Geceniz güzel olsun ✌️
Reddedilmek mi yoksa seviyormuş gibi yapılması mı daha ağrınıza gider?

Geceniz güzel olsun ✌️
Reddedilmek mi yoksa seviyormuş gibi yapılması mı daha ağrınıza gider?

Seviyormuş gibi yapılması daha çok ağırıma gider tabiki. Reddeden en azından duygularında samimidir ama seviyormuş gibi yapanın tek derdi, karşısındaki insanı kendi amaçları doğrultusunda kullanmaktır.
Allah kahretsiiiin onları piüüüh kahrıbelaaa
Âmin inşallah🤲
Bela okumayalım da onlarda yaşattığını yaşamadan ölmeyecek sonuçta haberini bile duysak nasıl da seviniriz demi?
@dikenliyıl duble olsun, sağlam olsun sjdjsjs
Aynen duble kahve bol köpüklü☕😋
@dikenliyıl yok duble beddua 😅 bol acılı
Bedduaya sormuşlar nereye gidiyom diye dönüp dolaşıp çıktığım yere demiş bunu biliyor muydun?😄
@dikenliyıl dönüş yolları kapalı 😅
Öyle bi ihtimali yok işte döneceği kapı yine sensin o yüzden kalsın.
Hem boşa dememişler""Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste🥳
Günaydın,
Reddedilmek hayatın akışında olan bir durum. Zamanında bende bunu yaşadım elbette. Dünyanın sonu değil tabi ki. Sen teklifini yaparsın, olumlu ya da olumsuz bir cevap alıp yoluna devam edersin. Fakat sevilmiş gibi yapılması daha ağır ve daha zor. Çünkü bir yandan kandırılıyorsun. Birileri senin duyguların ile dalga geçiyor. Senin kötü hissetmene sebep oluyor. İşte bu olay tahammülü daha zor bir durum
Rica ederim
Seviyormuş gibi yapılması daha zoruma gider. Sen sevdiğini sanıyorsun ama aslında sevmiyor. Bu yüzden de bir başkası olduğu ân seni bırakma potansiyeline sahip. Giderken de o hançeri saplayacak yüreğine. Baştan gitse, yüreğinin soğuma ihtimali varken böyle bir durum da "Aşk, nefrete ne yakınsın..." Sözü ile nefes almaya başlarsın. Öyle işte.
Seviyormuş gibi yapılması daha ağır. Sevildiğini sanıp hayaller kurup bağlanmak ama aslında karşındaki sevmiyor ve değer vermiyor boşuna zaman kaybı ve hüzün..
Aynen öyle..
Cevap
63Cevap
Bir söz verdin istiyor muş gibi yapıp diğer gün hiçbir şey olmamış gibi davrandığın için sana kırgınım diye işte bence bu gayet açıklayıcı bir cevap
Oha bunu ben mi yazdım 😃
Klavye düzeltmiş ya yazmak istediğim şey şu” Bir gün istiyor muş gibi yapıp diğer gün hiçbir şey olmamış gibi davrandığın için sana kırgınım”
Böyle bir fotoğraf görmüştüm aklıma geldi yani seviyor muş gibi yapmak daha ağır ama klavye düzeltmiş Allah bu klavyenin belasını versin yeter artık sjjsj
Allah versin belasınıdaaaa..! Bak şimdi küfür de edemiyoruz lanet olsun
Ben modum xjjxj
olaydın burada içeydik beraber 😅
Reddederse gerçek ile yüzleşirim.. Seviyormuş gibi yaparsa kandırılmış olurum..
Hiç biri gitmez. karşımda ki kişi kaybeder
Sevme beni... Senin sevmelerine kalmadım... Tutma elimiiiii
Yalandan sevmesin beniii🖤
Sıradaki şarkımız belli oldu 😍
Çok sarıyo bıkmadan dinliyorum ✌️
Bizede dinleten olmuştu. Yazıklar olsun lan 😅
Yazıklar olsun kahrolsunnnn😄
piüüüh 😂
Düşünmeme dahi gerek yok "seviyormuş gibi yapılması".
Reddetmek aşırı ama aşırı normal bir olay, insan gibi baştan niyetini belli ediyor işte daha ne isteyeyim ki, kimsenin buna kızmaya da hakkı yok.
Yürü beee 😃
Olaaağr.
🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️
Djfjfjf
jsjjskds ☕️?
