Ayakkabı giydiren, saçını tarayan erkek romantik midir yoksa ezik mi görülür?

Ayakkabı giydiren, saçını tarayan erkek romantik midir yoksa ezik mi görülür?

Evet benim de sevgilim olsa ayakkabısını bağlarım eğilim diz çökerim önünde sdfsdfsd çünkü onun rahat etmesi için her şeyi yaparım o yorulmasın yeter ki.. ama yine de Sevgilisinin ayakkabısını bağlamak, romantik bir jest olarak kabul edilebilir, ancak romantizm kişisel tercihlere ve ilişkinin dinamiklerine bağlı olarak değişebilir. Bu tür küçük jestler, sevgiyi ifade etmek, ilgi göstermek ve partnerinizin yaşamını kolaylaştırmak için güzel bir yol olabilir. Romantizm, sevgilinizin duygusal ihtiyaçlarına ve sevgi diline göre farklılık gösterebilir. Kimi insanlar için romantizm, sürprizler ve jestlerle ifade edilirken, kimileri için ise daha farklı yollarla ifade edilir. Önemli olan, partnerinizin ne tür romantik jestlerden hoşlandığını ve kendisini en çok nasıl değerli hissettiğini anlamaktır. İletişim, bu konuda önemli bir rol oynar. Partnerinizle duygusal ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi açıkça konuşmak, ilişkinizi daha sağlam hale getirebilir. Sonuç olarak, sevgilinizin ayakkabısını bağlamak romantik bir jest olabilir, ancak romantizm herkes için farklıdır. Partnerinizin tercihlerini ve beklentilerini anlamak ve ona göre davranmak ilişkinizin sağlığını ve mutluluğunu artırabilir.
Merhaba,
İlk buluşmada bile aşkımın ayakkabısını bağlamıştım, aşkım dur yapma ilk buluşmadan olmaz demişti, ne ilk buluşması anasını satiym, ne demek olmaz, olur, bal gibi olur ve sonrasında da aynı şekilde, çok pis bağlar, bağlama yaparım! 😅
Saçlarını tarar, tırnaklarını keser, üst baş giydirir, her şeyi yaparım, çay demler, masa hazırlar her şeyi yaparım ki en çok ben hizmet etmişimdir aşkıma! 😅
Aşkım da aşkım! 😅
Romantiklik ile alakası yok, kişilik ve karakter meselesi içimden geliyor, romantik duygusal düşünceli, aşkcıl, aşkımcıl insan diyebiliriz...
Cevap
58Cevap
Oryantiktir. Erkek adam böyle şeyler yapmaz alkdsjfl
Erkek dediğin adam yapar asıl jdjdjjf
Kim kimi adam yapıyor aksldfjlk
Adam kadına yapıo jsjsjs
Ben iki ayakkabının bağcıklarını birbirine bağlardım hadi yürü derdim aslkdfjdf
Jsjsjd senden beklenen hareket dikkat et sonra kız bağlama büyüsü yapmasın
Bana büyü işlemez alsdfjl çıtçıtlı ayakkabı alsın o da asldkjfd
Bağlasan ölürsün dimi ksjsjd
aksdjlfjk şaka yapıyorum bağlarım tabi
Ayyy romantik seniiii jsjdfjf
Romantik momantik diye adımı çıkarma asdkfjkjlf
Romantkle alaka sıfır tabiki insanlık diyebiliriz. Her şeye bir kulp takmak bizim millete özgü olsa gerek
Önüne kırmızı halılar sermeliktir 😅
Ama gel gör ki yok öyle biri 🥲
Maalesef 🥹 neyse kırmızı halıya da gerek kalmadı 😃
Hayır sevgilisinden birşeyleri kolayca alabilmeyi umut eden erkek tipidir gadası
Aaa içten yapmıyor mu diyosun
Eee yani
Merhaba. Sorunuz için teşekkürler. Öncelikle herhangi bir sebepten veyahut sağlıksal sorunlardan dolayı değilse bu durum bence iki taraf için de hoş karşılanmamalı. Çünkü bunu sürekli yapabilecek bir partnerin dünya genelinde olacağını zannetmiyorum, açıkçası görmedim. Nitekim anlık hevesler ve duygu değişimleri olan insanoğlunun bir anlık yaranıp daha sonrasında bu döngüyü devam ettirememesi ilişkinin ileri seviyelerinde sorunlar yaratabilir. En küçük bir sevgisizlik hissiyatında "Ben sana bunu yapmıştım." tarzı konuşmalarla eril birey karşı cinsi domine etmeye çalışabilir. Küçük bir ayakkabı bağcığı, önce partnerleri birbirine bağlar sonrasında ise birbirinden çözebilir. Şahsi görüşüm; Benim ihtiyacımı zorunlu durumlar olmadıkça ben yapmalıyım. Bu yüzden her kişi kendi yaşam alanındaki sorumluluklara ve sorunlara yönelmeli düşüncesindeyim. Güzel bir gün dilerim ✨
Teşekkür ederim
Bunun romantik olmakla bir alakası yok ki. O an kız kendisi bağlayamıyordur, herhangi durumdan dolayı ve sevgilisi bağlaya bilir, bu onu ne romantik veya ezik hiiç yapmaz. gayet yerinde insani, güzel bir davranış olur.. böyle şeylerin yadırganması, anormal karşılanması asıl saçma olan
Romantiktir demek direk doğru değilsede hoş bir davranış. Mesela yolda giderken ayakkabısı çözülse kadının eğilmesinden ziyade erkeğin yapması daha kolaydır ve yapmalıdır. Saçlarını da tarayabilir. Bunlar zor işler değil. Hatta sevgiyi ziyadesiyle güzelleştirir. Bir arkadaşım vardı hep bağcığı çözülürdü. Yöntemini öğretemedim bir türlü. Hep ben bağlardım. E onunkini yapıpta sevdiğimiz insanın yapmayacak değiliz.
