İçinden geliyorsa yapabilirsin tabi ne var bunda bağlayan bağlar gayet doğal bir durum sonuçta sevgilisi ve onun hayatında önemli bir yeri var belki bir sağlık sorunu vardır o yüzden ayakkabısını bağlıyordur ben kendi açımdan samimi bulurum sevgilisi için ayakkabısını bağlıyorsa içinden gelerek isteyerek tabi ne güzel ama içinden gelmeyerek öylesine gösteriş diye yapıyorsa insanlara karşı kendini göstermek için o zaman başka tabi ama dediğim gibi bu gayet doğal bir durum seven erkek bağlar sonuçta insan sevdiğinin iyi ve kötü günündede yanında olmalı her zaman için
Kadına değer verdiğini gösterir merhametli olduğunu gösterir ama mesela hoş gibi görünen aslında hoş olmayan başka bir şey var evlilik teklifi yapıldığında kadınların önüne eğilmelerini doğru bulmuyorum saygı duyduğunu hissettirmek daha iyi olur ne kadın ne erkeğin birbirine eğilmesi doğru bulmuyorum inanç olarak baktığımızda biz sadece Rabbimize eğiliriz ne kadınlar bize eğilsin nede biz kadınlara ne derler kadınlar erkeklerin kaburgasından yaratıldı derler mana olarak çünkü eşittirler biri eğilmesi hoş olmaz ama ayakkabı bağlamak merhamet ve vicdanlı olduğumuz için olur düşmesinler takılmasınlar diye bunu yaparız
Aaa tabi ki sevgilinin ayakkabısını bağlamak erkeğin asli görevleri arasında yer alır diğer görevi çizmelerini parlatmak ve gerektiğinde lazımlık görevi görmektir. Bunları yapmayan erkeğin sevgisinden net şekilde şüphe duymak da sizin en doğal hakkınız ağzına s.. Sevgili mi olur 😂😂 tövbest işinize gücünüze bakın erkekleri iyice şamaroğlanına Çevirdiniz
Yani duruma bağlı olarak değişiyor bana göre. Sevgilim o anda kendi ayakkabısını kendisi bağlayamıyorsa tabii ki ben bağlarım. Fakat sırf romantizm kasacağım diye sürekli ayaklarını takip etmem. Bir bağcıkları çözülse de hemen ayakkabılarını bağlasam diye. Sürekli önünde diz çöken bir sevgili bulabileceğini zannetmiyorum.
Yardım amaçlı birbirinin ayakkabısı bağlanabilir. normal. Erkeğin o anki amacına göre de değişir gösteriş olsun diye yapıyor da olabilir dışardan niyetini bilemeyiz
Eşi hamile ise ya da sevgilisinin gerçekten bir rahatsızlığı varsa kesinlikle takdirle karşılarım ama onun dışında gösteriş gibi geliyor gerek yok bence.
Egolu değildir bu güzel bişey ama biraz tilt olurum yani ne gerek var sevgilin eğilemiyomj bu kadar ilgiye gerek yok. Bebek bakıcısı deģil sonuçta sevgili, eş yani