🤌🤌🤌
🚬?
🫵♥️
🫠🫠🫠❤️
Bile bile red yiyeceğim birine açılmam! Bu belli olur. Ne kadar hoşlansan da açılmak bu durumda saçma olur..
Ama seviyormuş gibi yapmak bildiğin kaşarlıktır. Oyunculuk hafif kalır yanında. Karşındakini bilmeden etmeden, sırf ilgisini çekmek adına bunu yapmak çok yanlış bir şey..
Dürüstce ret ettsin zoruma gitmez ama seviyormuş gibi yapıp zamanımı çalıp gururumla oynarsa bedeli ağır olabilir
Seviyormuş gibi yapan mümkünse kendinden de uzak dursun, onlar kadar toksik kitle yoktur
Tuttum bu sözü..
Reddedilmesi daha kötü sanki
Seviyormuş gibi nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum 😬 nasıl bir karaktersizlikse artık..
Yapan yapıyor 😂 and the oscar goesss toooo.. ! Yapacağız sonra
İkisinide yapamazlar ikisine ihtimal vermiyorum birini seviyosam gider sadece sevdiğimi söylerim ama sevgili olmak istemiyorum der uzaklasırım, seviyormus gibi zaten yapamazlar zamanlarına yazık olur 🤣
Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları
nerelere gizlesin şu avucun nasırlarıi
shsjsshs ne alaka lan
Görsele bak ya 🤣 sadece yazılar mı önemli
Hangi görselde nasırlı avuçlar? 😃 bıraaak ya
Nasırlı avuç bende ya 🤣🤣
Reddedilmek çok normal karşılanması gerekir çünkü altında dürüstlük yatar Buda beni tatmin eder fakat seviyormuş gibi yapması duygularımla oynamaya girerki benide kendinide kandırmış olur oda daha çok ağırıma gider
seviyormuş gibi diyemicem belki ben üzülmiyim diye oda karşılıklı olarak seviyormuş gibi yapıyordur
Yalan olduğunu bilince daha fazla üzüleceksin 🥹
Seviyormuş gibi yapanlarda var onların hakkını yememek lazım 😛
Kafam mı güzel, ben ne yazmışım Lan
Afiyet olsun
.. muş gibi yapmak..
Reddedilmek doğal çünkü.. Öteki değil..
Reddemez çünkü teklif etmem ben kimseye kişiliğim böyle gururlu kadınım seviyormuş gibide yapamaz kokusundan anlarım 😏adamın feleğini şaşırtırım 😄zor insanım yani
Kesinlikle 2. cisi
Rededilmek dürüstce, sevmiyordur istemiyordur saygı duyarım, ama menfaati çıkarı için seviyormuş gibi yapan insan gözümde ne bahane olursa olsun , şeref yoksunudur 🤚
Seviyor gibi yapılması sevmediği halde sevdiğini söylemesi vs vs.
Yalanla gelmek yerine bir kere reddetse anlarım da diğer türlüsü bence çok onur kırıcı. Yani bunu yapmasa da olur:-)
Seviyormuş gibi davranmak kadar bence aşağılayıcı ve kötü bir şey yok.
Red edilmek veya Red etmek çok doğal bir şey. Ama diğeri ağır ve kötü bir şey.
Seviyormuş gibi yapılması. Sen seviyorsun aşk dolu sözler paylaşıyorsun verdiği soğuk cevaplar seviyor muş gibi yapması insanın daha fazla canını ne yakabilir ki
Bir insan birini sevmeyip, reddedebilir. Seviyormuş gibi yapmak yanlış bir şey duygularla oymaya girer. Bir insan, onu seven kişinin duyguları ile oynuyorsa karakterinde sorun vardır.
Reddedilmek daha samimi hıc değilse gururunuzla oynamak ıstemıyor. Sevıyormuş gibi davranmak şerefsizlik onursuzluktur.
Keske umut verilip terk edilmek yerine direkt reddedilsem
Reddeden daha delikanlı olur açıkça niyetini söyler. Ama seviyormuş gibi yapanda bir delikanlılık göremiyorum...
Hiçbir zaman reddedilmekten korkmadım ama "mış gibi" yapılması net yalancılık ve düzenbazlıktır. Allah böylelerinden isteyen herkesi korusun.
