+1 yılAyrılmak neyse de bide seni kullanmışsa varya çifte kavrulmuş, bol tuzlu oluyor acın. Bırakıp gittiğine mi yanacaksın, yalanmış her dediği ona mı yanacaksın, işini gördü, alacağını aldı, kullandı attı ona mı yanacaksın.
Bir kız vardı. Arkadaşımdı sadece. İşi düştü, 6 ay gece gündüz çalıştık. Öyle değer veriyordu ki bana yanında kendimi kral sanıyordum. Ömrümün sonuna kadar yanında olacağım dedi. Bu yaptığını kimse yapmaz dedi. Falan filan. Sonra duygusal olarak yakınlaştık sanki. Neyse şu iş bitsin gezicez, tozucaz, eğlenicez, rahat edicez hayalleri kuruyoruz. İş bitti. O hafta aramadı hiç. Yoğun demek ki dedim. Sonra ki hafta terfi aldı. Yine aramadı. İş değişti yine yoğundur dedim. Sonrada aramadı hiç. Merak ettim, yoğunum dedi. Arayacağım dedi. 1 ay geçti. Yine sordum. Kızdı, yoğunmuş hala. 1 ay daha geçti. Sonra 1 ay daha geçti. Baxe Bu salı yarım gün çalıştık. Arar diye düşündüm. Çarşamba tatil çünkü. Aramadı. Yoğun mudur gerçekten?04 Yorumla
Soran+1 yılSana yoğun
- +1 yıl
Hiçbir beklentim yoktu oysa. İşi görülsün istedim sadece. Neden böyle yaptı? Gerek yoktu ki buna. Geçecek bu acı biliyorum ama ben eski ben olacak mıyım? Güvenebilecek miyim bir daha? İnanacak mıyım seni bırakmayacağım diyene? İnsanın hayatının içine sıçmaya değer mi?
Soran+1 yılIşi gorulsun derken?
- +1 yıl
bir projesi vardı, onu yaptık beraber 6 ay boyunca. Sonra terfi aldı, alt şirketten holdinge geçti. Sonrada yoğun işte
En İyi Cevaplar
+1 yılencrypted-tbn0.gstatic.com/images
Kötü anıları ve aşk acısını silen ilaç.
ABD’li bilim adamları, bir farenin beynindeki kötü anıların geliştirdikleri bir ilaç yardımıyla yok etmeyi başardı. ABD’nini saygın gazetelerinden New York Times’ın haberine göre ZIP adı verilen yeni ilaç, gelecekte kronik bir korkuyu, travmatik bir kaybı, kötü bir alışkanlığı, hatta aşk acısını bile unutturabilir. Henüz deney aşamasında olan ilaç, beynin duygusal ilişkilendirme ve bilgi depolama kısımlarına etki ediyor. SUNY Downstate Tıp Merkezi tarafından geliştirilen ’ZIP’in, bu sayede bunama ve diğer hafıza sorunları için de kullanılabileceği tahmin ediliyor. Deneylerde, kafeslerinin bir bölümüne elektrik verildiği için o kısma yaklaşmayan deney farelerine ZIP ilacı verildi. Direkt olarak beyne verilen ilaç, beyinde hafızayı harekete geçiren PKMzeta isimli molekülleri etkisiz hale getirdi. Ve fareler, elektrik şoku yaşadıkları deneyimini tamamen unuttu.00 Yorumla
bende aşk acısı çkiyorum dün akşam bir baktım sevdiğim çocuğun facesine (aslında biz çıkmıyoyuz uzaktan uzağa) ama bazen bana gülümseyip duruyordu. dün akşam baktım facesine halbuki 15 gündür eski çıktığıyla barışmış tekrar çıkıyorlarmış. Kahroldum resmen. Gel sen bana ümit ver seviyomuş gibi yap hemde o kızla çık ikimizi idare et. Sonra dün akşam şoke oldum gittim engelledim bu çocuğu profilde bari karşıma çıkmasın diye. Bugün faceme girdimki onun facesi ortalarda yok dondurmuş şu an ulaşamıyorum facesine. Yolda falan hep karşılaşıyoruz napalım kader işte
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı. yaşım 21 dolayları... aşktan geberiyorum ama böyle delirdim deliricem. saçkıran falan olmuşum stresten, düşün. Bir telefon etmemenin sevabına, gurur yapıcam diye ileri zeka örneği göstereceğim diye öyle öyle yırta koparta geçmişti; hey gidi ömrüm, gençliğim...