Eril enerjisi yüksek bir erkeğin bunu yaptığını düşündüm de etkileyici olurdu.
Çünkü eril enerjisi yüksek olan bir erkeğin bunu yapmadı çok zor.
Bu sebeple çizgisinden çıkıp ben düşmeyeyim diye bunu yapması beni acayip etkileyebilirdi.
Haklısın bu cidden etkileyici olurdu
Kızın kolu mu yok dicem.. olmayacak.. gerçi ben baglardim çünkü gercekren bağlamayi bilmiyor jsjsjsjs bende anca hamile olursam baglatirim eğilip kakmak zor çünkü.
Kızın beli ağrıyordur belki jdjdf olur öyle şeyler tabi her zaman değil
😅olabilir baglasin seven sevdigini şımartsin
Ayakkabı bağcığı ile romantiklik oluyormuş. 🤔
Kırk yıl düşünsem kırk birinci yıl aklıma gelirdi bu. Normal olan durum yani bağlarım bağcıklarını ne olacak. 😃
Ezikçe bulan çok erkek var 😄
Kendileri ezik demek ki.
Suya taş atan birileri illa çıkacak yani. 😃
Bana göre romantiklik ince düşüncedir, günümüz insanları köleliğe romantiklik der oldu maalesef. Ha şöyle olur; eşin hasta veya hamile falan olur o zaman tamam ama normalde çok düşüncesiz ve erkeğin gururunu kıran bir davranış bence.
Benci eli öpülesi erkekdir. Mazlum mülaim bir prensesi varsa Arada sırada şımartmak için yapılabilir. Hem zaten cennet kadınlarımızın annelerimizin ayakları altındadır. Evladımın annesi de benim kutsalımdır 🙂
Aman bağla sen jdjdjd🙄😅
Neyi bağlıyım kız 😂
🙄🙄
Vallaha anlamadım ki 😂
Ya durup dururken niye bağlıyorum? 😂 Hasta olur vs. Ancak öyle
Durduk yere olsa olmuyor mu 😂
Gereksiz bir romantizmdir. Ayakkabısını niye bağlayayım yahu? :D
Eli doludur belki kızın bağlasan ne olcak jsjs
Elindekileri alırım, kendisi bağlasın. :D
Hasta eğilemiyor bel fıtığı var jsjdf
O zaman tamam, hastalık sebebiyse sırtıma bile alırım kıyamam yerim :D
Kadının yüreğini ısıtan nadir davranışlardan, ayakkabı bağcığı bağlamak, ayakkabı giydirmek, hatta ojesini sürmek. Kadın erkeğin yanında kalsın isteyen erkek o yüreği ısıtmayı ve sıcak tutmayı başarırsa tamamdır. Çünkü yüreği soğuyan kadın gider.
Ne romantiktir ne eziktir. Yardımcı olmaya çalışıyordur yardımsever diyebiliriz
Merhametlidir. Ben ayakkabı bağlatmam. Hasta isem, zor durumda isem bağlarsan minnet duyarım.
Çok romantiktir. Sevdiğimin benim için yaptığı hiç bir şeyi eziklik olarak değerlendirmem. Başka çiftlerde görürsem de as eziğe bak falan demem..
Bir sefer okadar değer verdim, ezik olduğumu düşünmüyorum pişman da değilim, ama bir daha kimseye okadar değer vermem.
hayır ezik değildir bebeği gibi davrandığı için gerçekten seven adam olarak görülür bana göre
Bence iyi birsey degil bu romantik de değil ayrica
Bende bağlıyordum ama romantiklikten değil kiloluydu eğilemiyordu diye bağlıyordu🙊
Bence çok naif romantik ve düşünceli bir erkektir darısı bizim başımıza
romantiklik degil ama hoş bir hareket sevdiğin insana yardimci olmak
sevgilisi eğilip de kıçını başkası görmesin diyen rasyonel adamdır
Romantik mi bilemem ama ezik olmadığı kesin.