Reddedilme anlık bir durum unutulabilir, tolere edilebilir. Seviliyormus gibi yapmak aptal yerine konmak bu daha samimiyetsiz, sinir bozucu
Seviyormuş gibi yapılması tabiki. Sonuçta duygularınla oynuyor. Reddeden ise delikanlıdır neyse onu söyler.
Reddetsin ama asla seviyormuş gibi yapmasın. Bu duygularla oynamaktır ve birine karşı yapılabilecek en aşağılık en onursuz davranıştır.
Nezaketli olup reddetmek en güzeli, digeri sırf kırmayalım diye Herseyi boka çevirdiğimiz bir davranış şekli
Rededilmek zoruma gitmez en azindan karsimdakinin samimi olduğunu düşünürüm ama seviyormuş gibi görünmek yılanlık bence daha tehlikeli🙂
Seviyormuş gibi yapılması! Hiç sevmem, reddedilir biter anlarım da seviyor gibi yapılması çok daha kırıcı 😐
seviyormuş gibi numara yapması daha çok incitir
Seviyormus gibi yapilmasi cok agir ve mide bulandirici
Reddedilmek çünkü seviliyormuş gibi davrandıklarını anlayamam zaten bu sebepten bu çok şey yaşadım
Seviyormuş gibi yapanların hepsi reddedildi. Akıbeti aynı.
Gibi gibiler bozar beni. Açıkça reddetmesi. Daha kaliteli bir davranış olur
Her konuda gibi çok kötü. Olursa olur olmazsa olmaz. Gibiler olmasın daha iyi
Hiçbir tanıma şansı vermeden rededilmek çok ağrıma gidiyor benim.
Bir yalanla avutulacağıma gerçekle incinmeyi tercih ederim.
Seviyormuş gibi yapılması bu hale getirdi duygu dünyamı. Reddeden hatuna saygım zaten sonsuz
Yalan olanı seçmektense dos doğru olanı seçmek vazgeçilmezimdir
Rededilince en azından istemiyormuş dersin diğer türlü iki yüzlülüge girer konu
Seviyormuş gibi yapıp o insanın duygularıyla oynamak kadar iğrenç şeref yoksunluğu olamaz
Ailevi şeyler harici diğer şeyler zoruma gitmiyor, bu saatten sonra gitmez de.
Seviyor gibi hissettirilen daha ağır kaçar. Netlik her zaman en doğrusudur..
Reddetsin gitsin aga seviyormuş gibi yapmak nedir dostum gibi
Seviyormuş gibi yapıyorsa anasının a*ına geri s*ktirsin gitsin
Seviyor gibi yapılıp sonrasında seni hiç sevmedim değer verdim denmesi.
Değer veriyorms gibi yapılması canımı çok sıkar ki defalarca kez bu durumla karşılaştım ben zaten çok oldu
Seviyormuş gibi yapılması tabii. Reddeden tavrını koymuştur, seviyor gibi yapan ise muhtemelen kullanmak için rol kesiyordur. canım yerine konmak da çok ağırıma gider şahsen..
seviyormuş gibi yapanı daha yaşamadık hissini bilmiyorum ama reddedilmek çok ağır gelmişti
Seviyormuş gibi yapması. Her insanı sevmeyebilirsin bu gayet doğal , sevmedigin bir sana acildigi zaman duyguları ile oynamak yerine red etmek karakter belirtisidir.
Reddedilmek öbürünün yanında dua gibi kalır. 😃
İkiside ağrıma gider benim ama sevdiğim biri ise bir süre zamana bırakırım, düzelmesi için bir şans tanırım kendisine baktım düzelmiyor, yol veririm.
Seviyormuş gibi yapması çok kötü bir durum resmen oyun oynamış oluyor seninle, sevmiyosa reddetmesi daha iyi. Herkes herkesi sevmek zorunda değil
Ben kül yutmam :D
Büyük konuşma olm 😅
Bu yaşıma kadar sadece nefes alarak yaşamadım :D Tecrübe
Aferin sana :D
Duygularımla oynamasındansa direk reddetsin daha iyi en azından benim gibi habeş maymununa kim bakar soruma herkes gibi oda net bir cevap vermiş olur.
İkisi de ağrıma gitmez başka şeyler gidiyor.
Ne gidiyormuş ponçikimin ağrına? 🥹
Hayatın acımasız oluşu diyelim 🙂
Seviyormuş gibi yapılması çünkü resmen seni kandırıp duygularınla oynuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?