17 Yorumla
Soran+1 yılYa yok. Afedersin, s... gururu o neymiş? Diyerek bir mallık yaptim.
Hem gurur gitti hem mallik yanima kaldı.
-Bir gurursuz mal.
Peki şimdi pentin? Hiç bir his kaldi mi?- +1 yıl
iyi yapmışsın aramakla. ben yıllarca düşündüm; ulen o zaman hattı değiştirmesem belki şimdiye çoluklu çocuklu iyi aile annesi olurdum; kısmet değilmiş.
Yavrum öyle bir geçti ki, üzerine ne maceralar, ne aşklar yaşadım peehh! Ne bomontiler yuvarladım ardından, ne şarkılarda hayaller kurdum. Şimdi acısı gitti, izi kaldı. Gözümü kapatınca yüzünü hatırlamaya çalışıyorum, ilk anda hatrıma gelmiyor tedirgin oluyorum ama sonra hemen hatırlayıp rahatlıyorum. Herkesin aşkı başkadır da, benimki çok başkaydı beee :)))
not: buradan çıkarman gereken sonuç kesinlikle geçeceğidir.
Soran+1 yılTamam. Oturup geçmesini bekleyeceğim.
Soran+1 yılSağol canım. Valla biraz olsun rahatladım.
- +1 yıl
@pentin çok iyi demişsin acısı geçiyor ama izi hep kalıyor , şarkılarda onun yüzü beliriyor , yeni maceralar yaşayabiliyorsun ama o iz güzel bir anı bazen de sivri bir bıçak gibi kalıyor kalbinde
- +1 yıl
Ii yakaladim konuyu. @pentin
ya bu derecesine gore gecme olayi nasi oluo?
Mesela eski kiz arkadasimin 2. Erkek arkaadasi ilk askiydim. Hep soylerdi 5 yil ben ask yasamamisim ask sanmisim yasadigimi derdi. Benimle o kdr ileri hayalleri vardiki anlatsam inanmassiniz. Velasil 1 yil beraberdik mutluluktan ucuyo ewlilik cocuk hayalleri ben kiymetini bilemedim. Aptalliklar yaptin sinirlari asacak derecede uzdum kirdim ve bana demistiki benim sana askim ne iyiliginle cogalir ne kotulugunle biter demisti. Tabi bu benim yaptiklarima dayanamadi ve benden uzaklasmaya karar verdi. Aylarca aradi bana sitem etti beni uzdun degerimi bilmedin niye bole yaptin gibisinden anlayacagin sirilsiklam asikti. Neyse bitti ben sehir degistirdim gecici isten dolayi simdilerde beni arama sorma diyo hatirlatma bana kendini dio cok kiziyo ben arada ariyorum mesaj atiyorum nadiren geri ariyo bir siniirle ama dikkat ediyorum gorusmenin ortasinda sakinlesmis ask sarkilari soyluo sonra bianda kapatio. Donermi bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
+1 yılAşk acısından gebermiyor kimse sapıkadın.. acısı geçiyor , o güzelliği kalbinde kalıyor.. bazen şarkılarda bazen bir mekanda bazen sinemada aklına o düşüveriyor bir anda.. bazen gülümsüyorsun bazen hüzünleniyorsun.. acısı elbet geçiyor 1 hafta 1 ay 1 yıl bu süresi senin gücünle alakalı.. ama o tad hep damağında kalıyor.. yaşım 23 12 yıl filan oldu kalbime birini aldım hiç sevgili olmadık , kötü bir laf var ben köpek gibi sevdim o belediye gibi zehirledi diye aynen öyle oldu.. acısı geçti ama kendisi hep içimde.. bazen bıçak oluyor bazen sığınacak bir liman..
210 Yorumla
Soran+1 yılYıllarımı onu düşünerek heba etmek istemiyorum. Bu çok kötü
- +1 yıl
Sürekli düşünmeyeceksin ama arada aklına gelecek bu kaçınılmaz birşey.. hayatına başkası girecek seveceksin de ama aşık olamayacaksın.. aşk bir kere oluyor..
