindee bu tür şeylerii çok yapmacık buluyorum banaa göre değil.
o kadar da değil erkek her yerde her şeyde jest yapamaz bu ilişkiyi sıradanlaştirir öfke sinir de olur aşk sevgi barışma da olur o yüzden erkeği ezen yaklaşımlar doğru değil
Eşi hamileyken bunu yapanı anlarım da normal zamanda çok anormal bir durum. İstemem böyle bir hizmet çok şükür elim ayağım tutuyor bebek değilim. 😀
kılıbıkla alakası yok aslında bu ona deyer verdiğini gösterir bana sorucak olursanda ayakkabısınıda bağlarım ayaklarınıda yıkarım etrfımdakiler nederse desin umrum olmaz
Herzaman herzaman yapmıyorsa hayır değil ama sürekli de yani bir garip.
Kesinlikle @iremmsude
Bende öyle biriyim fakt asla kılıbık değilim. Bunu sevdiğim için yaptığımı fakat kullanıldığımı hissettiğim anda keseceğimi hissettiririm.
Seven sevdiği için elinden geleni (küçük veya büyük) yapmalıdır kız için de erkek için de bu böyle olsa ilişkiler güzel ilerler diye düşünüyorum
Değilim ayağını bile yıkarım banyo bile yaptırırım benim sevgilim sevdigim kişi kurban olurum ona benq
Hayır ne alaka elbette erkek eşine kol kanat olacak bunları her erkeğin yapması gerekir
Aynı zamanda kıskanmayı da
bunu kim söylüyor kanka dayanağı nedir?
Ben kanksss noldu 😃 var mı öyle biri
yok kankaaa :D :D
Ben yaptım da noldu? Hem böyle erkekleri istersiniz kızlar hem de gider öküz adamlarla mutsuzluğu seçersiniz. Anlamak mümkün değil sizi valla.
Kılıbıklık değil doğru yer ve zamanda yapılabilir. Kadını mutlu eder, mutlu kadın da erkeği çok mutlu eder
Kılıbık mı bilmem ama ben sevgilime öyle bir muamele etmem
Yoo değildir.. ama bunu göreviymiş gibi yapan erkek kılıbıktır. 😇😁
Yalnız olduğumuzda her şey yapabilir ama kalabalık ortamlarda istemem.
Çaktırma hemen kelime anlamını hatırlamaya gidiyorum😶
Bu kadar olmasa da değer veren birisi bize denk gelebilirdi yani
Hayır bence lakasi yok o bana yapar bende ona yaparim arada ve bu çok güzel birsey
Niye kılıbık olsun. O adam değer veriyordur, gerçekten seviyordur.
bunlar yapılabilir tabi ama ihtiyaç anında ve bu kılıbıklik değil.
Bir iki ücunsusu olmaz. Gerek yok yani. Klibik değildir ama ucunsude olmaz.
Yanında ki kadına değer verdiğini ve sevdiğini gösterir bu
Hayır değer verdiğini önemsediğini gösterir görüyorum öyle beğeniyorum
Hayır sevdiğini baş tacı ediyordur ama kıymetini bilmezler
Çanta taşıma hariç yaparım , hee çantayı siyah bira poşeti içine koyarsa taşırım 😂
Bu kadar da hoşuma gitmez yani, bu kadar genişlik bana göre değil.
Hasta değilse bir yeri kırılmadıysa veya ağrımadıysa asla ve asla böyle bir şey yapmam
Hayır o sevgilisi olduğu için yapan eşi olunca yapmayacak ikiyüzlü herifin tekidir
Bunun daha fazlasını da yaparım ve kılıbık hissetmem. İnsanların ne dediğinden çok birlikte olduğum insanın benimle birlikteyken nasıl hissettiği önemli.
Alakası bile yok bunlar bir poku beceremeyen erkeklerin kıçından uydurduğu elementler
Onun yerine nefeste alalım olmaz mı 😅
Mükemmel :D aferin be
Sevmek, aşık olmak ayrı birsey. Kulu köpeği olmak ayrı birsey. Ben aşık olurum ama mecbur kalmadıkça asla taşımam. Genelde cüzdanımı, telefonumu ona veririm o da çantasına koyar taşır.
Babam annemi hep elleriyle yediriyor kaç yaşında olmuşlar ne alaka
Bu hareketler çok tatliş ama😃
Aşık olunasııı :D
Sevilir😋
Ah bulsam öyle bi' kılıbık 😆
Ah ah.. 😃
Her zaman değil ama gerekirse yapılabilir. Hanımcılık her zaman kazandırır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?