Okuyan bir kac arkadaş dışında...
Sevgilisinin çantasını taşıyan erkek kılıbık mıdır?
Okuyan bir kac arkadaş dışında...

Ben taşıdım ama sevgili değildi taşımadan önce bu soruyu sormuş olsaydın hayata taşımam ben kılıbık değilim derdim ama yine eleştireceğim madem taşıyamıyorsunuz yanınızda neden dolaştırırsınız çanta taşıyan erkek azdır taşısada beline takılan omzuna takılanlar daha çok taşınır kadınlarda öyle yapsa ya ben ora neden taşıdım hatırlamıyorum şurasını iyi hatırlıyorum ilkinde itiraz ettim sanırım birşeyi sebeb etti ondan yapmış olabilirim yorgunlukta demiş olabilir bir kere mahsus yapabilirim bundan sonra ya taşıma ya da bana uzatma demiş olabilirim neden bilmiyorum kızlar benden farklı karakter yapma uğraşında olurlar kapıyı açıp çıkmak istesem kadın der önce kadınlara buyur demem lazım imiş otobüste yine öyle bir kadına yer vermiyor ne kaba diye söylenmişti biri sıraya girersin uzun uzun beklerim bakarım bir kadın gelmiş en öne geçiyor ben hayırdır ablam biz burda uzun süre bekliyoruz biz eşekmiyiz bir tek akıllı sen misin kadın şunu dedi ben kadınım erkekler kadınlara yer vermeli bende niyeymiş o siz altın da yaratıldınız biz gümüşten hatta bronzdan
Sonunu başa nasıl getirebildin ki.
Neyse sonuç olarak okudum ve anladım :)
Ben anlamadığım bir şey var. Kadın taşıyamayacağı çantayı neden kullanıyor içinde neden dünyalar var.
Şahsen ben çanta falan taşımam üstünü örterim ceketimi veririm ama çanta taşımak nedir ya bu centilmenlik olarak olarak da gelmiyor bana kılıbıklık olarak da görmüyorum yuruyorlardir kadın yorulmuştur bir süre sonra ciddi bir şekilde 1 kilo bile uzun süre sonra 10 kilo gibi geliyor insana biliyorum ama tasiyamadigin çantayı da almanın akıl işi olduğunu düşünmüyorum.
Ben neredeyse boş ama ağır bir çantayla gezen kadın gördüm o geldi aklima aslında sitemim laflarim ona o da bu yazıyı okumamış olacak ama neyse..
Bazı sona nasıl geldi bilmiyorum bazen oluyor...
Sonda günaydın yazarken basa aliyor 😂😂
Hic umursamam o durumlari bazen esimin cantasini alir omzuma takarim bir de dalga gecerim sendne cok bana yakisti diye
Alemsin hocam 😂
Ricalar..
Bir erkek, kadın çantası taşıdığında elbette itici olmaz, erkekliğinden bir şey kaybetmez. Ancak son günlerde bir akım olarak nedensiz yere kız arkadaşının çantasını taşıyan erkekleri görünce, erkeklerden çok kadınların amacını sorguluyor insan. Kıyafetiyle uyumlu seçilen çantalar neden hep erkeklerin elinde? Bu ne centilmenlik, ne yardımseverlik, ne de incelikle açıklanabilir. Sonuçta çanta bir aksesuardır, zoraki kullanılmaz; dolayısıyla herkes kendi çantasından sorumlu olmalıdır.
Cevap
116Cevap
Kılıbık değildir kalbi ılık erkektir. Karşısındaki kadına değer veren koca yürekli erkektir. ;)
@beyazorkidem aynen kardeşim.