Soran+1 yılEvet... Neyse en azindan oda olamayacak
- +1 yıl
Bak benm 4 yıllık bir ilişkim var seviyorum da gerçelten , ama aşık olduğım kız hep oramda duruyor.. büyük ihtimalle o da seni swnin gibi sevdiyse o da başkasını senin kadar sevemeyeck.. umarım bu dönemi çabuk atlatırsın
Soran+1 yılUmarım. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek ben teşekkür ederim.. bir faydası olmayacak ancak şunu unutma gerçekten geçiyor ve bu günlerine gülüyorsun.. üzmemeye çalış kendini.. tabi üzüleceksin ama bu dünyada kimse hint kumaşı deil.. en önemlisi sensin
Soran+1 yılKesinlikle öyle
- +1 yıl
O yüzden salma sakın kendini , klişe bir laf ama hayatına daha iyisi muhakkak gelecek..
Soran+1 yılHayır gelmez buna eminim. Ne ondan çok seven gelir ne de bu kadar karakterlisi.
- +1 yıl
Yok öyle düşünürsen gelmez tabiki.. geliyor ama biz eskisi gibi aradığımız için farketmiyoruz
Aşk tan ölmezsin ama ölsen yeridir. zorlarsın zorlarsın olmaz. Sonra karar alırsın yeni bir hayat unutacağım dersin ama unutamazsın.. son hatalar yapmaya başlarsın ben ne yapıyorum dersin.. Pişman olursun. Ama ginede devam edersin hatalarına çünkü artık gercekten yaşayan bir ölüdürsün kendin için.. Bir anda gözlerin dolar. Ağlamaya başlarsın.. Bir andangülersin tebessüm edersin kendi kendine.. Niçin yaptığını anlamazsın.. Biri çıkar karşına heyecanlandırır kalbin atmaya başlar tekrar hayata dönmeye yaşamaya çalışırsın unuttuğunu sanırsın ama bir bakmışsın gine olmamış hep aklında kalır sevdiğin yapamazsın yeni biriyle. O yüzden verirsin alkole ama hayat kalbinin bir parçasını almıştır ve Bir daha yerine gelmeyecektir. Bu yüzden hayatı hep eksik hep hatalı yaşarsın...
22 Yorumla
Soran+1 yılHiç bana göre değil böyle yaşamak
gebermedim ama insanın yüreği yanıyor mecazen değil gerçekten yanıyor hele birde terk edilmek var ya yok böyle bir yanma benii terk edeli 7 ay olduu 7 aydır heryer siyah beyaz sabah 9 da ofise geliyorum 8-10 kahve içiyorum 5 te çıkıyorum 3-4 bira içiyorum yanlış anlama alkolik veya meczup değilim birayı uyumak için içiyorum kahveyi de ayılmak için çünkü uyanık kaldığım her an yanıyor yüreğim nasıl tarif edeyim hani bütün gün birşey yemezsin de miden acır yanar hissedersin ya aynen o hesab yüreğin yanıyor o kadar yanıyor ki artıık daha da fazla yanmaz heralde diyorsun ama ertesi sabah uyanınca yine yanıyor üstelik daha da şiddetli sözün özü keke hep hüsran he bir kahroluş yani aslında terkeden de değil suç biz aşıklar fazla anlam yüklüyoruz sikindirik aşkımıza her ilişkide biraz daha az seven vardır zaten ikiside çok sevse ayrılık olmaz neyse * et.
23 Yorumla
Soran+1 yılYa seni çok seviyorum benim sevdigimin yarısı kadar sevmedin beni. Hiç guvenmiyorum sana birbirimizi yipratiyoruz diye ayrilik mi olur?
