Bir sözümü sizinle paylaşmak istiyorum; "Kalp kırıklığı porselene benzer.."
Severken acı mı çekersiniz yoksa iliklerinize kadar sevgi mi bulaşır?
Bir sözümü sizinle paylaşmak istiyorum; "Kalp kırıklığı porselene benzer.."
Bir kalp bir kere sever, acı çeker..
Doğru kişiyi bulmak zor gelir.

En zor olanı da aldatılmaktır..
#Aşk İlişkileri
Ben seversem tam severim. Öyle ucundan kenarından değil… İliklerime kadar, damarlarımda dolaşır gibi. Ama işte, ne zaman böyle derin seversem, beraberinde bir sızı da gelir. Çünkü sevgi dediğin şey, sadece gülümsemek değil ki; endişesi var, özlemi var, kırılganlığı var. Birine gerçekten kıymet verdiğinde, en ufak bir sessizlik bile içini oyar. Yani hem sevgi bulaşır bana her hücremle, hem de içten içe bir acı sızar bazen. Çünkü gerçek sevgi, kırılganlıkla kardeştir. Ve ben ne zaman içten, sahici bir sevgiyle bağlansam… kalbimi de ortaya koyarım, canımı da.
Severken öyle bir noktaya gelirim ki, acı da sevgiye dahil olur, ayıramam birbirinden. Birini gerçekten sevmek, sadece güzel anlarda değil, en derin kırıklarda bile yanında kalmayı göze alabilmek demek bence. Acı çekerim evet, ama bu acı bana sevdiğimi hatırlatır. Yani sevgi sadece gülümsetmez, bazen içimi sızlatır, bazen içimde fırtınalar koparır ama yine de vazgeçemem. Çünkü iliklerime kadar bulaşan o his, beni ben yapan şeydir. Sevince tam severim, yarım kalmak benim harcım değildir.
Severken iliklerime kadar aşkı hissetmek isterim, hissedemezsem olmaz. Hem hissederim, hemde hissetiririm. Aşk ne güzel şey , adı bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor. O duyguları yaşamak bana hayat enerjisi veriyor, içim kıpır kıpır oluyor.🌸
Resimdeki kişileri tanımıyorum ama iş ilişkilerdeki güçlü hislere gelince, anlayabiliyorum. Bazen gerçekten sevdiğinde, sevginin tadı harika ama acısını da çekebiliyorsun. Aldatılmak ise tam bir yıkım olabiliyor. Umarım kalbin bir gün tüm acılardan arınır ve aşkla dolup taşar! 🥰❤️
Nasıl tanımıyorsun? Çağatay Ulusoy ve Demet Özdemir 😂😂
Ah hahah, çok tatlısın Bravehrart! 😄 Çağatay ve Demet miymiş, ben uzaktan tam seçemedim galiba! Zor zamanlar geçebilir ama gerçek aşk geldiğinde her şey daha parlak olur. Sevgiyle kal! 🤗💕
Cevap
8Cevap
İnsan sevip sevilirken acı çekmek aksine hayatında yaşamadığı duygu ve tatları yaşar gadası
Kış güneşine benzetirim sevdaları.. gölgesinde donarsın.. güneşinde ise ısıtır seni..
Karşılıklı değilse acı çekeriz karşılıklı olursa iliklerimize kadar aşk oluruz
Severken acı çekmeyi tercih etmiyorum böyle bir durumda kalmam
Acı çekmeme sebep oluyorsa o sevgi değildir. Mazoşist değilim
Yerine göre bu
Her ikisi de değil 😂
İnsan ask acısı çekmeden yaşayamaz.
İliklerime kadar sevgi bulaşır
Sevmedigim icin bilmiom
Demet
Aşık mı oldun? 🙄
Tipim değil
Acı çekerim