Taşıyan erkek oldukça zor gadası ama, kılıbık değildir
Taşıyamayacağı bir çantayı almasın yanına centilmenlik bu değil bana göre, tamam bir şey alacaktır ve o an şunu bir tutar mısın dediğinde tutmak ne kadar normalse yürüyüş boyunca çantayla bir adamın gezmesi de o kadar anormal bir durum... Elalem ne der düşüncesi ile değil ama yakışmıyor yani kadın aksesuarı olan bir çantayı koluna takıp salllana salllana yürümek bir adama. Komik geliyor bana bunu yapan arkadaşım bile olsa çok pis dalga geçerim boyunu da tasma taksın oraya buraya çişini de yaptırsın bari tam olsun. Gözümde canlandı şimdide düşünsene koca göbekli, bıyıklı, Ahmet amcanın elinde kırmızı çanta ile salınarak yürüdüğünü 😂😂😂 gözüm değil ama şu an hayal dünyam kanadı..
Hayır abla kılıbık diye bir şey yoktur aksine yardımcı olan bir eş veya sevgili vardır. Kadına yardım etmek kılıbıklık değildir kadının isteklerini yerine getirmek kılıbıklık değildir kadının sözünü dinlemek kılıbıklık değildir. Bu algı yüzünden ülkemizdeki erkekler kadınların değerini düşürüyor ve eşler sevgililer kadınlarına yardımcı olmaktan çekiniyorlar utanıyorlar.. tamamen yanlış düşünceler. Ve dediğin gibi centilmenlik olarak sayılan bir davranıştır.
Zaruri bir durum varsa taşınır neden taşınması ki.
Hayat müşterek...
Benim için işten gelen eşimle birlikte masaya oturmak için nasıl mutfağa geçip bir şeyler hazırlıyorsak ( evlilik döneminden örnek) nasıl ki ev işlerinde yardım ediyor, paylaşmanın tadına varıyor, omuzunda bir yükü alıyorsam. Bu da böyle bir şey.
He! Kılıbıklık ise bu en kralıyım.
Evet sevgilimin çantasını taşıyordum :) gerçi yorgun olduğum zaman bana kıyamazdı. Yorulduysan ver ben taşıyım derdi. Bunu centilmenlik olarak değil hayat paylaştıkça güzel olduğu için yapıyordum :)

Olayi iki defa okudum anladim simdi zaman zaman bunu yaptim insanlarin bu konuda ne dusundugune onem vermiyorum onemli olan hayatimdaki kadinin yorulmamasi :)
Kadının çantasını taşımak gereksiz bir davranış. Centilmenlik ile alakası yok. Durumlara göre de değişir. Eşim hamiledir taşırım, yokuş yukarı çıkıyoruzdur yorulmuştur taşırım. Alışveriş çantalarını zaten taşırım çünkü o bir yük sayılır. Ama düz yolda da taşımam yani. Taşıyana da kılıbık demem herkesin içindeki davranış farklıdır.
bir erkek olarak benim de hoşlanmadığım bir görüntü. bir kere çanta dediğin kızlarda ayrılmaz bir parçadır. kız dediğin çantasız yürüyemez gibi geliyor. çanta o sırada kızın eli kolu doludur er kişisi de yardım etmek için taşıyordur o ayrı ama zor durumda kalınmadıkça yapmayın lütfen erkekler. jest yapmak istiyorsanız bunun daha başka bir dünya yolu var çantaları kızlara bırakın.
Sevgili hasta olmadığı sürece, çantayı taşıyan her erkek kılıbıktır.
belki kadın yorulmuştur ne var bunda illa her şeyden bir kulp bulun zaten
Bekle Allah bekle yarabbül alemin dışarı çıkmaz bir bunu nasıl olmuş demeye çıkar, gratise gideriz dükkanın önünde çanta bende bezmiştim gerçekten yarabbim ha ayrıldık artık çanta taşımıyorum :D
Erkeklerde komik duruyor. Yani kızlar sizde taşıyamayacağınız çanta almayın şu görüntüye maruz bırakmayın komik geliyor 😃😄
Çantasını taşıyan erkek kılıbık değildir. Sadece jest yapıyordur. Ben taşısın ister miydim hayır. Ellerim tutuyor kollarım tutuyor böyle şeylere gerek yok.