Soran+1 yılBencede
+1 yıldışarda deli yağmur yağıyor milletin kıçı donuyor ben üstümde askılıyla yağmurda yürüdüm ne kadar yürüdüğümü hatırlamıyorum bile eve gelmişim sıcak suyun altına girdim tenimin uyuştuğunu ilk o zaman hissetmiştim gözümden kan gelene kadar ağladım çıktım aynaya baktım o gün sildim hayatımdan üzerinden 2 sene geçti 2 sene boyunca her ay aradı dönmedim dönmem. her sorduğunda kan kusuyordum ama kızılcık şerbeti içtiğimi sanıyordu. Şunu unutma aşk hiç bitmez elbet bir gün acısı diner acısı geçer ama asla bitmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaşayanlar anlar bir beni. Çok iyi anliyorum hissetiklerini
+1 yılbu süreci yaşamaktan başka sansın yok. Dahası çaresizlik canını daha fazla yakacak. Sana tavsiyem kabullen ve sadece sabret. Ama bu dünyanın en zor işidir. Yapamayacaksın. Yanacak kavrulacaksın ta ki canın cıkana kadar. Öldüğünde unutacaksın. ki burada ölüm ruhunun değil bu acının bedenden çıkışıdır.
14 Yorumla
Soran+1 yılBelirli bir zaman yok yani. Bir şey söyle mesela bana 3 yil de 4 yıl de.
. Belirsiz deme ama lütfen- +1 yıl
çok sağlam teçrübesi olan biri olarak söyleyim sana bu süre senin elinde. Aşk tedavisi sancılı olan bir hastalıktır. beklentileri bitir umudunu kes gercekleri gör olayı kabullen hayat sana anlamsız gelsede yaşamaya devam et. sahtede olsa gülmeye zorla kendini. Süre bunlara bağlı ama yaşayacağın acı bu sürede hep var olacak.
Soran+1 yılHergün bu şiddette devam ederse utanarak söylüyorum kaldıramam.
Ben aşk acısı çekenlere çok laf söyledim hep ondan bu. hak ediyorum.- +1 yıl
özelden yazabilmek gibi bir sansın var mı bana.
+1 yılask acisindan kimse ölmez
seni paramparca edebilir..
yerlere yapistirir
yok edebilir benligini..
bir süre ruh gibi gezebilirsinde..
sonra yasamaya devam ederisn
baska birisi cikar kalbin atar yeniden seversin45 Yorumla
Soran+1 yılOlmayan kalple? Kalsa kalsa kırıntısı kalır kalbimin
- +1 yıl
birsey olmaz...
Affedilmeyen vardi bir zamanlar dediydi dersin
Soran+1 yılTamam ekran görüntüsü aliyim. Bakarda derim
- +1 yıl
tamam
bahsettiğin aşk, tamamen hormonlardan kaynaklanmaktadır. tamam yaşanmışlıklar, hisler, hayaller vardır. fakat oksitosin hormonu salgılamadığın takdirde, bunların hepsinin hiçbirinden farkı yoktur. tek yapman gereken oksitosini yeterli miktarda salgılamaya devam etmektir. aksi takdirde strese gireceksin ki bahçe makası ile betimlediğin his, stres belirtisidir. tavsiyelerimi iyi dinle, reçete gibi yazacağım senin için :)
12 Yorumla- +1 yıl
1- melatonin hormonu için akşam saat 23:00 ile gece 03:00 saatleri arasında kesinlikle uyu.
2- acına ket vurup onu beslememek için anıların veyahut sevdiğin kişi aklına geldiğinde, ne ile uğraşıyorsan hemen onu terket ve bir koltuğa oturup uzaklara bak. düşünmekten sakın kaçma, neyi düşünmek istiyorsan düşün ve bilincini serbest bırak.
3- her gün çikolata tüket, her gün aynı miktarda olsun.
Soran+1 yılBen hiç uyumamam o saatlerdd alışmak zor olabilir
+1 yılKi ben, aşkı acı çekmek, gebermek için kullanmadım hiç.
Taneleri bitene kadar zevkle yedim.
Kabuğunu attım.
Elde lekesi kalıyor az biraz ama geçiyor.12 Yorumla
Soran+1 yılGüzelliğine baka kaldım ben. Ve evet elimde sadece gebermek kaldı
- +1 yıl
Şimdi sen bir kaç gece böyle acı falan kusacaksın ya, sonra acıyla birlikte içindeki aşkı da kusmuş olacaksın..
