Hayır kılıbık değildir. Belki üstü müsait değildir, belki eğileyecek kadar ağrısı vardır.. neden bilmem kız arkadaşının ayakkabısını giydiren erkek, diğer tüm erkeklerden farklı gelmiştir. Daha bir duyarlı, daha bir ince, daha bir komplekssiz. Toplum algısından baktığımızda, erkeklerin eğilip kadının ayakkabısını giydirmesi hor görülen davranışlardandır, küçümsenenlerden. Bunu önemsemeyip sokağın ortasında, farklı ortamda bunu yapan erkek hatırı sayılır yönde insani olaral değerlidir gözümde.
Kılıbığın kelime anlamını bilmeyenler gelip yorumda bulunuyorlar, komikmiş.. Kılıbıklıkla alakası yok, erkek içinden geldiği için bu tür davranışlarda bulunabilir. Bunda hiçbir sorun göremiyorum ben, zorla yaptırılmış ya da baskı altında bırakılmış bir durum değil bu.
*Ekteki fotoğraf çok sevdiğim bir diziden, yalnız ismini hatırlayamadım ;/
Kadının sağlık sorunu varsa erkeğin yardımcı olması o erkeği kılıbık biri yapmaz, düşünceli biri yapar. Sağlık sorunu olmadığı halde ayakkabısını giydiriyorsa da evet kılıbıktır. Kendi ayakkabımı kendim giyerim. Elim ayağım tutuyor çok şükür. Sevgilim ne diye giydirsin...
İnsta profiline düğün nişan söz başlangıç çocuk gibi tarihleri yazanlardan sonraki en boş iş ayakkabı bağlamak. Eli ayağı tutuyorsa yapabilir bence. Yapıp yapmamak sevgi ibaresi olduğunu da düşünmüyorum aynı şekilde kılıbık ta yapmaz
Neden kılıbık olsun belki üstü müsait değildir ya da farklı bir durum erkek arkadaşım ayakkabımı da giydirir bağcıkta bağlar öküz olucağına kılıbık olsun daha iyi
Ev işlerinde eşine yardım eden, Ayakkabısını giydirmeye yardım eden, Yemek yapan, Bebek arabasını süren, eşinin çantasını taşımaya yarım eden hiçbir erkek kılıbık değildir.
Çorabını da giydirir ayakkabısını da. Böyle şeyler çiftler arasındaki özel ve güzel bazı detaylardır bence. Bu yüzden kılıbıklık olarak düşünülmemeli.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kılıbıklık böyle bir şey değil. Kılıbık genel anlamda pek kendi fikri olmayan, olsa da ortaya koyamayan, yönetilmeye çok açık, anne kuzusu ya da partneri karşısında pasif erkeklerdir genelde. Ayakkabı giydirmek ne alaka.
Sevgilisi olanlar cevaplasın, ben ilişkilere girmiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır değildir. İsterse yapar. Bu son dönemde şu kılıbık mı bu kılıbık mı böyle şeylerden vazgeçmek en iyisi. İlgi var burada erkek adam bunu yapmaz yapmayınca neden yapmıyorsun falan
Bence bu olay sevgili yapamayan erkeklerin başkalarını kötülemek için yaptığı söylenti :) Eminim bunu söyleyen kişiler ileride hanımının kölesi olacak 😁