Cantami neden yanimdaki erkek tasisin. kilibiklikla alakasi yok ama gereksiz bir ayrinti. cantami kendim tasimayacaksam kullanmak gibi birseye de girismem.
Kılıbıklık değil ama ne gerek var böyle şeylere
Hastalık ya da başka istisnai durumlar hariç
kilibik degilde mk erkek ne diye taşıyor? öyle kadınları da anlamıyorum sanki sevgilisi degil kalesi mk tasimayin beyler biz tesiriz cantamazi siz elimizi tuttun yeterlidir. ben mesela asla nisanlimin çantamı tasimasina izin vermem kolu degil mecbur da degil Kezban hareketlerinizden kurtulun
Kılıbıklıkla ne alakası var ki bunun düşünceli olmak kılıbıklık mı oluyor
Yoo ne ilgisi var kılıbıklıkla. yardım diyelim bir detayda taşıyamacağin çantayı neden alır yanlarına
kadınlar oda ayrı tabi.
Zamanında Wc önünde beklerken çok çanta tuttum elimde :)) plaja giderken kız arkadaşımla plaj çantası bende olurdu mesela ama durduk yere keyfe kederde tasittiramaz yok öyle :)
Yardımcı oluyor olması onu ne kılıbık yapar ne erkeklikten yoksun kılar
Yani şimdi ben erkek olsam sevgilim değil eşim de olsa çantasını taşımazdım. Bana güvenip mi takmışta taşımamı bekliyor derim.
Taşıyanlara da yılışık gözüyle bakıyorum.
Sevgililerde görünce midemi bulandıran bir görüntüdür, ( genelde liseliler yapar) çanta kadını tamamlayan bir parçadır. Bakın alışveriş poşetini çantasını vs taşıması centilmence bir harekettir fakat şu erkeklere sırf kombin yapmak için taktığınız kırmızı pembe renkli çantaları vermeyin tiksindiriyorsunuz
Agir canta tasinir bence kimsenin ona lafi yok.
Hafif kol cantasini bile tasitiyorlar kendi eli kolu yok gibi. Sirf aay bana hic bir sey tasitmaz izlenimi
Ne alaka? Kız da erkeyin çantasını taşıya bilir. Tabiiki bir sebep olmalı. Kız erkek farketmeksizin sebepsiz hadi ben taşımıyın sen taşı yapıyorsa boş kişidir öyle kişilerle işim olmaz
itici bir görüntü oluyor bence, taşıyabileceğim bir çanta taşırım, bana ait bir şey, kendim hallederim yani.
Mılıbıktır?;))
Şaka bir yana;
Eşinde çocuk olabilir veya başka bir eşya olabilir. Yardım etmek kılıbıklık değildir, değer vermektir..
Kılıbık falan değil. Kadınlara nasıl davranılması gerektiğini bilen ince düşünceli insanlar böyle yapar hatta adam gibi adamdır
Sevgilisinin çantasını taşıyan erkek kılıbık değil yakışıklıdır. Sevgilisi olduğuna göre yakışıklıdır.
Çok ayıp bir şeydir bizde hele büyükler görse eşinin çantasını taşırken bir erkeği sopa ile döverler 😅
Yani hastayımdır ya da buna benzer durumlar vardır elbette ki Yardımcı olur ama onun dışında bana çekici gelmiyor... taşımasın çantamı.. 🙏🏻😂
kılıbıklık başka bir şeydir kendini güçsüz eden erkeklerin kaybederim korkusu ile verdiği tavizlerdir. Erkek eşinin çantasını taşıyorsa güçlüdür.