Kendini idare etmek zorundasın hatun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılölüyorum dedim bugün ölmediysem yarın kesin ölürüm dedim ama yok olmadı hala yaşıyorum ama nasıl tadı tuzu yok hayatın her şey de ya her şey de mi onu görürüm evet öyle oldu. Sonra dedim kendine gel yoluna bak onsuz da mutlu olabilirsin bir ay çabaladım sonra yine söndüm gece gündüz her an her saniye aklımda 7 kasımda bir sene dolucak ve ben gururumdan hala arayamıyorum ama onu beklemekten hiç vazgeçmicem eger birgün olurda bir başkasııyla evlenirsem o başkasında da onu görüceğime eminim o yüzden evlenmemeye karar verdim evet bir adam benim bütün hayatımı altüst etti ama onu hala deli gibi seviyorum anasını satıyım.
01 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar git bence bu acıya değmez. Başlarım gurura..
Sorunun cvbı senin kişiliğin zayıf biriysen saplantılıysan mantıksızsan ve duygularının esiriysen belkide aşk acısından geberebilirsin ama dengeli mantıklı güçlü gururlu biriysen zamanla yaşadığın üzüntü azalacak ve anlamsızlaşacak ve daha tecrübeli olarak hayatına devam edeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an bir b*k değilim. Ben ben değilim.
En b*k neyse ben oyum.
köpek gibi oldum ilk kez aşık olmuştum gerçekten sevmiştim herşeyimle kıyamamıştım üzülmesine hep mutlu olsun istedim ee ne oldu gitti bana ne kaldı üzüntü :) ama yeter artk kimsesye aşık olmak yok gerekte yok seven insanı severim ama sevilmiyorsam bir gram sevmem artık hayat kısa kuşlar uçuyor :):)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılEn büyük acı bir yakınını toprağa verme acısıdır. son 4 ayda en sevdiğim insanları toprağa verdim. aşk meşk bunlar yanında hava civa kalıyor emin ol. Fakat ne olursa olsun herşey zamanla geçiyor. En azından acı değil hissiyatsızlık kalıyor içinde. Tepkisiz kalıyorsun.
10 Yorumla
+1 yılgeberen yok da kalbini öldürmek zorunda kalabiliyor insan. duygusal olarak intihar ediyorsun yani. yoksa hayat çekilmez. sevmekten korkmak değil ama bu. platoniksen ve sevdiğin anlaşılıyorsa karşı taraf için rahatsız verici olabiliyor sonuçta. ve belli bir yaştan sonra masumiyet yerine obsesyonla beraber anılır oluyor platonik duygular. buna karşı bir önlem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsatırlara dökmek isterdim ama parmaklarım o anları dizelere dökmeye varmıyor. leyla ile mecnun aslı ıle kerem ferhat ile şirin dinlese hikayemi.. oturup ağlarr..
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlatabilirsin
Cevap sahibi+1 yılaklım bulanık sabahlara kadar ağlamak istemiyorm gene
Soran+1 yılPeki o zaman..
Çok güzel. biyerden yakalamışsın zombi benzetmesinden kastım:-)
Yazsan roman olcak gibi sakin ol:-D13 Yorumla
Soran+1 yılO üzüntüyle yazım hatasınin dibinr vurmuşum. Görmezden geliniz...
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılAşık olduğunda zaten beyninle düşünmezsin :) Mantığın bittiği pembe gözlükleri taktığın yerdir aşk.
Terkedildikten sonra kafa takır takır çalışmaya başlar :))
Takma gömül çikolata film geçer arkadasım :)02 Yorumla
Soran+1 yılSeverek ayrilmak daha bir saçma.
Sana guvenmiyorum sapıkadın.
bidi bidi bidi.- +1 yıl
Zaman herşeyin ilacıdır ;) Bunu yenecek kişi de sizsiniz geçer ;)
Olur oyle bizde geçtik o yollardan ve ölmedik. Düzenli facebook sayfasina bakar kapatirdim ne yapmis diye simdilerde umrumda bile degil. Hayat devam ediyor ve bizde bir sekilde yurumek zorundayiz fistik...
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama bu dönem çok boktan
Soran+1 yılÖyle olmasıni temenni ediyorum. Teşekkürler..