Kadınlar ilgi sever kontrol edilmek ister doğal yani.. mantik kuntik kelimere gerek yok bence
Kendi yapabildiğim şeyleri başkası yapınca ben rahatsız oluyorum ve bence bunu yapan da ezik oluyor
Yani romantik değil de yardım etmeyi seviyor diyelim
Sevgilisinin Ayaklarını şanpanyayla yıkayan erkek kadar olmasa da romantiktir
Eli kolun sakat değilse tam bir maldır ne romantiği buna izin veren kadında ruh hastasıdır.
Sevgilim yok ama dışarı da abim bağlıyor. Romantiklikten ziyade düşünceli bence
Romantizm ile alakası yok
Yardım
Romantizm
Romantik bambaşka
Romantiklikten değil de, ne bileyim, ben ojesine kadar sürebilirim, romantik olmak için değil
Ayakkabımı bile sildiririm 😒 erkeklere her şeyi yaptırabilecek kadar güzelim 😒
Bunu yaptırmak için güzel olmak yetmio balım sksjjs
Ders versene biraz ben odunum da jsjsjd
Kaç mesaj var bende sıfır 😒
Yüz verme herkese harcarlar jsjdf
Havan batsın 😒😒😒
Ay istemez sağol 😒
Üzmüyor ben kimseyi istemiom hepsi senin olsun amannn😒
Ego tavan bebeğim indir biraz onu 😂
Anlamamak üzüyor beni 😒🥲
Bu konuşmalarınla gerçek erkekler seni her zaman itici görecektir, unutma. Şimdi egona zarar verdiğimden bana saklayabilirsin. Ne yazık ki umrumda olmayacak
*sallayabilirsin
Mükemmel olmak suç sanırım sjdjf
Aynen hocam seninle tanışmam için bunu yapmak zorunda kaldım
@NickBırakmadınız Başka kapıya. Benim mesaj kutumda kaç mesaj var sen biliyor musun. Sana mı kaldım ben 😒
Böyle diyip de takip isteği atman ne alaka, beni rahatsız etme özelden. Bi daha yazma ifşa ederim
@NickBırakmadınız Sen kimsin sana takip isteği atacağım sapık ırz düşmanı. Bu basit oyunlarla kendin gibi veletleri kandır sen. Daha dün sugar daddy sever misin diye sapıkça bir mesaj atmıştın terbiyesiz sapık
5yıllık sevgilim vardı bir kez bile izin vernezdi eğilip bağlayayım yemeğimi de hep o yedirirdi bundan keyif alırdı çantamı da taşırdı bence çok güzel bir davranış
Bence çok ince bir davranış
merhaba abla bence evet hem bu hareket saygidir bence
maalesef turkiyede az var
avrupada daha var sanki baglasan ne olur
Öfff yapmayın böyle şeyler erkekler kendinize gelin
Ayakkabı bağlamayı bilmeyen ben buna üzüldü 😄
Romantik ya da değil, ben daha ciddi insanları severim saçma sapan şeyler
Gereksiz romantizm bence
Ben ayaklarını bile yıkarım boş ver ayakkabıyı
Yapsa ne olacak kalpleri ayrangönüllü çoğunun. Erkekelrin çoğuna güven olmaz
saçımı süpürge edeceğim erkek çeşitidir ❤️
Kesinlikle ve nadir bulunur
Şov bunlar ya anasını satayım ne bu şimdi 😂😂
Bağlasanız ölürsünüz sanki nolcak jsjdjd
Hadi abicim hadi herkes önüne baksın 😂😂
Saçlarımı halı gibi sererim yaparsa 😏
Serme bebişim değmez göz boyama hepsi jsjsjs
Ben de göz boyuyorum belki sjsjsj
Açık verme sırlarını burada jsjsjd
Kartlarımı açık oynarım
Hayır. Eğer baglayamiyorsa anlarım ama diğer türlü değil bence
bence gayet tatli bi hareket hanimci iste ne guzel princess treatment dedikleri bu olsa gerek
Yani içinden gelerek yapıyorsa çok ince bir davranış bence
tam sevgilimi tarif etmişiniz romantik tabikide
Neden engelli mi ki sevgilisi?
😂😂😂 incelik olsun istemiştir belki
Başka şekilde incelik yapsa ya :D
Kadınların genelinde erkeğin önlerinde diz çökmesine karşı bi merak var gibi : ))
Yeri gelir bizde bağlarız ne olmuş sanki 😄
Aman diyeyim aman bağlamayın daha iyi :D
Videoya falan alıp twittera falan atarlarsa feministler üzerine çullanır adamcağızın
Hanımcılık kazanacak. d
Ilıktır ılık 😂
Hanımcıdır xd
Romantik kibar erkek
Romantiktir bence güzel davranış
Değer veriyordur, romantik midir bilemedim.
Tatlıdır niye ezik olsun
Hayır eşinin ayaklarını yıkayan bayan romantiktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?