Yakışmıyor ama bir erkeğin eline, yani estetik durmuyor. Bir kadın bir erkeğin ceketini taşırsa nasıl fazlalık gibi görünür ya bu da öyle be sanki. :D
Kılıbık değil maldır kendini kullandırtıyor taşiyamıyorsa kız o kadar malzeme ile gezmiyecek ortalikta ne güzel la erkeği ne diye kullaniyor
eski karımla alışverişe çıktığımızda 4-5 poşeti taşıyorduk hatun yorulmasın diye sevgilinin çantasını taşıyınca kılıbıklık mı olur
kibar ve düşünceli olsan kılıbık, bir erkeğe nazik olsan korkak, sert olsan kaba. her şeye bir kulp buluyoruz 😄
Sonunda doğruyu söyleyen bir kadın.. Beyler elini öpmek isteyen sıraya geçsin
@AzKonuşanÇokDinleyen gerek yok teşekkür ederim 😄
Olmaz öpecez saygıda kusur etmeyecez parti kursan oy verecez
Tabi ki. Senin bu soruyu sorman hata 😂
Üniversite de ben de sınıf arkadaşımın taşırdım.
Bu tür şeylere çok takınmamalı.
Şu kılıbık diyenler şeyler heralde erkek ağlamaz kafasında olanlar benim sevgilim benim çantamı taşısa veya başkasında görsem böyle bir şeyi çok güzel gelir gözüme
Bence taşıyabilir bence bu büyük bir incelik
Ne alakası var? Ne güzel bir ince davranış. Canım sevgilim yapıyor ❤️
Tabiki de değildir. Detayın gerçekten çok boş laf kalabalığı
Kalbimi verdiğim birinin çantasını taşımışım çokmu etraf kılıbık desin ne farkeder ben aşkıma bakarım
Çantası ağırsa veya çok yürümüş ağırlık yaptıysa taşırım tabi taşıdımda ama ağırsa yani yok yerede hafif şeyi niye taşıyım
Çanta ağır değilse taşımamalı, ağırsa da taşıtmamalıdır : )
Hayır değildir tabi. Uzun zamandır centilmenlik görmemişsin demek.
Taşırım ve bunu kim ne der diye düşünmem bile. Benim kalbim ne diyor ona bakarım
Kılıbık değildir ama taşıyabileceği kadar ağır değilken taşıyorsa ahmaktır
Yani taşınır ağırsa vs eski svegilim ağırsa taşıyordu ağır değilse zaten taşıymazdım
Hayır, değildir. Sevgilisini seven erkek onun rahatlığı için her şeyi yapabilmeli.
Kılıbıklığın daniskasıdır.. bunu yapan erkek gitsin dedikodu yapsın, kadınlar gününe kısır hazırlasın.
Kesinlikle değildir erkek adam gocunmaz öyle şeylerden gurur duyar aslında mutlu olur ne mutlu bana ki yanımda bir kadınım var der..
Değil çantasını kendisini de sırtında taşıyan birisi kılıbık değildir bu aşktır sevgidir en önemlisi sevgiliye duyulan SAYGIDIR
Taksın koluna taşısın.
Gereksiz centilmenliğe haliyle gerek yok.
Asla değildir. Benim sevgilim yeri geliyor değil çanta taşımak benim bağcıklarımı bile bağlıyor sokakta. Çok centilmence bir harekettir yapın yaptırın.
Kibarlık kılıbıklı diyorsunuz? Yapmayınca düşüncesiz oluyor, gerçi bayanın çantasını neden taşıyor onuda anlamadım sonuçta kadın çantası 👜 hoş bir görüntü olmaz
İhtiyaç anında taşırsa tamam da her zaman cıks olmaz one öyle
Mecbur kalınmadıkça taşımam. Ki öyle çantasını taşımaktan bile aciz sevgiliyle işim olmaz
valla nasıl sinir oluyorum böyle erkek müsfettelerine varya
Çok ağırsa tasiyabilir ama çantam küçük olur genelde çok agir olmaz 😄😂
Kılıbık değildir taşıyan olabilir tabiki , ben sevmem çantamdan ayrılamam özlerim🤣
Hahahah değildir ya😂 ama benimki taşımıyor abddnndd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?