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ediyorum ve daha 15imdeyim tanrı veya allaha inanıyorsanız o sizi aşk acısınıdan ve karşılıksız aşktan korusun. aynı okuldayız, aynı semtteyiz ve ortak arkadaşlarımız çok buna rağman onun için görünmezim:((( hergün ölüyorum birde türkiyenin instagram feymi. ölüyom arkadaş
00 YorumlaGebermeden geçti çok sukur :)) daha yeni üstelik ama aklıma gelmiyor değil geliyor ama eskisi kadar değil. Dusunuyorumda ondan sonra hayatima giren kişiye yazık oluyordu neyse ki düzene girdi her şey :))
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatina başka birini almak en iyi yol sanırım
- +1 yıl
Hayır öyle değil bak ilk seferde olmadı hep ötekini düşündüm aklımdan çıkmadı yani hata yaptım yeni birini hayatıma almakla biliyordum hata olduğunu ama onada söyledim yinede denemek istedi ve olmadı ayrıldık sonra bir şeylerin farkına vardım kendime ve karsimdakine yazık ettiğime onu sevmeye çalıştım ve tamam dediğim anda tekrar denemek istedim şuanda mutluyuz :D ötekisi bir ani olarak kaldı yani sen de öyle yap farkına var geçmişte kalmış sonuçta hem tekrar olsa bile bir pürüz çıkıyor :((
Soran+1 yılEvet kesinlikle.
Dikiş tutmaz.
bence ask ;hani evde yururken ayak serce parmagini kanepenin veya masanin kenarina vurmak gibi birsey... birden ayagina sarilirsin icin ciz eder herseyi soyler ama iki dakka sonra hicbisey olmamis gibi yoluna dewam. edersin.. bilmem anlatabildim mi..
04 Yorumla
Soran+1 yılBen çarpmıştim 2 gun acimısti ama. Atlatmam daha zor sanırım
Soran+1 yılGeçti. Ama zor geçti
+1 yılŞu 3 günlük dünyada ne aşkı ne acısı benim kendime vaktim yok onlaramı olsun diye düşünmüyor değilim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBende boyleydim. Ah eski günler
Sonra ustalaşıyosun bu konuda artık daha az sıkıntı çekersin. Gerçi ileride belki daha az sevdiğini düşünebilirsin mesela ben öyle hissettim ama aşkla sevgi arasındaki farkı çok net görürsün emin ol sevgi aşktan daha datlu ;)
00 Yorumla
+1 yılöldüm dersinde ölemezsin, aşk en tehlikeli duygu olmasına rağmen, öldürmeyen acı güçlendiriyor malesef. ölmeyi dilerdim o ayrı.
03 Yorumla
Soran+1 yılBence herkes dayana bilecegi kadar aşık olsun. Ben yapamadim onu
- +1 yıl
herkes sevdiği kadar acı çekiyor, yanlış insanlara fazla sevgi yüklersek olan gene bize olur malesef.. ederi kadar değer vereceksin herkese. bir gram fazla versen, gider, sana batar o verdiğin değer.. insanlar bencildir, senin ona verdiğin değeri değil, ona neler verebileceğine bakar, sevgi herkese verilebilecek birşey değil artık.. hakedecek insanı bulmak lazım, e arada değer bilmeyenlerde çıkacak elbet, ders olsun bize
Soran+1 yılIlk ve sondu ama benim için.
Keske bubu gormeseydim yaram daha yeni yeni kapaniyordu ya da ben kendimi buna ikna ettim bilmiyorum ama ne kadar cok sevmisim meğer bu arada sen evli değil miydin ve deli gibi asiktiniz birbirinize noldu bir anda boyle
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşandık.
Soran+1 yılÖyle olması gerekti.
Hayır aşık değilim kimseye olmadımda kafam rahat şu an için artı yönü mü çok olur eksi yönü mü bilemiyorum. şu an gözlemliyorum pek iç açıcı değil ama aşk acısı çekenlere sorsam zamanı geri alsak desem yine aşık olur o acıyı çekerim der :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBen çekmem. Böyle bir insan değildim. Böyle yoğun duygular yaşamamıştım. Gerek yok.
Soran+1 yıl1.5 sene
Soran+1 yılHaklısın bilimsel
hahahaha, ne aşkı ya? aşk mı kaldı artık :))
https://i.hizliresim.com/026z5D.jpg00 YorumlaBende yaşamıştm bir ara öyle bişey ölmüyon merak etme :)
07 Yorumla
Soran+1 yılşu an mutlusun ama
- +1 yıl
O bir gün aşık olacak.
Eli ayağı birbirine dolanırken arkadaşlarına anlattığı kadın,
Ben olmayacağım.
O bir gün evlenmeye karar verecek.
Ömrü boyunca yanında olmasını istediği kişi için en güzel yüzüğü seçecek,
O yüzük benim parmağıma hiç değmeyecek.
O bir gün baba olacağını öğrenecek.
Ben hiçbir zaman onun çocuğunu taşımayacağım.
O çocukları yuvadan uçunca, sevdiği kadınla ikinci baharını yaşamak isteyecek.
Benimse ruhumdan kış hiç eksik olmayacak.
Ben eksik olacağım.
Bahar eksik olacak.
O olmayacak.
Hep isteyeceğim,
Hiç olmayacak.
Soran+1 yılAğladım amaaa
Soran+1 yılMutlu aşk olmazmış
Herkes o amansiza Yakalanir, gececek. Umarim cok surmez
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım. Hic yakalanmayacağim sanırdım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske ask acisi gebertse..
Gebertmektende beter etti sürüm sürüm süründürüyor
5 yıl platonik asktan daha kötü ne olabilir? Baktigim her yerde duydugum her seste aldigim her kokuda... neyse ben zırlamaya gidiyom :(01 Yorumla
Soran+1 yılPlatonik güzeldir. Acısı olmaz.
Ama sevgili dr yaşanmişlik paylaşilmişlik var
bir zamanlar ölüyotdum ama allahtan bir zamanlar :D
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olması güzel
Sanirim yanlis inssnlar giriyor hayatmza ya da gercek yuzlerni sonradan gosteriyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar doğruda olsa o yanlış kişi.
Doğru kişi yok
Aşk acısı da neymiş..
Sen hiç serçe parmağını sehpanın köşesine vurdun mu?04 Yorumla
Soran+1 yılAferin beynin var
Soran+1 yılYa 2 gun o hissi yasamak için bu acı çekilir mi? Hic sanmiyorum
+1 yılMantıktan yana oldum hep, kısa süreli hezimet gibi gelse de uzun vadede rahat olan hep bendim.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyleydim. Feleğini şaşırtanlarla karşilaşmazsin umarim.
Geberen buna nasıl yorum yapsın az mantıklı olun ulan
01 Yorumla
Soran+1 yılDefol git şurdan
Hey seni lanet olası sürtük senin tek sorunun o koca kafan hariç göğüs ve poponun küçük olması seni pis fahişe. . s
00 YorumlaBunlar hep gelip geçiçi şeyler boşverin çözüm alkol arkadaşlar içip içip dağıtın evde keyif yapın aldanmayın elin evlatlarına söylüyorum içiyorum mutluyum :)
00 Yorumla
+1 yılSenin güneşin bana hic dogmadı bana batımları reva ayrılığı deva görendin sen derdim yoktu ki devam olsun.
Ask acısı gebertmez aksine yasatir hergün olursun -.-00 YorumlaÖlmedim lakin Mecnun oldum.
Ölmekten beter oldum.02 Yorumla
Soran+1 yılOyle ölmez surundurur derlerdi dogruymus.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkanser olup geberip gidebilirsin evet istiyorsan dene gebermiyorsanda tam sevmemişsindir sorunda sendedir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet korkum O zaten
Cevap sahibi+1 yılgeçince bakacaksın aşk koskoca yalan herşey yalan ve uyanacaksın boşlukta kalacaksın sonrada ölene dek bu hayata küfür edeceksin...
+1 yılDaha gebermedim.. Ancak çok saldırganım.. Zarar vereceğim derken; dibe battım battım çıktım. :))
00 YorumlaYoo sevgim bitmişti ayrıldığımızda o yüzden hiç şu an sevdiğim kimsede yok o yüzden kafam rahat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer bir ruh tüm gücünü aşk için harcarsa,
aşk elinden yitip gittiğinde de öldüğünü hissedecektir.
Aslında ölmez, ölen içindeki şeylerdir.02 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Cevap sahibi+1 yılKeşke yanılmış olsaydım.
Keske bizide askindan olecek kadar seven biri olaydi bir kizla ciktigimdan beri baska kimseyle cikamadim.
00 Yorumla
+1 yılNe akılda ne de kalpte biri olmayınca çekmiyorsun doğal olarak :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılolmaz olur mu ben geberdim öteki taraftan yazıyorum şu an
00 Yorumla
+1 yılgaliba benimde yokmuş beynim. s kendime zarar veriyorum ama yinede geberdiğim doğrudur :((
10 Yorumlageberdim bir ara, sonra ölmeye değmez olduğunu anladığımda onsuzluğa dirildim
10 Yorumla
+1 yılHe ben varım aşk acısından geberemiyorum bile sana lanet olsun aşk
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun
+1 yılAşk acısı çeken yoktur, yeterince meşgul/yoğun olmayan kişi vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılVar
Aşk acısından geberilmez ama aşk acısından intihar edersen bir ihtimal ölebilirsin :/:/
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ben kendiliğinden ölenleri sordum
+1 yılAşk acısı değil de yanlış yaptığının dolayısıyla vicdan azabı gibi his heralde.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
Oldurmez surundurur belli bir donem
Gecer gider..01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Takma kafana, ileride sen de anlatırsın bu durumu küçüklerine. Güler geçersin sonra :) Bizim şimdi yaptığımız gibi. Heheheeeyt :))
01 Yorumla
Soran+1 yılHemen gelsin istiyorum o gunler.
acı unutuluyor zamanla da işte sonra takıntı mı oluyor hala seviyor musn buu kestiremiyorsun bu belirsizilk lanet bir şey dostum
02 Yorumla
Soran+1 yılAcı gitsin gerisi mühim değil.
Aşk Acısı Diye Birşey Yok Sen piskolojik olarak kendını o duruma getırıyorsun Kimse vazgeçilmez Degildir olmadı ayrıldınmı bir cigara yakar mutluluklar dilersin kesin çözüm :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle sanırdım ama değilmiş.
Nasıl aynı hissediyoruz nasıl 😌 Rabbim dayanma gücü versin, geçecek zamanla hepimizin yaraları. .
00 Yorumla
+1 yılUnutma zombilerde sever aşık olur bak vivident reklamına :)
06 Yorumla
Soran+1 yılDıştan mudehale lazim
- +1 yıl
Dıştan müdahale içe tamamen etki etmez ruha kalbe ve gönle hitap etmez sende sevmek sevilmek istersin ama artık incitilmekten incilmekten korkarsın aslında tek olmanın yalnız olmanın güzel olduğunu savunursun ama bu yalana tek kendin inanırsın ya da inanmak istersin
Soran+1 yılYalnız olduğum zamanda oldu. Kendi tercihimdi. Gayette güzeldi. Ama şu an aşırı boşluk hissediyorum.
- +1 yıl
Boşlukta olmak her zaman insanın yanlış karalar vermesini sağlar bu şahsen bende böyle olmuştur sıcaklık ve azıcık bir ilgiye kanarsın çünkü buna ihtiyacın vardır ama sonuç değişmez hep aynıdır üzülmekten çok sıkıldım artık yalnızım ama başkalarının mutluluğu ile mutlu olmak artık beni mahvediyor
Soran+1 yılZpr bir durumm
- +1 yıl
Aşkı arayıp bulamamak sonunda insanı mantığa itiyor mantıkla ise aşkı yaşayamıyacak olmak ya da bunu düşünmek insanı umutsuzluğa itiyor
Severek ayrilmaktan bahsediyorsan iste o cok zor...
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oldi
Soran+1 yılEvet...
ben az daha geberiyordum da beceremedim ona da elime yüzüme bulaştırdım
02 Yorumla
Soran+1 yılIntihar mi ettin
Acıların en kötüsü olmakla beraber, kimilerinin hiç yaşamadığı hep yaşattığı acı..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Yoğun acı içeren bir şey.
- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat